10 yııllıklar 10 baz puan yükselmiş .. dax biraz toparlamıs s&p f yeşil göstermiş ... bizimki de yükleniyor... durum karışık....
Printable View
10 yııllıklar 10 baz puan yükselmiş .. dax biraz toparlamıs s&p f yeşil göstermiş ... bizimki de yükleniyor... durum karışık....
https://resmim.net/f/r1uoKV.png
ince kırmızı hat...
şimdi işin özetini yapayım;
banka karları ne kadar yüksek gelirse seneye o kadar düşük gelecektir(baz etkisi- daralan faiz marjı-artık satılmayacak durumdaki batık borçların bilanço etkisi-kgf dönmeyen kredilerin etkisi)
büyüme ne kadar yüksek gelirse seneye o kadar düşük gelecektir.(baz etkisi- zaten çığrından çıkan borcun iyice çığırtılmasının etkisinin geçmesi-kgf- abd-ab gerginliklerinin iyiden iyiye yatırımlarda kendini göstermesi....)
buna bağlı olarak işsizlik,enflasyon,faiz üçlüsü iyice bozulacak, maliye dengesi muhtemelen dengeden çıkacaktır.
yani kısa vade yukarıdaki grafik iş görür ama 3-6 ay vadede düşeceğimiz muhtemel yerleri gösteren haftalık-aylık grafikler kesinlikle sevdiğiniz kişinin bir fotoğrafı gibi ezberlenmelidir...[I
R&R hocam shortlar duruyor mu ?
bozmadım duruyor..
diğer tarftan ne olur ne olmaz diye long açmıştım ....nötr gidiyorum şimdilik..500 altı cözerim..
iş sıkıcı bir hal aldı ..... sigortalı devam ediyorum ...
ağust.short ekim long ... para istemiyorlar nasılsa .... sigorta güzel birşey tevsiye ederim ....
bankalarda kıyım başlarsa kan gövedeyi götürür...
tersi olursa o başka ....
aslında şişe ile bimas satarsa borsa çöker:kahkah::kahkah:
sinter hocam uçkuru çözecem ama adam müsade etmiyor yav:dvr: