Üstadım artakalan paralarla ortalamayı düşürüyorum fakat ister istemez canımı sıkmaya başladı
Web vakıfbank ın forex ini kullanıyor musun? Ücretli mi? Ben hesap açmadım da kullanmadım da. Şunun için soruyorum. Piyasalar kapalı iken dolar alıp satmak mümkün oluyor. P.tesi gecesi olduğu gibi. Tabi biz böyle bir durumla karşılaşacağımızı rüyamızda görsek inanmazdık. Ama oldu. Forex e hesap açalım bir kenarda dursun diyorum.
Finans portföyümde olan bazı yabancı fonlar ile bugün vedalaştım. Çünkü an itibari ile kur güven vermiyor. Oturması lazım. O zamana kadar dövize dayalı fon almayacağım. Yerli değişkenler duruyor. Yalnız talimatların gerçekleşme tarihleri farklı kimisi 28 aralık, kimisi 31 aralık, kimisi de 03 ocak. Şu senin belirttiğin noel tatili ile ilgili sanıyorum. Sorum şu. Verdiğim talimat bugün gerçekleşir ama; para belittiğim tarihlerde hesaba geçer. Doğru mudur?
Hocam dolar tek haneye düşerse halka fayda mı getirir? Yoksa zarar mı? Buna bakmak lazım. Bence zarar getirir. Peki şimdiye kadar oluşan zamlar geri alınır mı? Bence alınmaz. Hane halkı için ne değişir? Önemli olan bu sorunun cevabı. Ama hiç bir konuda kesin konuşmamak gerekir. Her şey olabilir tabi
Soganin ben ebesini seveyim...SM-J730F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Modele gore kur cikmali.SM-J730F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.