Ben kendimce acemi çalışmasıdır diye yazıyorum sevgili dostum
Yıksa kimseye bir ego yada caka satmıyorum
Bir iddam da yok
Yanlış anladıysanız özür dilerim sizden ve diğer dostlardan
Printable View
Ek olarak benim Sacro yada bir dediğim yok
Burası forum ve fikrimi yazıyorum
İstemeyen engellesin yazılarımı okumasın
Bukadar kolay
günaydın arkadaşlar, hayırlı cumalar.
birinin gururuna dokunacak şeyler söylendiğinde, özellikle de umuma açık söylendiğinde karşı tarafın mecburen cevap vermesi hali doğuyor, tartışma da uzuyor. özelden iletişimin daha sağlıklı olacağını, bir orta yol bulabileceğinizi, anlaşabileceğinizi umuyoruz.
para kazanılır, kaybedilir, insanların kalbi kırılmasın bu daha önemli.
bu arada gerel dün tweet'de paylaşılan haberi bugün kap'a gönderebilir.
Geçen gün arena 60 likta macd kesiyor dedik dikkate alan olmadi
General Mobile 4G cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Gerel kırdı maşallah kar satışları normal.
F3111 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
5.83ten yüklü gerel alındı. Yolu uzun. Bugün tavan yapabilir
SM-A520F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Dohol'ün bu kadar göçmesi olası bir bist çöküşünün habercisi veya öncüsü olabilir mi acaba?.
Daha gideri olabilirmiş Gerel in. Sacro üstad
[device_name] cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
6,51 hedef görünüyor gerelde ama bende verdim kısada yüzde 10 üstü kapmış eldeki kuş daldaki iki kuştan benim için daha değerlidir herkese hayırlı kazançlar bende 6,26 verdim
Iste rally den bir gun once full mal almak bole bisey.
Sembolik gerel 4 k tasicam uzun vade
sayfalarda problem mi var
Full karel
Forum 558. sayfaya geçmiyor bende. acaba bilgisayarımda mı sorun var yoksa aynı problemi başkaları da yaşıyor mu arkadaşlar?
Gerelden pis vurdum parayi.
Gersan. Elektrige tesekkur ediyorum.
Allah tekerlerine tas degdirmesin.
Karel aldim ykgyo aldim link aldim.
Vakko aldim gerellerle.
Agirlik karel.
Karelde deli bir lotum artti.
Tekrar tesekkurler gerel
Iste deli hissetme budur.
20 30 sayfa once yazilarim olacak gereli deli hissediyorum diye.
Hislerim.kuvvatlidir :))
sayfalarda problem var direk 556. sayfaya atıyor
Tebrikler. Yazıyı hatırlıyoruz. Alanlara bereket versin.
SM-A520F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Gerelde devre kesici devrede.
Negatif etkisi olurmu devre kesicinin .?
Ben bi kave koyam bide sigara yakam ;)
Allah kazancına bereket versin Sacro. Umarım birçok arkadaşım da istifade etmiştir.
Walla helal olsun.. Zorla para kazandırıyorsun millete, tebrikler hocam..
ASUS_Z00AD cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
afiyet olsunda sigara olmayaydı daha iyiydi usta
Sacro tahminimce Gerel ikinci devre asansör yapabilir. Girilir mi yine?
İyi günler,
Asuzu ya teknoloji k açıdan baktım. Acemiyim. Sanki üçgen daraliyor. Tecrübeli bir arkadaş bakabilirsiniz sevinirim.
MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bu arada kareli çok ellemeyin biraz daha insin ortak olacam size 😄
Hangi hisseyi kaçtan alıp kaçtan sattığınız SADECE sizi ilgilendirir. Başkalarına iletmenize gerek yok. Aklınızda olsun.
masallah bugun akiyor akiyor
Sermaye piyasasında piyasa dolandırıcılığı (manipülasyon), 6362 sayılı Sermaye Piyasası Kanunu (SPKn)'nun 107'nci maddesinin birinci ve ikinci fıkrasında birer suç tipi olarak düzenlenmiştir. Piyasa dolandırıcılığı, çok farklı yöntemlerin kullanılması suretiyle yapılabilir. Ancak gerek teorik olarak üzerinde uzlaşılan, gerek uygulamada sık sık ortaya çıkan bazı işlem kalıplarını, piyasa dolandırıcı işlem örnekleri olarak ortaya koymak mümkündür.
Piyasalar üzerindeki olumsuz etkileri nedeniyle, piyasa dolandırıcılığına ilişkin olarak ceza hukukunda yer alan dolandırıcılık hükümlerinden ayrı bir suç olarak düzenleme yapılması ve bu konuda belirli işlem türlerine yasaklamalar getirilmesi ihtiyacı doğmuştur.
1. İşlem Bazlı Piyasa Dolandırıcılığı (SPKn md. 107/1)
İşlem bazlı piyasa dolandırıcılığı SPKn'nun 107 nci maddesinin birinci fıkrasında (107/1) düzenlenmiştir. Anılan düzenleme uyarınca, "Sermaye piyasası araçlarının fiyatlarına, fiyat değişimlerine, arz ve taleplerine ilişkin olarak yanlış veya yanıltıcı izlenim uyandırmak amacıyla alım veya satım yapanlar, emir verenler, emir iptal edenler, emir değiştirenler veya hesap hareketleri gerçekleştirenler" hakkında 2 yıldan 5 yıla kadar hapis ve beş bin günden on bin güne kadar adli para cezası verileceği hükme bağlanmıştır.
2. Bilgi Bazlı Piyasa Dolandırıcılığı (SPKn md. 107/2)
SPKn'nun 107 nci maddesinin ikinci fıkrasında (107/2), aynı maddenin birinci fıkrasında (107/1) öngörülen işlem bazlı piyasa dolandırıcılığına paralel olarak, sermaye piyasası araçlarının fiyatlarını, değerini ve yatırımcıların kararlarını etkileyebilecek bilgiye dayanan bazı fiiller cezai müeyyideye bağlanmıştır. Anılan düzenleme, "sermaye piyasası araçlarının fiyatlarını, değerlerini veya yatırımcıların kararlarını etkilemek amacıyla yalan, yanlış veya yanıltıcı bilgi veren, söylenti çıkaran, haber veren, yorum yapan veya rapor hazırlayan ya da bunları yayan ve bu suretle menfaat sağlayan" kişilerin 2 yıldan 5 yıla kadar hapis ve beş bin güne kadar adlî para cezası ile cezalandırılacağını hükme bağlamıştır.
Diğer taraftan, SPKn'nun 104 üncü maddesinde Piyasa Bozucu Eylemler tanımlanmış olup, anılan madde uyarınca hazırlanan VI-104.1 sayılı Piyasa Bozucu Eylemler Tebliği'nde makul bir ekonomik veya finansal bir gerekçeyle açıklanamayan, borsa ve teşkilatlanmış diğer piyasaların güven, açıklık ve istikrar içinde çalışmasını bozacak nitelikteki eylem ve işlemlerin belirlenmesi ile bu eylem ve işlemleri gerçekleştirenler hakkında uygulanacak yaptırımlar belirtilmiştir.
BORSA İSTANBUL İLETİŞİM-BAŞVURU-ŞİKAYET FORMU
http://www.borsaistanbul.com/kurumsa...iletisim-formu
bu form üzerinden iyi niyete aykırı maksatlı görülen durumlar ilgili mercilere bildirilebilmektedir.
SPK İLETİŞİM-ŞİKAYET-BAŞVURU FORMU
https://beb.spk.gov.tr/
Aynı şekilde konu ile alakalı olarak SPK ya bu linkten başvuru yapılıp inceleme istenebilir.
Asuzu Asuzu Asuzu
sadece hacim ve macd 3 periyotta incelenirse hisse için iyi fikir verebilir.
Günlük barlardaki işaretli yerlerde çıkışlarda mal verildiği izlenimi uyandırıyor bende.Günlük MACD geçmişe doğru incelenirse zaman zaman gel gel için sinyal üretmeye yakın hale gelmiş.
Haftalıkta bir ters çanak oluşumu gözlemlenebiliyor ve MACD dönüş şekli ve açısıda haftalığa dair iyi bir ipucu gibi.
Aylık barda aynı şekilde hacimde bir gökdelenimsilik var.
Tabii bizim borsamızdaki hisseler için bu tür temel prensip yüzeysel teknik yaklaşımlar ne kadar işler orasıda tartışmalı fakat ben hissede orta vade istikbal göremedim.
Bu demek değilki illa düşer vs. Dediğimö gibi BİST de hele ki büyükler dışında tekniğin sağlıklı sonuç vermesi pek olası olmadığından tekniğede aşırı bel bağlanmamalı.
https://i.hizliresim.com/m2aY9P.png
https://i.hizliresim.com/A1vRpQ.png
https://i.hizliresim.com/gOD3EL.png
Nolmus burda ya forum kapanmis acilmis.
Neyse arkadaslar biraz daha dikkatli olalim.
Formumun zirvesindeyim. ;)
O değil de,
kavga ortamı yaratılarak topic çok güzel sabote edildi.
Emeği geçenlerin başları göğe ermiştir.
ykgyo lardan zararla çıktım kuş gibi rahatladım :D nasipten öte köy yok.
BJKAS'de hikaye bitti mi,ne yaptınız BJK'yı!