Olsun. Giden 23 krdan gitsin. Hedef 4 tl sonuçta.
Hayali bile güzel:-). Ytd.
Printable View
ESEM hissesini çok aşağı fiyatlardan alanların ciddi boyutlar da hisse aldıklarını düşünmüyorum. Gözaltı pazarın da olan bir hisseye küçük yatırımcının ayıracağı bütçe kendi gibi küçük olacaktır. Bizim gibi 3-4 lü fiyatlardan alıp düştükçe ortalamayı düşürerek uzun yıllar bura da olan kişiler de ciddi lotlar var. O yüzden 0,23 ten veya biraz daha yukarıdan maliyet yapanlar için elde edecekleri kazanç veya kayıplar ile bizim gibi eski ESEM'cilerin elde edeceği kazançlar ve ya kayıplar kıyaslanmayacak düzeyde diye düşünüyorum. Bu neden ile biz zaten sıfırladığımız için yükselişlerde ve düşüşlerde rahatız.
Umarım hersey gonlumuzce olur
Sn ergin23'ün verdiği grafikleri incelerseniz ve hissenin geçmişteki fiyat hareketlerini analiz ederseniz umutlanabilmek için bir neden bulabiliriz. Fakat bu işin çok çabuk olmayacağını görmek lazım. O yüzden sabırlı ve dikkatli izlemekte fayda var.
Sn Ergin23 ede bi özür borcum var.
Asıl savas 0.26 kuruş olacak dediginde bayaği gülmüstüm
Hakkini helal üstat
M.Ö bu şirkete ortak olmak için girmedi diye düşünüyorum. Oda bizim gibi vole meraklısı biriydi gibi geliyor bana :-). Tek farkı onun bizden çok daha fazla parası olması ve Cankurtaranları kokutacak seviyede hisseyi toplaması. M.Ö bu işten para kazandığı an arkasına dönmeden hisseleri satıp çıkacaktır. Bomba soru o fiyatın ne olduğu.