Onu kaçırıp Tekfenden fidye mi istesek acaba....:drunk:
Printable View
Icmekten al al olmus yanaklariyla Ceyar Levo var , Kukla Pandora var , Foslayan Abla var . Haci Murat var Sovmen Emrah var . Olmayan yok yani . Bak kimse isini adam gibi yapan Hakan Goral a laf edio mu , bizim zorumuz isini adam gibi yapmayanlarla
SASA 40 lirayı geçti. Patronu adam gibi adam çıktı.
Bizimle yarisacak seref katsayisi dusuk holdingler Dogan vardir zaten malumu turkiyenin ne oldugunu bilioz . Ulker vardir o da zaten mali mulku satti kacirdi , anadolu grubu vardir kayserili parayi guzel saklio ama hicbiri bu sirket yonetimi patronlari kadar sinsi degildir . Her yerde sosyal sorumluluk projeleri ile kamuflaj ediliyor
Yabancı günlerdir gıdım gıdım alıyor, bugün endeks kötü sayılır alın işte ** larım. Ne o hergün 100bin lot, cimri pzvnklr...:drunk:
Cansu Kaya(YATIRIM DANIŞMANI)
@cansukaya460
·
9d
50 BİN TL DE AYLIK 10 BİN TLHAFTALIK 2.500 TL
KAZANMAK İSTER MİSİNİZ?
%0 KOMİSYONSUZ FIRSATLA
#ASELS #THYAO #KOZAA #TKFEN #TCELL #SAHOL #SISE #GARAN #TTKOM #KRDMD #PETKM #ISCTR #AKBNK #HALKB #VAKBN #YKBNK
50bine yıllık 120bin kar, tutmayın beni....:oleyo: ** millet bunalımda umut tacirleri çoğaldı yine...:drunk:
4 gündür baskılanıyor kagıt, elin oli fırsat bu fırsat diyerek tüm dirençleri kırıp geçerken bu oçççları 19 yapıp küçük çanak bile yapmıyor.
https://pbs.twimg.com/media/FFBg_h9X...jpg&name=small
19 daki dirençi bi kırıp geçsek Legolas ortak bile tekfen alırdı galiba....:drunk: