Açıklama yassağ abi. Durum değerlendirmesi. Tarihin en büyük müdahalesi. Yorum grafikte. İndikatör, tarih, mavi çizgi.
Printable View
Şimdi bu deme para yaptıranlar kar yapacağını mı sanıyor alsaydı bugün 10.30 dan doları Sat 11.30 mis gibi kar bekleyeceğim ki neymiş mb. Belirlediği kuru geçsin dolar peh.
USD 10tl 'ye düşüp çok hızlı bir şekilde 11tl üstüne atması birilerinin mallandığını gösteriyor, gelecekte şeffaf bir adelet sistemi olurda kim nereden satmış ve almış ortaya çıkarılıp cezaları verilir.
Halkını koruyamayan hükümet/devlet ne işe yarar, yükselmeside /düşmeside etik değil her türlü zararı var.
Afrika randı kadar olamadık. o kadar kötü durumdayız.
gözünüzü seveyim falza açılmayın... :he:
trend al tut değil
tahminim en azından yarın bir tur daha dönerler
yıl sonu...
şeyi 10,23 den alan şindi 11,23 e bozsa ne uğraşacak dem le falan ooo nelerle uğraşıyoruz :oleyo::oleyo::drunk::drunk:
2 sene önce HALKB pozisyonumu büyük zarar ile kapattım, ardından pandemi yüzünden tam anlamıyla çakılan PGSUS'ta pozisyon açtım ve böylece bu hissedeki 23 - 95 hareketi sayesinde zararımı fazlasıyla telafi ettim. Bir daha da geriye dönüp bakmadım. Artık kamu hisseleriyle ilgilenmiyorum.