Bu pazardan çıkıp normal işlem görebilme gibi bi beklentisi varsa bu çok önemli bi beklentidir bol şans
Printable View
Bu pazardan çıkıp normal işlem görebilme gibi bi beklentisi varsa bu çok önemli bi beklentidir bol şans
2.3 milyon TL net kar getirdi. Benim beklentim 1.5 - 3.0 arasıydı hatırlarsınız. Nakit seviyesi 21.1 milyondan 28.1 milyon liraya yükseldi. Ana kaynağı ise alınan sipariş avanslarındaki artış.
Olumsuz kısım satış fiyatı artışı maliyetteki artışı karşılayamıyor. Yine de piyasa nasıl yorumlar bakalım.
Syg.
Ben nakit çok yükselince kredi çektiler zannettim. ABD'de bazı şirketler hisse geri alımı için kredi kullanıyormuş. Şimdilik faizler düşük olunca nakdin değeri azaldı ama borçsuz yapının devamı de gelecekteki risklerde daha az hasar almasını sağlayacaktır.
Syg.
Bilançosu sağlıklı iyi bi bilanço göndermiş bakalım ilerleyen zamanlarda neler olur bol şans
Sumas yatirimcilarina iyi bayramlar
[QUOTE=Flama;4640835]22 Haziranda yazdım yukarıdaki gönderiyi
12 Temmuz gibi hareket başlar dedim...(dip-dip-tepe-dip-dip-tepe)
İki parça halinde hareket yapacak dedim...
Önce 14.50-15.00
Sonra 17.XX
Herkes sus pus oldu...[/QUOTE
E sonrası, buradan nereye varacağız? Dip dedim tepe dedim vs vs. bende şöyle desem önce 30 sonra 50 ve buralara farz etki hisse gelse, çok mu bilmiş olacağım. Bu hissede şuan için normal pazara geçmek dışında kısada en önemli hikaye nakit pozisyonunda meydana gelen artış oda bilindiği üzere sipariş avansları gibi görünüyor. Oranını bilmem ama kısaca şunu çıkardım; Ben çalışıyorum ve ürettiklerimi de sipariş üzere üretiyorum. stok maliyetim yok pazar sıkıntım yok bana güvenin. gerisi arz talep bir gurup gelir keşfeder hisseyi alır götürür yada götürmez. Sadece hissenin geleceğine yatırım yapan benim gibiler de alır pozisyonunu bekler. Hayırlı bayramlar Allah kerimdir. YTD değildir.