Eywallah sosyopat.
Printable View
Eywallah sosyopat.
37 kuruşlardada aynı şikayetler vardı.
Bu kadar yatırımları neresine ...........
Evet birilerinin tavsiyesiyle yanlış zamanda aldım maalesef. 3 yıl beklememeliydim evet. Burdaki bazı arkadaşlar gibi ha şimdi çıkacak, yok topluyolar vs. ümitleri içinde 3 yıl bekledim ama daha da kötü oldu. İşte tam da o yüzden ümit etmeyin bir an evvel kurtulun, yada 3-5 karı görünce kaçın diye yazıyorum. Benden söylemesi uygulamak size kalmış.
Teşekkürler. Allahtan bu kağıttan çıktıktan sonra şansım yaver gitti, Tüpraş ile zararımı çıkarttım.
Düzgün şirketlerden şaşmamak gerek. Ben bunu öğrendim.
Yanlış anlaşılmasın ben bu kağıt 1 lira olmaz demiyorum. Olabilir de. Ama ancak manipülatif, yani yatırımcıyı kandırmaya yönelik hareketlerle olur. Alıp beklenecek kağıt değil. Geleceği olan bir kağıt da değil. Bilançodan belli. Üstelik iyi hiçbir şeyi olmayan bir şirket ve kağıdının düşme ihtimalinin 1 liraya çıkma ihtimalinden daha fazla olduğunu düşünüyorum. Yazıktır çoluğunuzun çocuğunuzun rızkını buralarda yedirtmeyin. Karar sizin. Çok söyledim. Bundan sonra da buraya yazmayacağım. Anlayan anlar.
İyi şanslar.
[QUOTE=Sosyopat;387531]Teşekkürler. Allahtan bu kağıttan çıktıktan sonra şansım yaver gitti, Tüpraş ile zararımı çıkarttım.
Düzgün şirketlerden şaşmamak gerek. Ben bunu öğrendim.
Yanlış anlaşılmasın ben bu kağıt 1 lira olmaz demiyorum. Olabilir de. Ama ancak manipülatif, yani yatırımcıyı kandırmaya yönelik hareketlerle olur. Alıp beklenecek kağıt değil. Geleceği olan bir kağıt da değil. Bilançodan belli. Üstelik iyi hiçbir şeyi olmayan bir şirket ve kağıdının düşme ihtimalinin 1 liraya çıkma ihtimalinden daha fazla olduğunu düşünüyorum. Yazıktır çoluğunuzun çocuğunuzun rızkını buralarda yedirtmeyin. Karar sizin. Çok söyledim. Bundan sonra da buraya yazmayacağım. Anlayan anlar.
İyi şanslar.[/QU
iyi niyetin için teşekkür ediyorum, fakat şunu anlamadım. dediğine göre bu kağıttan 3 lira paran varsa 1 liran kalmış. zararımı çıkardım dediğin tüpraşı en dipten alıp en yüksekten satsan 1 liran olur 1,5 lira. zararını nasıl çıkartmış oluyorsun.
not: bende birdaha seninle ilgili yazmayacağım.
Tüpraşı henüz satmadım ve 2 yılda nerdeyse %100 kardayım. TÜPRAŞ Maliyetim 50 Lira, şu anda kağıt 93 lira.
3 liram 1 liraya düştü evet sonra biraz daha para ekleyerek Tüpraşa girdim. Toplam karım YGYO zararımı kapattı.