İyi seneler.
Printable View
İyi seneler.
https://mobile.twitter.com/covidturk aktif vaka sayısı 19 milyondan iki haftada 30 milyona dayandi. .Dış satışlar için bir veri olsa daha iyi olurdu. ..
Pazartesi bayram olacak :) hükümet o mu yapıyor bumu yapıyor tartışmalarına taş gibi cevabı koydu. Elektriğe yüzde 45- 150 doğalgaz a yüzde 25 zam! Sizce piyasaya güven kalırmı?! Huzur kalırmı? Ulan bunu gören bir benmiyim. Benden başka kimse görmüyormu bunları?
Onlar yapmamış, Allah yapmış...Soysuzun teki öyle diyor
Ani karar ve hareketler hariç takasta tradeden başka birşey görmedim. Yani normal bıktırıcı rutin bir hafta yine bizi bekliyor. Yıldız pazara geçmiş olması karakterini değiştirebilir belki olumlu yönde. Fakat bu şrf s iz hep banacı. İnşallah değişir.
Aslında kur farkı zamlar ı telafi için zaten bir yukarı yapması şart gibi bir şey. Fakat bu güne kadar süregelen düzenini bozmamak adına buna bile telafiye yeltendiğini maalesef görmedik YTD.
Yine de labaratuar hizmetleri kapalı gişe değil mi?
Her pozitif vaka (çevremdeki) neredeyse negatif oldum mu diye teste giriyor, her seyahat eden ayrı test, günlük test sayıları zaten tavan, pozitif çıkan zenginler her gün yok virüs yoğunluğu azaldı mı, yok araz bıraktı mı, her gün ayrı testleri bitmek bilmiyor, sonrasında araz kaldı mı testleri vesaireleri
Labaratuarlar anormal bir iş yükü ile çalışıyor şimdilik. Bu hissenin sahiplerini şu sıralar ilgilendiren kısım da bu sektörün iş yükü değil mi?
Açıkçası danışıyorum. Çok da bilgili değilim. Sepet mantığı ile biraz portföyümde tutuyorum da, şimdilik satmak için tek sebebim sektörün değil de ülkemin durumu olabilir sanki. Bilmem ne dersiniz
Bist 100 ün nazar boncugu olarak kırmızı şaşırmadık.
Adamların işi gayet basit, k.y. psikolojisini kullanmak.. BIST in en kral kağıdı olması gereken kâğıdı kese kağıdı yapıyorlar. Sattıklarını sandığımız anda topluyorlar aldıklarını sandığımız andada mal boşaltıyorlar. Resmen ejder kapanı gibi bir şey.