Originally Posted by
ressam
Yazdığınız şeylerin bir kısmı çok doğru. Ancak; yüzeysel değil de içlerine girip derinlemesine incelersek ( çok esnaf akrabam ve arkadaşım var ) Ülkede herkes aşırı uyanık ya ; Bomboş oturan esnafa bile gittiğinizde müşteriden koparabileceği azami paranın peşinde olup '' çok yoğunum ama bir şeyler yapacağız artık '' diye başlıyorlar. Eğer gelen müşterinin işine balıklama atlarlarsa bu kez müşteri esnaftan çarpma peşinde oluyor.
Bu belirsizlik maalesef göç dalgası bitene , ülke de adalet temin edilene kadar ( belki bir ümit ) sürecektir. Ben şahsen artık ülkede gelecek görmediğim için taşınamayan hiç bir şey almıyorum. Yükte hafif değeri yüksek şeylerle her an yer değiştirecek durumdayım. Çoğu insan farkındalık konusunda zayıf, resmen işsiz- güçsüz, ölümü göze almış insan sürüleri ortada dolaşıyor. Parkta oturamıyorsun, karanlıkta ıssız sokaklara giremiyorsun. Adım adım ensemize çöküyorlar. Ya canın, ya malın meselesi.
belki de ben paranoyak oldum. Her şey çok güzeldir. Bir Ruh doktoruna gitmem gerekir.