Yabancı siyasetçi getirelim.:oleyo:
Printable View
Yabancı siyasetçi getirelim.:oleyo:
En başta siyasal dincilik yapan münafıklar...Mesela alnı secdeye değmez ama seçimde Yasin okur.
Sonra kemalistler.Tüm darbelerde bu sloganla yapılmıştır...
28 şubatta denkliği olan EZHER ün. tüm haklarını iptal ettiler.Bir anda 3.000 öğrenci ortada kaldı..Düşün 30 yıldır denkliği olan üniversiteyi iptal ettiler.
sonra; siyonistleri her zaman destekleyen azgın sekuler tabaka....
Hakikaten bu kadar mı olur...Adam resmen çete kurmuş..tüm herkesi haraca bağlamış...Bunu şikayet eden ve itirafçı olanların hepsi CHP li yakın arkadaşları...
Savcılık ,BANA NE Mİ DESİN?
Bu adam PEYGAMBERMİ ki,günah -suç işleyemez yargısı var?
BASİRETİNİZ YOK MU?
Kadın, ÖSS yi kazanamamış..sonra PROF babasının olduğu istanbul ün. geçiş yapmış...hakkı yok..
sonra alkışlıyorsunuz...ne içiyorsunuz..
Ülkemde bir tayfa adalet istemiyor..İMTİYAZ İSTİYOR..Buna alışmışlar.
CHP neden saraçhanede toplanıyor oraya yapılacak kayyumdan dolayı kendine saha oluşturuyor.
Dün Özel bizden artık oturmamızı beklemeyin gibi birşey söyledi .Şimdi karşınızdaki medya gücüyle , yargı gücüyle sizi itibarsızlaştırmak istiyorsa muhalefetten bu tepkilerin gelmesi normal.İnsanlar neyin ne olduğunu görüyor ve sorguluyor artık iktidarda görüyor inşallah sağ duyu hakim olur bu süreçte hepimizin çocuklarının geleceği çalınıyor ve geriye gidiyoruz
İlahiyatçı bir kadın var,instgramda
Besmele çeken birine oy vermem der!
(ne çektiyse bu islamcılardan pes demiş):)
rezanın önüne eğilir yatarım diyen muhafazakar bakanlar gördük
hala cehabeyi kötülüyor. :kahkah:
memleketin içine sıçmışlar euro kaç dolar kaç enf kaç.
hala cehabeeee....
bi insan mal olmaya görsün.
:drunk::drunk:
İmamoğlu ifade veriyor - TRT Haber
bakara makara takara tukaracılarıda gördük...
meeeeee.....:drunk:
Bak bu enteresan..
....
🚨#SONDAKİKA | DEM Parti-PKK elebaşı Öcalan görüşmesine izin verilmedi.
Öcalan Nevruz mesajı*veremedi.
507:
TCMB'den sözde değil, özde faiz artırımı geldi...
Piyasadaki likidite fazlasını önceleri %42,50 civarından alıyordu. Dün %44, bugün tam %46'ya kadar olan teklifleri kabul etmiş (gecelik faiz denki olarak). Paranın maliyetinde "350 baz puanlık artış" fiilen gerçekleşmiş oldu...
Bir aydır diyorum arkadaşa burası Türkiye portföy altın yada dolar olsun. Arkadaş fiziki almıyor altın S1 aldırdım. Ha bugün ha yarın derken gerçekleşti. Doğduğumdan beri iki darbe kaç kriz gördüm hatırlamıyorum bir kulağımın arkası kaldı onu koruyorum.
11.2 milyar dolar yakmış vay anam vay. Merkez 50 yakar bu işin sonunda
altıns1 ile euro eşitlendi...
ikiside 41 lira hangisine bet yaparsaınız?
https://i.hizliresim.com/4nc3ihp.png
Forumun trolu. Fetoscu babalarınızdan yeteri kadar cektik. Sen git a haberi izle. Hani bir kuruyemisci vardi anasinin uzerinde birisini görse bile suclu anamdir diyen… senin kitlen bu.. burada ne olduğunu idrak etmeyecek adam yok ogrenemedin gitti.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Ülker'in bilanço da 20-25 milyar borç almış gördüm. Kredi faizi düşecek niye alıyor diye kendi kendime sordum. Demektir ki onunda haberi var. Ülker taban oluyor kalkıyor yatıp kalkıyor
forumda pis pis küfür okumak istemiyoruz.
birbirinizi okumak zorunda değilsiniz engelleyin geçin.
Bu ne ana bacı bilmem ne.
oe yazınca küfür olduğu annaşılmıyor herhalde. ne kadan da nazikçe ve ince bir sövme.
Bankaları arka arkaya 3 taban görmedik yahu?
1 haftada hava bu kadar mı değişir??
masak raporu her yerde dolaşıyor buna istinaden tutklanmama ihtimali sıfır...
58 sayfa rapor...
Hocam bugünlerin geleceği yıllar öncesinden belliydi. adam ne dedi, demokrasi bir trendir, gideceğimiz durağa kadar bineriz. işte bu lafları söylemiş birini liboşlar, milli görüş gömleğini çıkardı filan diye pazarladılar zamanında. çünkü ABD öyle istiyordu.
esasında çıkardığı, gömleği değilmiş belli ki :)
Türk milleti, Atatürk'ü satmanın bedelini ödemeye henüz başlamadı...
siyasal islam, gitmemek üzere gelir.. Ortadoğu'da ayakta kalan son ulus devlet Türkiye için küresel sermayenin farklı gelecek planları var...
bu işler gelinen noktada, hamasetle, sokağa çıkmayla filan da kurtulmaz artık, onu da söyleyim..çünkü 1990lar Türkiyesi yok artık..sürekli tweet atmak dışında muhalefet ne yaptı yıllarca..aman ağzımızın tadı bozulmasın ali rıza bey modunda, 2013'lerden beri takılıyoruz.. öte yandan AKP, ekonomiyi, orduyu ve toplumu çoktan dönüştürdü..istediği kıvama getirdi...
Adam hurdacı.
minibüz ve otobüz yolu, tek yön.
iki tarafında park eden arabalar var ve tek şerit çalışıyor.
hurdacı sanırım para çekecek bankamatikten.
Yolun ortasında durdu. dörtlüleri yaktı. arabadan indi.
Arkadan korna sesleri.
Hurdacı arkaya dönüp bağırıyor,
"ulan mal mısınız, dörtlüleri yaktım ya," diye.
Böyle bir durumun ortasına düştük amonyum nitrat.
hey emalk filistin davası unutturulmaya çalışılıyor sana.
unutmadık, unutmayacağız. zekatını burdan verebilirsin.
https://donate.unrwa.org/int/en/gaza...gency&utm_id=4
tl olarak da verebiliyorsun.
Aracı kurumdaki parayı da çektim ne olur olmaz. Ful nakit bekliyorum Pts yi.
Muhasebeci arkadaşımla görüştüm bugün müşteri dolaşıyor evrak para topluyor. Konya'nın moralleri çok bozuk yaprak oynamıyor dedi. Konya'da bile bu olaya sevinen yok. Bir kıvılcım yeter. Benim telefon daki Troller den çığlık atan da yok. Tık yok
ibrahim Haskoloğlu
@haskologlu
·
19s
Melih Gökçek’in oğlu Osman Gökçek, CHP’ye
“560 Milyar TL nerede? İstanbul’u soydunuz†Şeklinde pankart gösterdi.
Okuyucular bağlam ekledi
İBB'nin 560 milyar TL yolsuzluk yaptığı iddiası asılsız yalan propagandadır.
İBB, 2019 yılından itibaren 1.200 defa denetlenmiş ve herhangi bir yolsuzluk tespit edilmemiştir.
Sayıştay düzenli olarak iBB'yi denetlemektedir. Sayıştay'ın yolsuzluk raporu bulunmamaktadır.
sayistay.gov.tr/reports/catego…
Bu size yardımcı oldu mu?
Babası hakkında 100 adet dosya olduğunu savcılığa verildiğini söyledi geçen Mansur Bey bağımsız yargı diyorlarya neden dosyalar açılmıyor.
İran arkasından Mısır arkasından Türkiye, İsrailin güvenliği açısından bunlar parçalanmalı.
suudi arabistan bir tehdit değil veya diğer körfez ülkeleri.
uzak doğu ve asya da bulunan ülkelerde coğrafyadan uzak.
ben ireizin yerinde olssam amerikaya dikelirdim.
en azından ekonomi kahramanca batardı.
........................
öz hakiki gerçek riyıl seansa az kaldı. :evil:
Aslında olayın özeti bu. Power is power https://youtube.com/shorts/PwVhLLBdC...V-ar0u2IC5lg1X
ben şarkımı açtım...
:drunk::drunk:
yüz ifaderine dikkat.... şarkının böyle olduğuna aldanmayın.
sonunu bilen bilir. şarkı bitince. :oleyo:
herkes çarkta yerini aldıysa döndürmeye başladım çarkı... kim kime ne saplarsa...
az snraaaaaaaaaaaaaaaaa....
https://www.youtube.com/watch?v=SbAKYgfYET8
:kahkah::drunk: