Kendi yönettiğim portföyümün yüzde 76 sı ve maliyet 489.
Sana moral olsun :)
Printable View
İlginç.Pandemiden beri ilk kez 55 haftalık ortalama altında fiyatlanıyor.
Gelmesi halinde 23.6 dolardan güçlü alıcılar gelecektir... Hem de oralarda 200 haftalık dolar ortalaması var...2022 temmuz da bu ortalama çalışmıştı...
Orta uzun vade yatırımcı için avantajlı bir durum oluştu. Biriktirme niyetinde olan ama kaçırdığını düşünenler için fırsat oluştu. Benim de traktör ile beraber ciddi manada ilgimi çekti.
Faiz indirimleri başlayınca fiyatlama çok farklı olacaktır.
Uzun vade ortalaması 17 dolarda. 600tl. En kötü ihtimalde 500tl ye iğne atar.
Midesi bulanan fayise gitsin.
ytd
Bu başlığı şu anda 29 kişi okumaktadır. (1 üye ve 28 ziyaretçi)
Patrick Bateman
Başlığı okuyan bile yok.
Zort bitmiş.
düşen bıçak tutulmaz acelem yok düzeltmesini tamamlayıp yataya sarsın hele diye düşünüyorum uzaktan izliyorum
burlara şenlenmiş iyiye mi işaret kötüye mi? bistin efsanesi bunda panik olan biri işten anlamıyordur. 8 liradan alıp sattığım kağıttı bilmeme anlatabildim mi :D
ÖTENAZİ İSTEYEN SANATÇI NE DİYOR
Alain Delon 86 yaşında İsviçre de yaşamına son vermek için otenazi istedi ..
O'nunla hayatını geçiren 45 köpeğinin mezarlığında, onlarla birlikte gömülmek istedi.
Tum mal varligini sahipsiz kedi ve köpeklere harcanmak üzere miras bıraktı.
“Bu dünyayı hiç bir şey hissetmeden terk edeceğim.
Hayatın bana sunabileceği bir şey kalmadı, herşeyi gördüm, her şeyi yaşadım.
Ama şimdi!..
Yaşadığım çağdan nefret ediyorum.
Baktıkça midem bulanıyor.
Herşey sahte, herşey değiştirildi.
Verilen söze saygı yok.
Şimdi önemli olan tek şey para ve servet.
Şimdi ölsem, dünyadan üzülmeden ayrılmış olacağım.â€
“Yaşlanmak berbat bir şey. Görünüşümüz değişiyor, görme duyumuzu kaybediyoruz ve bunu değiştirebilmek için hiçbir şey yapamıyoruz. Hastaneler ve iğneler olmadan hayattan sessizce gitme hakkımız var.â€
Alain Delon...
Evladiyelik hisseye şuraya inecek buraya çıkacak diye trade hissesi muamelesi yapmak bu hisseye hakarettir... öyle lanetli bir kağıttır ki ister tl bazlı bak ister dolar bazlı hep alma fırsatı kollarsın asla satamazsın bilmem anlatabildim mi? ... hissesi arsa gibi paranı sana yedirmez satıp yiyemezsin ömürlük hisse.
... hissesi, gaspçı hisse paranı gasp eder asla geri vermez sana yedirmez bilmem anlatabildim mi?