Allahtan boyleleri geliyor da, biz de bu Bahceli'nin incilerini hatirlatma imkani buluyoruz.
Yaz yaz, biz de malzeme cok.
Printable View
Allahtan boyleleri geliyor da, biz de bu Bahceli'nin incilerini hatirlatma imkani buluyoruz.
Yaz yaz, biz de malzeme cok.
Son çırpınışları derken sanırım benden bahsediyorsun.Asıl senin gibi farklı görüşlere tahammül edemeyenler artık tarih sahnesinden silinecek.Müslüman denildiğinde hemen AKP yi akla getirip İslamı akp ile özdeşleştirmek sadece bel altı vurmaktır.Benim söylemlerimin yada yazdıklarımın hiç birinde AKP kelimesini göremessin.
Allah adına mesaj vermeye gelince.Allah inanan insanlara önemli bir misyon yüklemiştir.Asr suresinin ilk ayetlerinde bunu görebilirsiniz.Bu ayette bahsedilen Allahın birbirimize doğru kaynaklar ile tavsiye edilmesidir.Allahtan gelen mesajları peygamberler diğer insanlara tebliğ ettiği gibi peygamberin vefatı sonrası elimizde kalan en büyük kaynağı kuranı okuyup anlayarak sizde bu misyonu devam ettirmekle yükümlüsünüz.Hee tabi bu anlattıklarım muvahhid insanlar için geçerli.Sizin böyle bir inancınız yoksa zaten yapacak birseyiniz yok.Sadece dünya ve yaşam için iyi insan olmaya çalışın ve düşünen sorgulayan beyinleride cahilce hemen yaftalamayın yeter.
Sen bi çık aradan akşam uzay hakkındaki fikirlerin yetti bana sana laf anlatamam ben
Kardeş ben bu adamı yıllardır tanırım dediği çıkar fakat şuan hangi sitede soylermisin unuttum ben takip etmek istiyom yardımcı olurmusun
Spesifik kardeş size yazdım hangi sitede takip edecem
çok basit bir araştırman için birşey yazdım ama yine tahammülsüzlük diz boyu.Operation Fishbowl projesini araştır kardeşim.1962 de nükleer silahlarla Amerika nın gök kubbeyi nasıl delmeye çalıştığını ama bunu başaramadığını genaralin ağzından dinle.İnanmamana saygı duyarım ama araştırmadan araştıran insanları küçümseyen tavırlar hiç hoş değil.