Dogurmus demekki😃😃😃😃
HTC 10 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Printable View
Dogurmus demekki😃😃😃😃
Yok mu pasta atacak yorumlayacak birileri
[device_name] cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
...https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...101c293e9e.jpg
EVA-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
https://pbs.twimg.com/media/DW_PADcW...jpg&name=large
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Çekirge bir zıplar iki zıplar üçte bacağı kırılır😃😃😃
Bgc nin 1 milyon lot alması ilginç oldu. Muhakkak vardır bir sebebi. Bakalım hareket ne kadar sürecek? Bu şirketin büyüme hızı ve vizyonu çok hoşuma gidiyor.
ooo sn silici de gelmiş, yolumuz uzun demektir. iyi günler efendim. aksende erken ayrıldık, bakalım burda kalabilecek miyim? ytd.
Bugun Benim koycam belliydi..dun aldiklarinin uc katini cikardim😄😄😄
Saatlik te çok güzel şeyler görünüyor bi kaç güne 4 e dayanacak gibi duruyor yatırım tavsiyesi değildir
WAS-LX1A cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
3,50 üstüne atmalı artık. boşuna mı topluyor birileri.
yinemi indir kaldır 🤪
ne 44 /45 bariyeriymiş bu
yazılan emirler ve alış satışlar normal değil bence. adam 150bin lotu bir kalemde alıyor satıyor falan. bence birileri birbirlerine verip duruyor.tabi burada amaç ne, gitmesi için mi yapılıyor yoksa gitmemesi için mi? satışların toplamında 1 milyon lot var. bir ali cengiz oyunu var ama umarım bizim için iyi olur.
Bgc alıma devam ediyo mu ya da kim aliyo kim satiyo ?
dün ve bugün şu ana kadar
https://pbs.twimg.com/media/DXCy_hVWkAAnMVo.jpg
twitter :@MFThdogan (fatih doğan) arkadaştan alıntı
Bgc normalde bugünküyle 2milyon 679 bin lot olmalıydı ama 1 milyon lot var elinde bgc kime virmanlıyo elindekileri bence yabancıya yatırım tavsiyesi değildir
https://pbs.twimg.com/media/DXDW2XlW...jpg&name=large alıntıdır.
Ky dökülmeye başlamış gibi. Deutsche satışa devam ediyo bi bitiremedi gitti. Ne ünlü ne ak haala sahnede yok. Bgc canımsın [emoji122][emoji122]
Tabi işi bilenler yorumlarsa çok daha hoş olur
Deutsche sec. açığa satıyo takas sonundaki malına bakarsanız anlarsınız bu Deutsche bankın sattığı mallar değil ikincisi bgc dün 1 milyon aldı bugünde net 1 milyon almış ama elindeki toplam mal 1 milyon 69 bin var gün içinde 1 milyon 679 bin malı varmış ama takaslarda hiç satış yok yani özetle bgc de 2 milyon 679 bin mal olması gerekirken 1 milyon 69 bin var bi yere virmanlıyo bence yabancıya virmanlıyo ünlü de 500 küsur bin almış bence onlarda yabancıya virmanlıyo benim anladığım bu yatırım tavsiyesi değildir
Teşekkürler abi. Öğrenmeye çalışıyoruz
takaslardan bişey çıkarmak çok zor. sabahta dediğim gibi sürekli birbirlerine paslayarak hacim yaratıyorlar. bu oyun ne için yapılıyor onu bulmak lazım. takasta eksikler açığa satış yapanlarca kullanılıyordur muhtemelen. bgc hem alarak hemde açığa satanlara kiralayarak kazanıyor olabilir.
Yol uzun gibi duruyor.
bgc nin elindeki lotlar nereye gidiyor, bunu çözebilirsek önümüzü görebiliriz.
Teb e virmanlamis onceki gun aldiklarini.
SM-N910C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Teb yanlis oldu TURK EKONOMI BANKASI olacakti. Iyi aksamlar
SM-N910C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Takası paylaşan yokmu
Çok rahat düşürüyor en düşük bile alakasız kapatabilir
Arkadaşlar bist de bu sektörde lider firma varken ve güzel trend yapip güzel paralar birakirken niye aksak giden doğtaş a yatirim yapiyorsunuz ?
SM-N930F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Sana ne derdi seni mi gerdi bu bir ikincisi 1 yılda 7 kata yakın artmış şirketi mi alırsın daha adam gibi primlenmemiş değerine gelmemiş şirkete mi yatırım yaparsın her şeyi takım tutar gibi tutuyoz aferim sana yataş almışsın bende zamanında aldım sattım kazanç potansiyeli nerde yüksekse oraya gideriz bu kadar basit hadi git yataşta yaz
Doğtaş kelebek kalitede yataşa beş basar biz yorgan satmıyoruz :)
😀😀😀adamlarda hissede beş değil 10 bastu😂😂😂😂
Lenovo P1a41 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
1 yilda 7 kat artmiş şirkete yatirim yaparim. Para kazanmak için oynuyorum ben ve sana altin degerinde tavsiyede bulunuyorum.Sebebini anlayinca işi cözmüş olursun. Yabancilar zaten salak senin gördüğünü görmüyorlar 7 kat artmiş hisseye yatirim yapiyorlar hala. Senin gibiler kitaplara konu olmuş. Amerikada bir cok yatirimci internet in ilk dönemlerinde microsoftlari dell i qualcomn lari yahoolari kacirmiş.Neyse merakimdan sormuştum biraz efendi o.
SM-N930F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Senden mi öğrenecem efendiliği sektöründe lider olmayı hedeflemiş bu doğrultuda gümbür gümbür gelen 1 milyar ciroyu hedefleyen yurt dışında fabrika açan fabrika satın alan potansiyeli yataştan fazla olan fiyatı yerlerde sürüklenen yabancıya 3.80 den 50 milyon lota yakın mal satan bi şirketten bahsediyoz gelip burda ahkam kesiyorsun gerçek yatırımcı potansiyeli olan şirketi dipten alıp yukarıdan satar yataş mı dipte doğtaş mı yada doğtaş mı daha potansiyelli yoksa yataş mı gelip burda boş yapmayın