O zaman koysey toplansın beni oy birliği ile buraya yazmamam için karar alsın yada kesin bir Kural olsun arkadaş gelmiş bir puan üzerime yazmış bende bir puan birinin üzerine yazacağım artık
Printable View
O zaman koysey toplansın beni oy birliği ile buraya yazmamam için karar alsın yada kesin bir Kural olsun arkadaş gelmiş bir puan üzerime yazmış bende bir puan birinin üzerine yazacağım artık
Buradaki arkadaşlık hiç bir yerde yok. Şimdiye kadar hiç bir tartışma yaşanmadı. Burada herkes etkili ve sürekli güneş ve gök gürültülü güneş ve yoğun olmak üzere açık ve çok güneşli ve son derece mutlu ve sıcakkanlı bir seviyede....Denizden gelen hafif ve son derece hoş bir meltem esintisi de ayrıca görülmekte...
Ertesi gün tahminleri seans sonundan itibaren başladığından, özellikle Pazartesi günleri birikim sebebiyle karışıklık/atlama vs. olabiliyorr ...
Tahminler yapılan listeye ekleme şeklinde gidilirse problem olmuyor ...
Sonuçta sallıyoruz, fazlada takılmayın yaww :)
Hissenetin en kibar başlıklarından olan KapanışMetre müdavimlerine gönülden başarılar diliyorum, kazancınız daim ve bereketli olur inşallah :)
Rakamlara takılmayalım buradaki içtenliğe ve dostluğa takılalım derim, şahsen bir süredir atış yapmasamda her akşam gelip hepinizi yokluyorum ( itibar atmak için yanlış anlaşılmasın :evil:)
İyi günler dilerim (: