Bu hükümete helal olsun bunun gibilerle 2023 hedefi bugünkü ekonomik durumun bir özeti
Printable View
Bu hükümete helal olsun bunun gibilerle 2023 hedefi bugünkü ekonomik durumun bir özeti
Arkadaşlar benim zarar 170 bin tl halen bekliyorum bence bist mahsuz özel durum sordu kottan atmadan bir ışık varmı diye yokladı allah bunları kahreylesin bütün birikimim gitti bu adilere
Allah bu tarz insanları islah etsin
Allah sonumuzu hayır etsin. Türkiye ekonomisine akıl hocalığı yap.Şirketinizde en büyük hırsızlığı yap.Binlerce küçük yatırımcının kanını em.Sağlıği ile oyna.Allah En büyük ıntikam alıcidır.Düşünmezler mi?
SM-A520F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Eşleşme atabilecek varmı
Eşleşme 0.12 taban şuan alış 200.000 bekleyen 23.000
Bence bilanço öncesi kottan atarlar allah sonumuzu hayr ede
Nasıl bir ülkede yaşıyoruz adamlar milleti yatırmcıyı dolandırıyor elini kolunu sallayıp utanmadan forumlarda konuşmacı oluyor yazık şu mübarek günde bu kadar insanın ahını almak yazık hiçmi Allahtan korkmazsınız
Arkadaşlar bunlar çok büyük bir ihtimalle kottan atılacak gibi duruyor zaten eridik bir şey kalmadı hukuki anlamda ne yapılabilir bir WhatsApp grubu kurup fikir alışverişi yapalımmı bimer cimer vs ne yapabiliriz
Evet doğru söylüyorsun
SM-A520F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
En iyisi satmak kottaylen gerisi hikaye
Düşecekmi kesin alım için ne dersiniz
Bunun 10/1 ni söyleyen bizlere etmediğin(iz) hakaret kalmamışdı
Bakıyorum 12 krşda hala aklın başına gelmemiş..
Gelmemiş ki hala insanlara yanlış akıl veriyorsun
Şöyle ki:Arkadaşlar yok whatsap mış ,yok avukatmış ,yok bimer miş,yok cimer miş boş hayallere kapılmayın...
Ben bugüne kadar sonuç alabileni görmedim...
Ya durumu kabullenin gereğini yapın ve üzerine bir bardak su için ,yada ya herru ya merru gözüyle bakın filmin sonunu Akgiray larla beraber izleyin....
Tercih de karar da sizin...
saygılar/başarılar
Birde bizi uyarmadınız muhabbeti görmek istemiyorum başlıkta...
Hakkımızı yedirmem kimseye...
2 lerden beri defalarca uyarıldınız...(uyardık)
Davul-zurna ile geldik/geldiniz bugünlere....
Neyse olan oldu....
Geçmiş olsun...
Bundan sonrası için hakkınız da hayırlısı....
saygılar/başarılar
Hiç bir sonuç alınamıyor, Bimer cimer ya da adli girişimler hikaye hele ki hiç bir varlığı bulunmayan bimeksten bahsediyorsanız. Bütün inisiyatif en başta alacaklı banka, tahvil vs'nin inisiyatifinde. Onlar bütün alacakları üzerine soğuk su içecekse hisse sahipleri de buraya yatırdığı paranın üzerine soğuk su içecek.
Ytd
Zaten büyük vurgun banka kredileri tahvil sahipleri ve tedarikciler hisse sahipleri onların yanında pek yer bulamaz hissenin bu kadar çok düşmesi bizden daha fazla diğer alacaklar da baskı oluşturuyor diye düşünüyorum. Bu adiler soysuzlar bunun hesabını yapıyorlardır
Asıl hukuksal boyutu onlar oluşturacak büyük ihtimalle yurtdışı kaçışları olacaktır eş ve çocukları gitmiş olabilir.
Bu soysuzlar darbeyi biliyorlardı şirketin içini zaten boşaltmış lardi ve darbe başarılı olsaydı hesap verme durumları olmayacaktı ama darbe başarısız olunca kaçırdıkları paraların hesabını büyük alacaklılara vermek zorunda kaldılar.
Ben sizin iyi niyetli olduğunuzu düşünmüyorum Hisseniz yok burda ne işiniz var uyarmışta vs bilmem ne imiş resmen insanlara sat baskısı kurmaya çalışıyorsun ben dedim demek için buraya yazıyorsun bu suçtur isteyen istediğini yapar hissen yoksa gelip burda ahkam kesme
Bu satanlar bu fiyatlardan neden satar....
Alanlar neden alır....
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Tedarikçilerin bırakın Bmekse mal vermesini bu kurlarla/gelinen ekonomik durumda kendileri batmazlarsa şükretsinler...
Efendiler efendiler dolar kuru 4,28 olmuş...
Bu kurla ithalatçılar gümler..
Ülkem elden gidiyor yemişim Bmeksini...
saygılar/başarılar
Bizler burada macera arayanlarız. Suçlu patrondur demek kolaycılık. Şirket bilanço açıklıyor, zarar 500 trilyon diyor. Tarafsız denetci bilanço eklerinde, bu şirketin,hesaplarını, borçlarını, çözmek için yıllarca uğraşmak lazım diyor ve bunların hepside bize gizli olmayan bilgiler... Şimdi tek suçlu patronmu... Bizim hiç mi suçumuz yok.... Pek çoğumuz ava giderken avlandık..... Slmlar
Evet aynen böyle diyordunuz 2 lerdede
1 lerdede
0,70 lerdede
0,40 lardada
0,20 lerdede
şimdi 0,12 lerde
Ama biz sana bir günden bir güne "Hangi aracı kurumun adamısın?Amacın insanları uyutup malda tutmak mı diye sormadık?
SORMAYACAĞIZ DA
Çünkü aramızda bir fark olmalı
sana saygı da yok
başarılar da
Borsa tarihinin en düşük rakamına ulaştı.. Yanlış hatırlamıyorsam, okan tekstilde bu rakama düşmüştü. Okan tekstilin rekorunu egale etti
Hiç bilançoyu inceledi iz mi bilmiyorum fakat bu borcu yapması için basbas paraları Leyla'ya demeli akgiray
Arkadaşlar. Düşmüş 12 kuruşa, artık ölmüş eşek kurttan korkmaz... 20000lot alsam 2000lira kaybederim bu pozisyonda, ben bu fiyattan alırım... Kaybedeceğim 12 kuruş, satmanın mantığı yok kendi adıma... Göle maya çalmak gibi... Ya tutarsa diyorum.... Tavsiye değil kimseye... Bunda başkasıda suçlu değildir... 0.1 kuruşa düşünce satarım artık
https://twitter.com/Forumist2023/sta...946642432?s=19
gördüğünüz gibi, Forum İsatanbul hedef 2023 Ekonmi Moderatöriüğünü Akgiray'ın yaptığına ilişkin twiti silmişler...
sana yalan borcummu var arkadaşım 1,36 dan aldım kullanmadığım aracı kurumun takasında moralim bozulmasın diye hiç açmıyorum ama varım yoğum bunda suçum tek hisseye girmek oldu en büyük yanlışımda düşdükce almak oldu allah karagirayları kahreylesin ve ona yalakalık yapanlarıda diyorsunuz blançoya göre alınmaz benim aldığımda 1.5 milyar ciro yapıyordu ve 138 mağza vardı bir anda sihirli çük değdi ve 400 milyon zarar yaptı resmen içini boşalttılar hırsız lar
Allah çıkartsın...3-5 kuruş birikimimi değerlendiremeyeceksem yazıklar olsun böyle düzene?
https://i.hizliresim.com/oOBlpQ.jpg
Şu zararlar inşallah bizi bu duruma düşüren lerden fazlasıyla çıkar inşallah kendi kanlarında bogulurlar
Eşleşme ne durumda paylaşabilecek varmı
uzun zamandir yazmiyorum hatiri sayilir zararla ciktiktan sonra ufak bir meblag ile yip e alindiktan sonra devam ettik su anki fiyatiyla rekor kirmis durumda zaten bu fiyatla 0 arasinda ciddi bir fark kalmadi satsan ne olacak hikaye, bimeks sayesinde 10 yillik borsa macerasini da sona erdirdik o acidan iyi oldu bin nasihat bir musibet hesabi vaktiyle cok kaybettik cokta kazandik yatirim icinde girmedik yalan yok bu kagida, elimde 2 kumar kagidi vardi bimeks ve koza feto meto diye darbe girisiminden sonra kozalari bimekse cevirdim yeni alim falanda yapmadim zaten kumardi kozaa olarak devam etseydim yarim milyonum vardi olmadi tutmadi kaybettik kumari dedigim gibi bimeks sayesinde borsaya veda ettim bir bakima iyi oldu cok vaktimi ve enerjimi caliyordu farkli alanlarda yatirimlarim var kaybettigim para bir cogunun tum portfoyunu katlar benide uzmekle birlikte ders niteliginde bir macera yasatti bu vesileyle hem gunah cikartmis oldum bu mecradan hemde borsaya girme niyeti olan arkadaslara nacizane hic bulasmayin diyorum banka kagidi falanda hikaye onuda soyleyeyim 7-8 yil onceki fiyatinda garanti mesela .o donem doviz yada altin alan misliyle kazandi sansin tutarsa kazanirsin yoksa istedigin kadar bilanco oku teknik calis ne yaparsan yap gunun birinde alirlar elindekini ya 2008 krizi gibi bir donem yakalayacaksin ya da hic bulasmican borsaya
geçmişte çok yazım vardı 2 liradan 1 liraya kadar vedat akgiraya elini kaptıran vucudu gider diye
şirketten hiç birşey beklemeyin artık kapatın ekranlarınızı canınızı sıkmayın allah yukarda bunu hesabı sorulur
ytd tavsiye değildir