ağzına sağlık.
Printable View
Grafik haftalıktır.. Bolinger orta band 2.93, üst band 3.17 de.
Düşen trend üst kırılım noktaları : 3.03 ; 3.16 ; (grafikte görünmeyen düşen kırılım noktaları: 3.29 ; 3.58)
Alt noktalar : 2.78 ; 2.64
https://i.hizliresim.com/qdb485.jpg
Gübre de ve petkim de yoğun alımlar görüyorum,hadi hayırlısı bakalım,ytd.
Zıpzıp ne kullanıyosa banada ondan verin lütfen
iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
ortak xmen denilen arkadaş bu işi içmiş ciddi para kazanmış biri çok özelden sohbet ettik...3,5 tl olacak dediği zaman adama saldırıldı bende mümkün değil diyenlerdendim haklı çıktı...sunlife08 benim o nikim diskalifiye oldu 4-5 yıl önce uzun zamandır bu niki kullanıyorum....ambargo kalkınca yöneticiler fosfat yatırımı için boy boy fotoğraf yayınlayınca 9 tl ye geldiğinde bende 15 tl beklentisine girdim bende söylemiştim o günkü şartlarda normaldi...hissede algıda çok iyi idi....
İktisatçı kardeş öyle iftira atmak yok,yok 17 demişin de bilmem ne....Alıntı yap ta görelim,adam ol iftira atma ,ben yazılarımda beklenti ve hareketlere istinaden görüşlerimi yazar ve tavsiye değildir yazarım,hiçbir zaman kesin konuşamam,sonuçta ben bir ufak yatırımcıyım,kimseye tavsiye vermem ,her koyun kendi bacağından,hırsınızı çıkaracak adam aramayın iftira atmayın ayıptır,günahtır...ytd
Kısa vadede borsa yukarı giderken artıyordu ama bugün gitmedi ben müneccim miyim,burası borsa,spermlerin oyuncağıyla hepimiz,bizi eritiyorlar,işleri bu,ytd.
Teknik analizciler 3,03 ve üzerinde devamını getirirse pozisyon alınabilir diyorlar. Teknik analizden anlayan yorumu olan var mı? Açıkçası seans sonuna doğru borsada yükseliş hızlanmasına ve gün içinde bu mendebur 3,01 görmüş olmasına rağmen 3 üzeri kapatamaması beni rahatsız etti. Hacim de normalin 3 katı oldu. Acaba yine mal mı dağıttılar? Bugün alım planlamıştım ama maliyet 3 TL olduğu için anlamsız buldum ilave alımı. Hani burayı olur da spek ya da adamları okuyorsa yine meydan okuyorum. Bu hisseyi 1 TL yapmazsanız sizden daha aşağılık insan yoktur bu dünyada. Dolar bazında değeri 185 milyon dolara düşmüş. Siz milletle dalga mı geçiyorsunuz?
Bugün döndüğü 3.01, Eylül 2017 tepesinin düşen kırılım noktası.. 3.14 de ara kırılım..
3.54 ise Temmuz 2015 teki zirvenin düşen kırılım noktası ve 3.50 civarı yatay direnç seviyesi.
100 günlük ortalama 2.93, üzerinde olması ve kalması önemli; 200 günlük ortalama ve yatay direnç 3.20 civarında.
Ortalamalar ve kırılım noktaları gün gün değişiyor ama 3 - 3.20 ve 3.50 önemli sıralı dirençler.. 3.50 üstü farklı dünya..
https://i.hizliresim.com/mMkZW4.jpg
Bu hissede enteresan bir durum var, yıllardır aynı terane, seans içi bir performans gösteriyor ama seans sonu elde patlıyor, yani zaten yıllardır bir düşen trende sahip, bu yüzden de gün içi en ufak harekette milleti heyecanlandırıp mal satıyorlar. Gün sonunu zirvede bitirdiği seans sayısı çok az, yani teknik açıdan sağlıksız hareketler sergiliyor sürekli. Yani yanlış anlaşılmasın al-sat tavsiyesi vermiyorum, geçen yıl 4,50-5,50 arası muhabbetim olmuştu bir süre, sonra genel müdürünün açıklama yaptığı gün 5,50 gösterip seans sonu 5 altına sarkıttıklarında midem bulandı ve sattım. O günden sonra dikiş tutmadı zaten. Hayırlısı olsun artık, normal bir şirket gibi yönetilse hiç düşünmem alırım uzun vade dursun diye, ama hayır kurumu gibi çalıştığı için bulaşmıyorum, yarın çıkıp gübretaş mart sonuna kadar bedava gübre dağıtacak deseler şaşırmam. YTD.
Gübre 3.01 birkaç sefer denedi,güçlü duruyor,bakalım bugün kıracak mı,ytd.
Endeks 100000 olunca gubre anca 3 TL oluyor
Endeks 200000 olunca gubre 6 TL olur mu acaba?
Olmaz ortak olmaz yine 3 tl olur çünkü bunlar oç
Ah zıpzıp bir türkü çıkaramadın bu hisseyi
3.08 e kadar aldılar,bugün 3.15 kapanış olur mu,ne dersiniz az,ytd.
hisseye ilgi az..
çıkmasını istemeyenler fazlasıyla mevcut..
duruma bakalım..
1-yabancı payı son 10 günde..10.46.dan 12.ye ulaşmış..sistematik bir alımları var..
2-bilinmeyen olumlu bir haber bekleniyor olabilir..
3-hisse gün içi sert ciddi alımlara sahne oluyor..
4-beklentimiz..18 ekim de gördüğü 52 trilyonluk hacmin oluştuğu gün içi 3.21-3.49 tarzı benzer bir hareket..haber ciddi olursa buraların 3 civarlarının bir daha görülmemesi de temennimiz..
bol kazançlar..
Bist 100k bu arkadaş 3,04 acaba 3,20 olur mu tartışması var, yazıklar olsun la böyle şirket yönetimine insanları 3,05 lere sevinir ettiler.
Bu arada yabancı alımı bu hisseye özgü bir durum değil çoğu hissede aynı durum var ki zaten bu yüzden bist 100k yı aştı, hisseye özgü bir durum, bir duyum, bir haber hareketinden ziyade bistte ayak uyduruyor onda bile geride kalarak yapıyor bunu... YTD.
sektör gelecek vaat etmiyor....tarımın durumu ortada tarım hissesi durumu aynası...gıda fiyatları 4-5 yıldır sürekli çıkıyor artık zirve yapmış durumda.....tarımın milli gelirde ki payı çok düşük....sürekli şirketlerin fedakarlık yapması bekleniyor ama hükümet yapmıyor......15-20 milyar destekle tarım ayağa kalkmaz......en az 100 milyar destek olmalı bütçe olmalı....kendi kendine yeten ülke olmalıyız...dışarıdan tarım ürünü ithal ediyoruz toprak mı yok su mu yok hava mı yok.....yabancı yatırımcı niye gelsin sektör bitik durumda....aynı şekilde gyo sektörü var....gyo sektörü için umut yok hisseler ucuz ama neye göre ucuz....geçmişte ucuz denilen koşullar yok ki.....çimento sektörüde aynı 4-5 yıl toparlanması zor....inşaat kötü ise bu çimento arz fazlası ne olacak ister istemez hisselere yansıyor......hükümet tarım sektörünü el üstünde tutmalı ama malesef.....
xxtrader beyefendi kendine gel karamsarlık pompalıyorsun hani bir zamanlar öve öve bitiremediğin şirketi şimdide yerin dibine sokuyorsun. Hissenlerimi sattım dersin bir daha tövbe almam dersin gelmiş buraya maval okuyosun. yallah.
ben şirketi eleştirmiyorum...hükümetin tarıma verdiği önemden bahsediyorum....tarıma destek çok az...... şirketlere fazla yükleniliyor şirketler artık son noktaya geldi bu şekilde olmaz.....tarımın milli gelirdeki payı artmalı yoksa gübretaş kar marjını nereye kadar kısacak...sonuçta bu şirketlerin yaşaması için belli bir karı olmalı...
Tahminimde yanılmamışım,ytd
yine yaptı yapacağını..
günlük son 4-5 gündür aynı şey..yukarı doğru sert sorty.ler..
3.13.e kadar sert gidip geri geliş..
yukarıda sn.fokia.nın dediğigibi.3.0x.lere sevinir oldu yatırımcı..dolar 2-3 lira iken bu tahta 8 lirayı gördü..unutulmasın..kıymetini bilen biliyor..
olumsuz konuşan hissenet uyelerini de artık ciddiye almanın bir anlamı yok..
onların işi o..:oleyo:
https://www.tarimdanhaber.com/haber/...haber_id=11534
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
gubrf herzaman takip ettiğim hisse...şimdilik takip ediyorum düzgün bilanço ya dönük işaret görene kadar...bilanço düzelmediği sürece hareketler spekülatif olur...bu ülke tarım ülkesi idi tarım hissem olması normal....son zamanlarda hükümet tarımı unuttu o yüzden hissede unutuldu gözden düştü....hükümetin tutumunu takip ediyorum gerçekçi çözüm sunacak mı bakıyorum.....gıda enflasyonu düşmesi demek tarımda ilerledik anlamı taşıyor o zaman gubrf alım zamanıdır....
bak arkadaşım daha geçen hafta yusuf bey zorda kalıp hissesini sattığında çok doğru karar dedin ve o günden bu yana hisse yükselişte ve başkasının mecburiyetten satmasına çok doğru karar deyip insanların aklını bulandırma dediğimde bana yukarıdaki cevabı verdin. Bir daha bu hisse ile işim olmaz dedin. Şimdi de daha hemen yukarıda gübre her zaman takip ettiğim hisse diyorsun. Senin hangi söylediğine itibar edelim? Evet ekonominin ve tarım / inşaat özelinde söylediklerin doğru ama zaten bu hisseler o nedenlerden dolayı bu kadar düştü. Eğer bu sektörler kötü ve yanlış yönetilmese idi bu hisseler bu fiyatlarda olmazdı.
o kötü dönem bu sektörde geçmiş değil....o yüzden bu hisse alıp başını gidemez boşuna da beklememiş olur demek istedim....bekleyince hisse kaçmıyor.....gübre ve tarım her zaman takip ediyorum doğru....takip etmek başka ortak olmak başka....ben 1 yıl aseln takip ettim uygun zamanda girdim mesela.....gubrf de hisse dip yapmış olabilir ben düşecek demiyorum...güçlü yükseliş için ortam sektörün durumu uygun değil diyorum..spekülatif bir atak olur mu bunu bilemem......
Haydi gübre kim tutar seni beee,ytd.