koyu kısım oldu hocam..:)
Printable View
evet sevgili sevenhill kincecik bir tavanda bilanço geldi hırpalamaya girdi kerata sallaya sallaya milletin kafasını karıştırma derdinde spekettin efendi patron demiyorum patron bu tür tezgahlarla ugraşmaz eger isterse bshev deki gibi çagrı yapar ve hepsini hüpletir bshevi iyi hatırlıyorum 18 lerdeydi 110 lara gitti ve çagrı geldi yanlış hatırlamıyorsam 263 mü 163 den mi hepsini götürmüştü tabi o günün parasıyla baya iyi paraydı o günler için.hayırlısı ve şu teşvikle zaten elektirikli fren sistem işini de halletti yani gelecek bizleri bekliyor bizler de spekettinin ve patronun tabi sermaye artış haberlerini hayırlı kazanç tüm dostlara.
Nasibimize yine beklemek düştüyse. Beklemeye devam ederiz. Sayın sevenhil ve sayın mercek2 yorumlar için teşekkürler
Yönetim Kurulumuzun 30.12.2022 tarihli kararı doğrultusunda, Şirketimiz kayıtlı sermaye tavanının
450.000.000,00 (dört yüz elli milyon) Türk Lirası'na arttırılmasına karar verilmiş ve buna ilişkin esas
sözleşme tadiline yönelik Sermaye Piyasası Kurulu'na yapmış olduğumuz başvuruya uygun görüş
verildiği 14.02.2023 tarihinde kamuya duyurulmuştu.
Söz konusu esas Sözleşme tadil tasarısına ilişkin olarak T.C. Ticaret Bakanlığı İç Ticaret Genel
Müdürlüğü'nün 21.02.2023 tarih ve E-50035491-431.02-00082990815 sayılı yazısı ile izin
verilmiştir.
Kamuoyuna saygılarımızla duyururuz.
Adamlar goz gore gore o sene bu sene mi demeye çalışıyorlar, yoksa biz mi abartiyoruz ,olumlu algiya mi kapiliyoruz ? Veya piyasa niye gormezden gelmeye calisiyor , unutturma cabalari mi. Kafada bi ton sorular..bilanco ustunkuru fena degil, zaten 100 civari bekleniyordu ama bu enflasyonda 120 olaydı daha iyi olurdu. gerci kim takar bilancoyu :) mart ayi geldi catti. Hayirlisi bakalim
SM-G950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi