30.09.2022 31.12.2021
Ana Ortaklığa Ait Özkaynaklar
709.264.774 382.828.268
ESAS FAALİYET KARI (ZARARI)
749.528.772 243.680.765
SÜRDÜRÜLEN FAALİYETLER DÖNEM KARI (ZARARI)
563.706.077 171.884.717
Printable View
30.09.2022 31.12.2021
Ana Ortaklığa Ait Özkaynaklar
709.264.774 382.828.268
ESAS FAALİYET KARI (ZARARI)
749.528.772 243.680.765
SÜRDÜRÜLEN FAALİYETLER DÖNEM KARI (ZARARI)
563.706.077 171.884.717
Bu başlığı şu anda 9 kişi okumaktadır. (1 üye ve 8 ziyaretçi)
hürriyet
https://i.hizliresim.com/czdxcul.jpg
(denemeler)
Çanak çanak içinde birbirini doğuruyor artık, hedefler iyi kârlar ve yeni girişimlerle daha belirgin hale gelmeye başladı bence.
Biraz faiz-tefecilik var gelirlerinde ama reel işleri artmaya başladı, hayırlısı olsun.
Artık yarın bir düzeltme gelir, epey yükseldi.. diye düşünüyorum
Fk pd dd önemli değil mi acaba?Çok düşük değerlerde.
Redmi 7A cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Gelen KAP ile birlikte GLRYH'ın kasasına cari piyasa fiyatları üzerinden yaklaşık 300 Milyon TL değerleme kazancı girdi.
A1 Portföy Yön. AŞ. 'nin 2.976 TL den aldığı 1 lotun bugünkü piyasa fiyatı 18.43 TL: Varın hesabını siz yapın.
Herşey mevzuata uygun.!
2.976 Liradan PARDUS'a ortak olundu, bugün PARDUS 18.43 TL.
Bi daha yazayım mı?
GLRYH, A1 Portföy Yönetimi Aş'nin % 49.98'ine sahip.
PARDUS'un piyasa değeri ne kadar artarsa GLRYH de o piyasa değerinin %20'sinin yarısı kadar değerleme kârı yazacak.
Hatalıysam yazın.!
(Asla) Yatırım tavsiyesi değildir.
Dediklerinin çoğu doğru, ama ya patron birazda ondan bahset, ıstersen pıyasada kımdır dıye bır sorgula. bugun yarın mıllete malı yıkar 3 yıl ortadan kaybolur. baka sen bunları yazerken hısse fıyatı 8,06 ve bahsettıgın degerlemeler katılmadı. hadaı bakalım onumuzdekı cuma fıyata bakalım.. kımseyı gaza getırme, karşında borsanın en acımasız ve vıjdansız patronu var. fazla degıl onumuzdekı cumaya tekrar konusalım bana hak verıceksın ,
DIKKAT !! bakalım kımse anlayabılecek mı dıye bekledım ama kımse anlayamadı. ama bakın altını çiziyorum bu kap GULER HOLDING ıcın ınanılmaz ötesı ıy bır kap, pekı neden ? A1 portfoy şirketı kımın ? % 50 sı murat gulerın, dıger % 50 sı guler holdınge ait, pekıı asy yenılenebılır enerjının 37 mılyon 500 bın hıssesını kım aldı ? a1 portfoy aldı, pekı kaçtan aldı ? 2,97 tl tutardan.- pekı pardusun 20 tl fıyatlara kadar cıkmasında hangı iştirakı etkılı, ? tabıkı asy yenılenebılır enerjı.. yanı dusunun pıyasada 20 tl ye ya kadar tutardan işlem gören pardusun, en buyuk ve en degerlı şirketıne 2,97 den kım ortak oldu ? hem murat guler ortak oldu, hemde guler holdıng oldu..şimdi dusunun bakalım asy enerjısının hısse fıyatı ne kadar ve guler kaçtan aldı !! harıka bır haber, GULER HOLDIN HEM ÇOK CIDDI BIR DEGERLEME GELIRI ELDE EDECEK, HEM, ENERJI SIRKETININ NNERDEYSE % 25 NI daha alıp, pay oranını yukselttı. Gozun aydın guler holdıng yatırımcısına, pekı pardus culara ne oldu ? hem enerjı sırketlerının hısse adedı arttı, hemde kendılerının cok yuksekten satın aldıgı sırketı 2,97 tl den orak aldılar. PEKI MURAT Guler neden bır kısımını guler holdınege gececek sekılde a1 portfoye aldırdı ? cunku guler holdıngde toplu.. gozunuz aydın, alın kap bılgısını, kım hangı sırketı kactan almıs, ve alan şirketın ortakları kım bakın.. YARIN ıtıbarı ıle cıddı yukselıs beklıyorum gulerde.. ıtıtrazı olan yazsın, KAP- Şirketimizin girişim yatırımı portföyünde bulunan ASY Yenilenebilir Enerji Üretim A.Ş. tarafından yapılan 08.11.2022 tarihli genel kurul toplantısında; ASY Yenilenebilir Enerji Üretim A.Ş.'nin 155.000.000-TL tutarlı sermayesinin, tamamı (B) Grubu olarak ihraç edilmek üzere 37.500.000-TL artırılarak 192.500.000-TL'ye çıkarılmasına, ihraç edilecek 37.500.000 TL nominal değerli (B) Grubu payların beher fiyatının primli olarak 2,976 TL olarak belirlenmesine, 37.500.000 TL nominal değerli payların (B) Grubu toplam 111.600.000- TL bedelle A1 Portföy Yönetimi A.Ş. Pardus Vizyon Girişim Sermayesi Yatırım Fonu'na tahsis edilmesine karar verildiği 08.11.2022 tarihli özel durum açıklamamızla kamuoyuna duyurulmuştu. Pardus Vizyon Girişim Sermayesi Yatırım Fonu tarafından taahhüt edilen sermaye ödemesinin yapılması ile ASY Yenilenebilir Enerji Üretim A.Ş. tarafından söz konusu sermaye artırım işlemine ilişkin süreç tamamlanmış olup, sermaye artırım işlemi 25.11.2022 tarihinde İstanbul Ticaret Sicil Müdürlüğü tarafından tescil edilmiştir
Hayırlı işler,
Usd grafiğinde dev bir ikili dip çıkışı var.
Yıl sonu gelebilecek 500 veya üzeri kâr, seçime doğru holdingler arasında daha fazla prim yapmasını destekler. Çanak kulptan daha büyük bir trende girdiğini düşünüyorum.
Aslında eskiden beri böyle düşünüyordum 🙂 Bu adamı tarif eden iştirakleri değil holdingi.
https://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/1084492
9,39 TL
fon fini fon fon
Patron artık yalnız değilsin
Hedef portföyden Yunus Şahin ve Yaşar Yıldırım'ın yönettiği Nnf adlı fon şirketin %5,73 'üne denk gelen hisse senedi sahipliğine ulaşmış.
Şirketimiz bağlı ortaklıklarından A1 Capital Yatırım Menkul Değerler A.Ş.'nin halka açılması ve paylarının Borsa İstanbul A.Ş. nezdinde işlem görebilmesini teminen 18.10.2021 tarihinde Sermaye Piyasası Kurulu'na yapılmış olan esas sözleşme tadili başvurusunun olumlu karşılandığı Sermaye Piyasası Kurulu'nun 14.12.2022 tarihli yazısıyla tebliğ edilmiştir.
Bu çerçevede A1 Capital Yatırım Menkul Değerler A.Ş.'nin halka arzına ilişkin çalışmalara başlanmış olup, en kısa sürede halka arz için Sermaye Piyasası Kurulu'na başvuruda bulunulması planlanmaktadır.
Kamuoyuna saygıyla duyurulur.
Harika, olağanustu, ınanılmaz, bır kap geldiiiiMaşallah dıyelım , YARIN SHOW BAŞLIYORRR--yarın buralar ana baba gunu olur.. a1 kapitale yakışır bır azr süreci istiyoruz. en güzel kızımızın düğünü var... ona göre. grubun en nadide gülüdür a1 kapıtal...ŞANINA YAKIŞIR OLSUN MURAT GULER ONA GÖRE...SEN ADIM AT YATIRIMCIN SANA KOŞACAK MURAT GULER...
Bir halka arz başvurusuna bir yılı aşkın bir zamanda cevap gelmesi daha önce karşılaşılmış bir durum mudur?
Neyse, bunda da vardır bir hayır.
Umarım herkesin beklentisi gerçekleşir.SM-M315F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yine bir fon satın alması. Yine hedef girişimden Ege adlı fon , %5,15 oranında hisse sahipliğine erişmiş.
Nnf ile beraber %10 u geçti fonların hisse sahipliği (satmadılarsa)
Anlık:
9,9 TL/Lot
18,648 TL/$
3 F/K
1,67 PD/DD
https://www.kap.org.tr/Bildirim/1087419
Artık çok tehlikelı rakamlara geldı bence, sert duzeltmeleri gelebilir. Geçmişinde çok buyuk sıkıntılar yaşatmış yatırımcısına..
ALINTIDIR, RTALBB,,
Ümit fırat ceo dun paylaşmış. gözunuz aydın lınkedınden bakın, neler dıyor neler ; yenı bır urun ıle başlangıc ve ınavosyona yenıden başlıyoruz dıyor, kuresel bır sırket ıle ış yaptık, buyuk başarıdır bu dıyor. fabrıka yenı ınavasyon. sizde bakın dun paylaşmış.. HAYIRLI olsun. fabrıka çok yenı urunlere gebe ve ortaklıklara. suprızler beklıyorum.
FABRIKANIN AYAK SESLER , Hadı hayırlı olsun, Bakın a1 yaşam bılımlerının ceosu neler paylasşmış hemde dün.. FABRIKA INAVASYON, URETIM ICIN YENIDEN HEYECANLA YOLU CIKTIK DIYOR, HEMDE DUN,
17 Aralık firmamızın kuruluş tarihi. 3. Senemizi bitirdik. Şirketi kurduktan birkaç ay sonra başlayan covid salgını ile mücadele de bir kaç aylık firma olmamıza rağmen, doğru hamleler ve kadro yapısı ile üstümüze düşeni yapmayı başardık. FDA onayı alabilmek, Global bir firmanın covid mücadelesinde partneri olmak bu başarılar arasında önemli sayılabilecekler arasında yer alıyor. Bizim için ve Ülkemiz için büyük bir deneyim elde ettik. Salgın öncesi sayıları 3-5 olan PCR temelli test üretici sayısı 20 den fazla şimdi. Aynı şekilde hızlı test üretici firma sayısı arttı. Bu firmalar arasında henüz henüz yeterince farkedilmemiş olsa da ülke ekonomisine büyük katkıları olan firmalar var. Kendi adımıza IVD alanında çıkardığımız dersler şunlar. 1- Biyoteknoloji adı altında olsa da henüz büyük oranda bizim firma dahil olmak üzere inovasyondan çok toplama diyebileceğimiz bileşenlerin düzgün bir şekilde Yanyana getirilmesine dayalı bir ürün geliştirme var. Sektördeki en çok satış yapan ile en az satış yapan firmalarda arasında ölçek dışında büyük bir fark yok. O zaman imitasyonu geçmeye başlamalı inovasyona yönelmeye başlanmalı . Kazanılan finanslar bu amaçlar için kullanılabilir. Bu konuda en büyük problem vizyon. 2- Türkiye hızlı bir şekilde yeni dünya da IVD alanında üretim merkezi haline gelebilir. Büyük ölçeklere sahip özellikle Çin den ülkemize doğru partner arayışı hızlanabilir. Doğru partnerlikler ile büyümeler daha kısa sürede sağlanabilir. Problem devlet düzeyinde verilmesi gereken düzgün danışmanlık 3- Yeni salgınlar olması muhtemel gelecek yıllarda. Yaşadığımız salgın hammadde üretimi konusunun stratejik önemini gösterdi. Örnek,testlerde kullanılan enzimler. Numune alma için kullanılan swap. 4- Firmalarda eksik olan kalite yönetim sistemleri. Süreç içersinde yeni kurallar doğal olarak bazı firmaları eleyecek. Anladık ki bazı biyolog arkadaşlar kendilerini bu konuda çok iyi eğitirlerse gelecekte kendileri için farklı ve güzel bir kariyer sağlayacaklar. 5- Ülkemizde Biyoteknoloji artık bir sektör. 15-20 milyon usd lerin başarı olarak görüldüğü yerden 50-100 milyon usd bandına geçebilecek firmaların oluşması için ekosistem kurulmuş durumda 6- Biyologlar için devlet kadrosu konusundaki makus talihlerini tersine çevirebilecekleri bir iş ortamı oluşmak üzere. Bir kaç yıl içerisinde çok sayıda biyolog arkadaş çok sevdikleri işlerine kavuşabilirler Özet 3 sene önce kurulduk. İyi işler yaptık. Tüm emeği geçen arkadaşlarıma teşekkürler ediyorum. Yeni dönem için inovasyona dayalı ürünler geliştirmek üzere yeniden yola çıktık. Salgınların durmaya niyeti yok. Bizim de…
Kimsede hisse yok anladığım kadarıyla
Hedef portföy fonları alıp satıyor anlaşılan. %10 payı geçtik diye kap atmışlar. %10,13
https://www.kap.org.tr/Bildirim/1090865
Daha önce iki fon vasıtasıyla zaten %10 payı geçmişlerdi.
Borsada bu şirketın yaptıkları hakkında yazılanları duyunca yok canım zarar etmiş yatırımcı ayıp ediyor, anlattıkları gibi degıldır, tipik zarar eden kucuk yatırımcı karalaması dedim. fakat Bugunku SPK BULTENINE bakın ısterseniz, şirketimizin bağlı ortaklığı olan A1 life yaşam bilimlerinin YÖNETİCİSİ üMİT FIRAT bey ve bir kaç kişi içsel bılgıyı alıp, yatırımcıyı zarar ugrattıkları ıcın ceza yemışler. yahu bu adamlar hıc utanmıyor mu ? kım ızın verıyor bunlara. kım bu adamlar. kesınlıkle bu adamların bana gore bırbırlerını tanıyordur. Platformlarda bu şirketlerden uzak durun sahıbı çok tehlıkelı dıyorla. adamlar haksız mı, önce A1 kapıtal rtalbdekı bılgıyı usulsuz kullanıdıgı ıcın ceza yedı, sonra kredılı yasagı, sonra brut yasagı, şımdıde yonetıcı sı ceza yemiş.. Yazık ya. GULER HOLDING yukselıyor dıye hava atanlar, o Kadar şişmiş kagıda gelın dıye algı yapanlar. orayada yatırımcı gelınce 5 kat şişmiş kagıdı yatırımcıya mı satacaksınız. bu cezalar uzerıne ızleyın tweterı neler yazarlar. şimdi kım alır bunların hısselerını. yazıklar olsun. GULER HOLDINGDEKILER SIZDE DIKKATLI OLUN ! algılara kanmayın.. YAZIKLAR OLSUN..Yatımcısınada çok yazık olmuş.
Bu hisse alınır mı?
9 ortalamayla yüzde 80 ini çıkmıştım. Kalanları 20 gelirse veririm.
- Abi, buraya ne olmuş ya? Bomba düşmüş sanki!...
- Hakikaten, tam 13 gündür uğrayan olmamış.
- En son da "sakın buraya bulaşma" demişler.
- Eee, işte halimiz!...
- Sende bundan da vardı, değil mi?
- Evet, en başından beri... Arada aldık, sattık.
- Buradan bir şey bekliyor musun?
- O nasıl soru? Beklemesem tutar mıyım oğlum?
- Ama abi, durum hiç iyi görünmüyor.
- Görünmüyor, ama, hisse fiyatı RTA fiyatına geldi. İyi kazandık son dönemde. Bir de hata yaptım geçenlerde; GLRYH çok yükseldi diye ondan satıp RTALB aldım, bu göreceli yükselmeye devam etti.
- Tabii ya, ne de olsa grubun amiral gemisi bu.
- Evet, öyle oldu. Ama imajını ciddi düzeltmeleri lazım. Kendim için bir şey istiyorsam, namerdim. :)
- Hee, aynen öyle abi, anladık.
- Güler Holding Parduş-marduş derken bayağı atılımlar yaptı. Onun ekmeğini yiyor.
- A1 Capital'in halka arzı da buna yarayacak.
- Yaramaz mı oğlum, şirketin ana ortaklarından.
- Sence A1 Cap'in halka arz fiyatı ne olur?
- 10 puanlık uzman sorusu!... Nerden bileyim oğlum? Ama halka arz olan diğer şirketlerin fiyatlarına bakınca, en az 8-10 TL olur diye düşünüyorum. Tamamen atmasyon.
- Fiyat da önemli abi. Zaten imaj kötü. Yüksek olursa fiyasko olabilir.
- O ihtimal her zaman var. Bunlara güven yerlerde sürünüyor. O konuda bir şeyler yapmaları lazım. En azından, aldıkları hissenin kazandıracağına inandırmaları lazım.
- Bilanço iyi geldi ya abi, daha ne yapsınlar?
- Oğlum, halka arz öncesi bilançoların makyajlı olduğunu herkes biliyor. O yetmez. Mevcut yatırımcıları içi bir şeyler yapmaları lazım ki, ortalık hareketlensin.
- Yine kendin için bir şey istiyorsan namertsin, değil mi abi?
- Lan benim laflarımı bana yedirme!...
https://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/1104300
Şirketimiz bağlı ortaklıklarından A1 Capital Yatırım Menkul Değerler A.Ş.'nin 24.01.2022 tarihli yönetim kurulu kararında özetle;
1) Şirket'in 1.000.000.000 TL kayıtlı sermaye tavanı içerisinde kalmak üzere, 100.000.000 TL tutarındaki çıkarılmış sermayesinin, mevcut ortakların yeni pay alma haklarının tamamen kısıtlanması suretiyle, 25.000.000 TL tutarında artırılarak 125.000.000 TL'ye çıkartılmasına,
2) İhraç edilecek 25.000.000 TL nominal değerli (B) Grubu payların, sermaye piyasası mevzuatı ve ilgili mevzuat hükümleri çerçevesinde halka arz edilmesine,
3) Yukarıdaki maddeler kapsamında 25.000.000 TL nominal değerli (B) Grubu payların halka arzı için Sermaye Piyasası Kurulu, Borsa İstanbul A.Ş., Merkezi Kayıt Kuruluşu A.Ş., İstanbul Takas ve Saklama Bankası A.Ş. ve ilgili diğer kurumlar nezdinde gerekli başvuruların yapılmasına karar verilmiş olup, söz konusu karar kapsamında gerekli başvurular yapılmıştır.
SM-M315F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
- Abi, gördün mü?
- Neyi gördüm mü lan?
- A1 Capital'in halka arzıyla ilgili KAP yayınlanmış.
- Oğlum, yukarıda paylaştık ya, kör müsün?
- Aaaa, görmedim abi be... Eee, ne diyorsun?
- Ne bileyim, halka arzı sınırlı tutmuşlar. Halka açıklık %20 olacak.
- Eee, bu ne demek şimdi?
- Oğlum, malın değersizse çok paylaşırsın, değerliyse, ondan çok şey bekliyorsan, azını paylaşırsın. Düz mantık bunu söylüyor.
- O zaman iyi bir şey abi???
- İyi tabii. Piyasada az mal olması, hem halka arz edilirken, hem de işlem görmeye başladığında kâğıdın daha değerli olmasını sağlar. Ekonominin genel kuralı bu değil mi?
- Evet abi, arz yükselirse, fiyat düşer, arz azalırsa, fiyat yükselir.
- Aynen. Şimdi ortaklık oranlarına bakacak olursak: A1 Capital'de GLRYH'nin %44, RTALB'in %43 ortaklık payı vardı. %10 ICG'nin, %3 şahısların. Bu hesaba göre, halka arzdan sonra GLRYH'nin payı%35,2'ye, RTALB'in payı %34,4'e düşer.
- Eee abi?
- Eee'si ne? Ansiklopedik bilgi işte!...
- Boş ver abi ansiklopedik bilgiyi. Yarın ne olur?
- Normalde uçmamız lazım, ama buralarda hep "normalde" diyoruz biliyorsun. İhtiyatlı olmak lazım. Hep ters köşe olmadık mı?
- Abi, bu sefer yemez be... Tutamazlar.
- İnşallah. Biz de dün ve bugün eklediklerimizin kısa vadede karşılığını almış oluruz.
Abine söyle yanlış bilgi vermesin !! Güler Holding A1 Capitalin % 44 ne direk sahip, ayrıca ıcg finansal a1 kapıtalın % 10 nuna sahip, icg nınde % 90 nına guler holdıng sahıp oldugu ıcın burdanda % 9 luk pay gelıyor ettı % 53 ilaveten guler holdıng ve ıcg fınansal rtalbınde sahıbı , rtalbde a1 capıtalın % 43 ne sahıp burdandan yanı ıcg ve guler holdıngın pay rtalbde pay sahıbı olmasından öturu % 13 luk bır a1 kapıtal payıda burdan gelıyor. ettı % 66 altı. ınsanlara yanlıs bılgı vermeyın, abine söyle dersıne ıyı çalıssın. guler holdıng a1 capıtalın % 44 ne dırek sahıp % 22 de dolaylı paylar ıle sahıp. yanı toplam % 66 sına sahıp guler holdıng a1 kapıtalın..
Bu arada ınanılmaz bır degerleme gelecek . 5 mılyar a1 kapıtalın degerı olsa % 66 sı guler holdıngın . buda guler payı 3 mılyar eder. 3 mılyarı 120 mılyon olan guler holdıng sermayesıne bolersek sadece bakın burası onemlı 25 TL DEFTER DEGERI a1 kapıtalın halka arzından gulerın defter degerıne gelecek. uzerıne 2022 .4 çeyrek karı ıle 10 tl de guler holdıngın kendı defter degerını koy ettı 35 tl defter degerlı guler holdıng..ve şu an guler holdıng 10,5 fıyattan ıslem goruyor. ayrıca kasasına a1 kapıtalan en az sadece % 20 halka arz ettıgı ıcın 1 mılyar gelır. 1 mılyarda ksasıında nakıt var ettı 2 mılyar a1 kapıtalın sermayesı.. ve bu a1 halka azr olsun en kotu altını cızıyorum bence en kotu 10 tavanı var .. bu degerlemeyıde koyun. yanı acıkcası yarın ve sonrakı gunler sureklı tavan olması gerekır bence.. ıtırazı olan yazsın..
İştiraki A1 kapitali sermaye artırımı yoluyla halka arz edecek olması dikkat çekici. Diğer ortak olan RTA yı aradan çıkarırdı normalde.
Ne planlıyorsun M 🙂
hisse tavan olmuş yazan yok
herhalde kimse kalmadı
ekürisi rta da tık yok
Biz tekkeyi beklemeye devam ediyoruz, çorbayı da içeceğiz inşallah.SM-M315F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Eee neden taban oldu bu simdi ? Arz eli kulağında iken
Yokmu bi yorumu olan bu düşüşe sayın yatırımcılar?
A1 capıtal halka arzına katılacaklar. Rtalb ve guler holdıng hsse fıyatına baksın ve yorumları okusun. Mılletı perısan ettıler..
Budamı 90 lı yılların içi boş holdingi gibi oldu yoksa... Yatacak yerin yok ... Vallahi yok billahi yok ...