Valla kendimi zor tutuyorum ama elim şorta gitmiyor daha.ben biraz daha bekleyecem dönerdedir sen kazanırsın umarım beni dün fena bunalttılar.
Printable View
Coniler haftaya vize olayi icin heyet gondereceklermis tayyip abi biz ettik sen etme diyeceklerdir bakalim REIS heyeti kabul edecek mi o da var
SM-N9005 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Sermayenin %100 'ünü dolara long'a girmeyi düşünüyorum bu hafta.. %50 lik kısım ile bugün giriş yaptım. Epey yüklü miktar. Bu şekilde yatırım kimse tavsiye edilmez. Kendi grafiğime göre hareket ediyorum.
%100 teminatım mevcut, geri gitmesi maliyeti iyileştirmemi sağlar.
El mi yaman, bey mi yaman görelim dolares.
129.850 flat. bir süre dinlenelim.
sürpriz böyle olur.gözlerime inanamadım..
Haklisin zaten darbeci fetocu rutbelilerle bu hain konsolusun resimleri var
SM-N9005 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Dün itibari ile ekim vade şort olup aralık vadeden hec yapan arkadaşlar aralık vade hec kapanışlarınızı buradan +250 itibari ile yapmak uygun gibi gözüküyor
vize yasağı var dolar geçen cuma kapanışının üstünde ama vadeli geçen cumanın 1.500 puan falan üstünde...ne vurgun yaptılar be...
12.10.2017 10:17:00 bozdağ: vize krizi - iki ülke birlikte çalışma kararı aldı -habertürk
vay be dün 300 pips eksi açtı diye sinirlenip öğlene kadar +1500, öğleden sonrada +1000 yaptıydı, bugün artı açtı ama 100 puan verme gibi bir cömertliği bile yok,
ABD heyeti bizimkilere vize verilmediği için geliyor olabilir.bizimkiler :' biz vize alamadık siz gelin ' demiş olabilirler .😀
hacim güzel...bu hacimle ve büyük gap ardından eksi kaparsak trend artık döndü diyebileceğiz...bugünkü kapanış çok önemli...zaten benim tepki beklentim 105 bin, stop noktam da 106 bindi...yani 106 ya kadar beklerim stop için.
Ya da böyle bir heyeti biz istemiş olabiliriz. (Kaynak: NTV Haber).
Neyse, gerçeği ve çıkacak sonucu zamanla öğreniriz.
Lenovo P1a42 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
vize olayı tezgah,ne refarandum kaldı,ne mtv zammı.
12.10.2017 10:27:56 bozdağ: Rehin alma dili hukuku tanımamaktır -habertürk
12.10.2017 10:27:09 bozdağ:bir büyükelçi görev yaptığı ülkenin hakkında saygı sınırlarını zorlayan açıklama yapamaz, bu diplomatik nezaketle bağdaşmaz -habertürk
dolarda 3,6150 civarlarında bir GAP var belki oraya inebilir...bakalım...
arada böyle dikkatimi çeken açıklamaları falan yapıştırıyorum buraya rahatsızlık veriyorsa söyleyin lütfen...düzenli yapmıyorum bazen dikkatimi çekiyor platformu olmayanlar okusun diye yapıştırıyorum...
12.10.2017 10:35:17 CEMİL ERTEM: BAZI KISTASLAR GETİRİLEREK KGF'NİN DEVAMINI, FİNANSAL İSTİKRARIN BİR UNSURU OLMASINI BEKLİYORUM -NTV
12.10.2017 10:34:23 CEMİL ERTEM:GERİ DÖNMEYEN KREDİ TUTARI 90 MİLYON TL -NTV
12.10.2017 10:33:57 CEMİL ERTEM(KGF):EYLÜL İTİBARİYLE TOPLAM GERİ DÖNÜŞ 13 MİLYAR TL -NTV
12.10.2017 10:33:29 CEMİL ERTEM: KGF'DE GERİ DÖNMEYEN KREDİ ORANI BİNDE 7 GİBİ DÜŞÜK ORANDA -NTV
12.10.2017 10:33:05 CEMİL ERTEM: ARALIK SONUNDA KGF'DE GERİ DÖNÜŞLERİN 25 MİLYAR TL'Yİ BULMASI BEKLENİYOR -NTV
12.10.2017 10:32:30 CEMİL ERTEM: KURDA YIL SONUNDA DALGALANMA YAŞANMASINI BEKLEMİYORUM -NTV
12.10.2017 10:31:48 CEMİL ERTEM: FED, ARALIK'TA BELKİ UTANGAÇ BİR FAİZ ARTIŞI YAPABİLİR -NTV
12.10.2017 10:31:30 CEMİL ERTEM:YELLEN'İN DEVAM ETMESİ EN İYİ SEÇENEK GİBİ GÖRÜNÜYOR -NTV
129 a vurup tekrar yukari yönlenmesi lazim ama birakmiyor namissiz pis yakalamis heralde
parite saatliklerde kabak gibi obo ihtimali var, hem de kanal üst bandında. çalışırsa 100 altına aynen geri döneriz. yok kanalı yukarı kırarsa önce 1,195, sonra 1,27 bile olası. bizi düşünemiyorum o zaman.
Günlük sisteminin hala satta olması ilginç, benimki bugün ala döndü.
112 ye kadar NU dan kurtulamaz, izleyelim bakalım.
Bu arada 129300, 129600 ve 129900 satışları da gitti. 130200 den itibaren her 300 puanda bir, toplam 14 tane kaldı.
Lenovo P1a42 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
dünün yükseği 1047xx i ziyaret edecek mi bakalım..............
vadeli dün kırmış o kanalı ve üstünde kapatmış...bist100 de 300 puanı falan var...
https://i.hizliresim.com/1GdkpG.png
"Hükümet Sözcüsü Bekir Bozdağ, ABD ile yaşanan vize krizine ilişkin ''İki ülke arasında, temsilcilerin bir araya gelip bu konu üzerinde çalışmaları kararı alındı'' dedi. Bozdağ, FETÖ tutuklusu ABD Başkonsolosluğu çalışanının avukatı ve ailesiyle görüşmesine herhangi bir engel olmadığını da söyledi." kaynak
haftaya kadar iyi haber akışıyla sarıyı kırar geçer diye düşünüYorum.
https://invst.ly/5f2ij
son 6 aydır eğer elinizde sanayi sektörü veya havayolu hissesi yoksa yükseliş sizin için sadece işkence...
Dostum bendeki durum şu,
https://i.hizliresim.com/GyzkGv.png
Yani dünkü dip, düşen kanalın direnci idi, kırıldı.
Benim takibimdeki en ciddi gösterge ise en alttaki.
Buradaki NU öyle kolay bozulmaz görünüyor.
Bu arada Fibo %50 ye geldik.
Bakalım %62 gelecek mi?
pariteye bak, cuma öğlen 3'ten bu yana 3 saat art arda kırmızı yakmadı. öyle fed'i öpeyim ben. şimdiki bar önemli, biz de nasibimizi alırız kapatırsa. şimdi de 180 derececiler başladı; ay sonu amb parasal genleşmeyi azaltma kararı alabilir, parite de artış devam edecek diye ötmeye.
Bir soru,
Spot-vadeli makasını belirleyen baskın unsur sizce nedir?
Bir tarafa kırılma hazırlığının göstergesi olarak kullanılabilir mi? Yoksa sadece vadeye yakınlık-uzaklık ile mi ilgilidir? Yoksa her ikisi de mi?
FED İN BİLANÇOSUNDA BATIK 2 TRİLYON DOLAR MORTGAGE TAHVİLİ VARKEN,BATIK AVRUPA DEVLETLERİNİN TAHVİLLERİ BU SEVİYEDE İKEN BİZ HAYLİ HAYLİ borç çeviririz..FİNANSAL SİSTEMDEN MUHTEMELEN 20 TRİLYON DOLAR BUHAR OLUCAK..DÜNYADA BİZDEN ÇOK DAHA BÜYÜK SORUNLAR VAR..TÜRKİYE Bİ ÇOK ÜLKEDEN İYİ DURUMDA
böylesine güçlü alımların olduğu bi günde ancak trade amacı ile şhort yapılabilir. çakılırız diye beklentiye girmek bence çok riskli. bana göre geri çekilmeler alım fırsat olarak değerlendirilmeli..