Hocam, hisse tamamen ellerinde. Oyunu kurmadan hiç bir hareket yaptırmazlar. El mahkum beklemekten başka çare yok.
Printable View
Hocam, hisse tamamen ellerinde. Oyunu kurmadan hiç bir hareket yaptırmazlar. El mahkum beklemekten başka çare yok.
Artik daha fazla tuatamazlar aşırı sert hareketler yapacaktır çok ucuz kaldı
Borsa’da ucuz hisse bolluğu var. Brn ucuzluğuna bakmıyorum artık. Hisseye ne zaman el atacaklar ona kaldı işimiz. Milli ve yerli porselencimiz nasıl bir hayır düşünüyor hakkımızda önemli olan o. Şuana kadat ky’cıyı tarumar etti. İnsafa gelip ne zaman sevindirecek önemli olan o.
Alnus yatirim kaplamin ambalaj da hisse toplayıp hisseyi yukarı çekmekte bir yandan da bizim kutpo da hisse almakta yoksa bizim karton fabrikası kaplamin e mi gidecek????
TV’lerde peş peşe reklam veriyor patron. Slogan da güzel. Arkasında Kütahya Porselen varsa porselendir. Anladık güzel de yatırımcısının arkasında durmak yerine kucağa oturtmak ile meşgul , bunu ne yapacağız😂😂😂
Patronun sloganı bence şu olmalı. Milli porselenci=milli soyguncu Borsa 120 bin rekoru kırarkende bizi soymakla meşguldü borsa 90 bin de iken daha bir keyifle soygunculuk yapıyor ahlaksız.. bakkal gibi yönetip bakkal gibi kar açıklıyor. Milli porselenci
Ne demiş eskiler; çok laf yalansız , çok para haramsız olmaz..
Değerli arkadaşlar hayırlı cumalar. 4,44 e satış için yaklaşık 1 saat uğraştım sonunda sattım. Yaklaşık 30 bin tl zararla hisseden çıktım. Hakkımın son damlasına kadar güral ailesine haram ediyorum. Yalancı bahar gösterebilirler ama asla gerçek bahar olmaz gereksiz yere 2 yıl aşıktım bu namerte,,Daha kötü günler görmemeniz dileğiyle allah yardımcınız olsun..
Hocam, geçmiş olsun. Umarım zararını daha doğru bir hissede çıkarırsın. Kutpo tam bir spek tahtasına dönüştü. Kan emiciler herkesin malını almadıkça götürmeyecekler. Çok canlar yaktılar. Çok daha büyük zarar edenler var hissede.
Sayın venedik 2 yılımamı üzüleyim bozulan psikolojimemi yoksa kaybettiğim paraya mı üzüleyim. Gerçekten bu açköpeklerin yatırımcı anlayışı yolunacak kaz demek. Emin olun siz satmadıkçada hayatta yükseltmezler.inşallah daha kötü günleri göstermezler size, borsa 3 ay yatay üstü seyredebilir sonrasını az çok siz de tahmin edebilirsiniz.borsa çok güvensiz kutpo ise pis bir şirket, faizse karşıyım üç beş kuruşumuzuda sağa sola kaptırmadan güvenilir limana koyup beklemekten başka çaremiz yok.
Maslesef dediğiniz gibi soygun yeri oldu buraları. Bizler akıllanmadıkça bizim sırtımızdan para kazanacak soysuzlar hep var olacsk. Ben hisselerimi sanırım torunlara bıraktım gibi oldu. Bize gün yüzü göstermeyecekleri belli. Ben düştükçe topluyorum. Ne kadar düşerse o kadar iyi oluyor ortalamayı düşürmek için. Yukarı gitmediğine üzülmek yerine düştükçe alım yaparak sevinmeyi tercih ediyorum artık. Nasılsa bir gün bu dünyanın en büyük ve milli, yerli porselencimiz birilerinin para kszanacağı yer olacak. Yeni yatırım yapıyor, ambslj fabrikasını kapattı, % 16 petsonel indirimine gitti, ihracat yapıyor, kendi öz sermayesi ile iş yapıyor, borç oranı çok düşük, çin porselenine damping var.. Daha ne olsun. Hamur fırında pişirilmesini beklemekten başka yol yok. Düştükçe alıma devam. Durmak yok.😀😀😀
Akbabalar sahnede. Alnus,Gedik, Invest. Çalın oynayın bakalım. Ne çıkacak bu işin altından. Eli sopalı var. Gelenin tepesine tepesine çakıyor. Kavga büyük.
Gayet güzel mal çıkıyor birileri. Patron yedirmiyor. Anladılar sonun da. Patron ne derse o olur.
Kimse bir şey satmadı gedik aldı sattı 20 bin lotla angus satışla zirvede bunlar konu edilecekler takas değişimleri hiç değil üstadım.. Robot bile olabilir kimse zıplamıyor hepimiz alıştık bu gevşeklere.. Patron geri alım yapmalı
Lenovo P1a42 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bu işlemlerin bir anlamı yok dediğine göre. Ben pek öyle düşnmüyorum.
Aynen öyle yön verecek işlem asla değil... Her seferinde tepesi birazdaha düşük pikeler yapıyor yukarı doğru... Adinin teki oyun peşinde ne atlayan var ne heyecan yapan
Şu an 312.239 alış , 370.170 satış var. Fark -57.931.
Hüsnü atılgan 361000 tl nominal hissesi işlem gören tipe döndürmüş..kimse artık.. Kap.
Kısaca Hüsnü kardeşimiz elinde bulunan hisselerini borsada satmak için işlem gören tipe dönüştürmüş.
Epeydir uğramadığım sayfada yanlışlıklar, bilgi eksiklikleri uçuşuyor.
Bir iki göz attım.
Bir vatandaş tarafından borsada satılabilir hale getirilen hisse miktarı 363 TL nominal.
KP’nin tanesi 1 kuruştan 4 milyar hissesi var.
KP’nin ambalaj fabrikası, hallice bir atölyedir. Faaliyet raporlarına bakılırsa dışarıya yapılan iş çok küçük miktarlardadır. Kendi ihtiyacını gideren küçük bir tesistir. Ne durması, ne satılması bilançoyu etkilemez. Boş beklentilere girmeyin.
Ayrılan personel kapatılan üretim hattı nedeniyle. Yeni hat yapılacak ve kuvvetle olası modern hat çok daha az iş gücü gerektirecek.
Piyasalar çok kötü, Çin vergisi vb ye rağmen satışlar çok düşüyor, yapacak bir şey yok. İnsanlar yüksek enflasyonda alım önceliklerini değiştirir.
KP nin hissesi tamamen dağıtılmış gibi duruyor. Spek’in bu şartlarda toplama niyeti olamaz. Zaten büyük miktarda yatırım fonu demokles’in kılıcı gibi duruyor. Büyük oranda kimse bulaşmaz. Ufak tefek hareketler.
Son iki büyük hareketi aradında 8 yıl vardı, herhalde daha çok zaman yatayda gider, büyük bir iş olmazsa ki olacak bir şey bu piyasalarda görülmüyor.
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Kutahya ambalaj fabrikası üretilen ambalaj üretimden fiyat çıkarmak yanlış olur kapasite fiyatlarını diğer karton Fabrikaları yla karşılaştırılması daha mantıklı olacaktır . Birde hisse Asagi yukarı sert hareketler yapması normal değildir
Bu köprünün altından çok sular geçer. Hissenin fiyatı zaten aşağılarda. Öylede yazsan böylede yazsan nafile. Borsa zaten ölü. Kutpodan çok daha sağlam ucuz hisse bol. Herkesin tercihi kendine. Biz trene sonradan binip inemeyenler grubundan olduğumuz için 3 yıl mı olur 5 yıl mı olur 8 yıl mı olur buradayız. Nafi patrona ortak olduk. Ekonomiler düzelir , fabrika satışları patlatır bizde nafakamızı alırız. Bakarsın bir gün fabrikaya telefon açıp işleri sorarız onlarda yetiştiremiyoruz filan der. İşte o zaman güler yüzümüz.
Gedik ve İnvest üzerinden hangi şeref yoksunu oynuyorsa birisi artık dur demeli.Patron da şirketine sahip çıkıp artık geri alım yapmalı.
Yeter artık bu nedir,tahta sahipsiz diye anasını bellediler.Yolsuz kalan gelip malı götürüp gidiyor.
5’in altını görecek, alırım demiştim aylar önce.
Piyasalar gittikçe bozuluyor, 3 leri görse bile sanırım almam.
KP nin satışları düşüyor, genel durum ise fecaat.
Allah sonumuzu hayretsin.
Yıl sonu karını 9 aylık kardan daha yüksek bekleyen var mı?
Nerde bizde o şans. 3 TL kerden mal almak. Heyecan ile bekliyoruz. Maliyeti düşürmek için.
tahta elektriğe kapılmış durumda😀😀😀😀
Gedik 4.70 e aldığını 4.30 a satıyor.. Net de 50 bin lotu 4.00 satmış.. Birileri sıkıştırmış borsa da yardım ediyor
Yeni yıl fena geldi. Allah yar ve yardımcımız olsun.
Onca batık ve zararda olan şirket hissesi bu mendevur kadar düşmedi. Tahta başıboş kaldı. Amcamda aldı kırbaçı vurdukça vuruyor. Tam anlamı ile canını çıkardı yatırımcının. Sanırım elinde olanda son nefesine kadar tutuyor elinde. Bizimkide toplayamadıkça krize giriyor. Şyan için tüm piyasa kötü. Kutpo onlardan daha kötü. Ekonominin kötü olduğu, satışların düşecek olmasıda bilinen gerçek. Bütün bunlara rağmen bu yamyamlara hisselerimi kaptırmaya hiç niyetim yok. Sonuna kadar devam.
Piyasa denilen olay çok enteresan. İnsan psikolojisi de hemen uyum gösteriyor.
Örneğin KP, iki sene önce 400 m tl ediyor. Şaka mı ya enaz 600 m deniyor.Bugün 150 m, acaba eder mi düşünülüyor.
Dolar bazı daha da enteresan 110 m dolar eden şirket 30 m dolara düşüyor. Yahu süper para bu zamanda denebiliyor.
Deve bin akçe, deve bir akçe hesabı
Kutpo’da bundan 2 yıl öncesine göre değişen nedir? Bilançolarda farklılaşan son çeyrekte şirketin satışlarının düşmesi,esas faaliyet karının azalması. Buna rağmen faaliyet duşı karı ile iyi bir bilanço açıkladı. Fiyatın düşmesi tamamen tahta sahiplerinin işi. Temel, teknik hikaye. Kutpo tamamen spek hissesi. 4 TL’den 9,4 TL’ye 70 bin endekste nasıl götürdülerse , 120 bin endekste yerinde saydırdı. Dağıttığı malı alttan almaya çalışıyor. Çok kişi kalmasada bir kaç kişide hatırı sayılır toplu mal var. 2019 yılının yüksek enflasyon, artan işsizlik, kötü büyüme beklentisi ile hisseden bir şeyler beklemek zor. Sabır ile bekleyecekler için düştükçe maliyetlenmek en mantıklısı. Tek şart hisseye güveniyorsan. Güvenmiyorsan öncede dediğim gibi çok daha ucuz şirketler var. Değişim yapılabilir. Ytd
4 demistim az kaldi. 😋
KP’de piyasadan farklı çok şey yok. Yüksek enflasyon etkisi.
Satışlar düşüyor, maliyetler yükseliyor, alacaklar düşündürüyor.
Piyasada değişen çok şey var. Fakirleşmek bu demek, 100 lira eden malın 40 lira etmesini normal karşılamak.
Borsada bir sürü şirket, bir sürü gayrimenkul, ticari binalar, fabrikalar yarı fiyatına ve alıcısı yok.
Bu dönem durum bu. O yüzden harcı borcu olmayan öz varlığı her sene artan , sektöründe lider olan, ihracat yapabilen fabrikalarını yenilemiş , yeni yatırım yapan bir şirket hissesinde olmak en azından korkulu rüya görmemeyi sağlıyor. Beterin beteri var.
Tebrikler kardesim bakis acina..
Lakin mendebur neredeyse konkordato ilan edenler kadar dusuyor...
Bu sirketin doviz borcu olmadigi gibi kasada dovizi de var biliyorum..
Kur artisi ihrac yaptigindan arti bilem yapiyor...
Sorunun ne oldugunu ise hepimiz biliyoruz maalesef.
Kurumsal bir zihniyet "0"...kurumsal gibi gorunen kurumsalligin esamesi olmayan bir sirket
Neticede at sahibine gore kisniyor
Hatirlayan varsa eskiden almistim 5.civari 6 dan satmak icin 1 yil beklemistim
Portfoyun %50 kadar bugun tamamladik...bakalim 1 yil mi beklerim..fazlami..az mi?
Amma beklerim Allah in izniyle
Defter değerinin yarısına düşmüş sahipsiz bi garip hisse 4 fk falan borsada ucuz diye aldığımız bedavaya düşüyor.. Yazık patron bim in patronu gibi olur bunlar parayı dandik dizilerin reklamlarında çıkmaya gömüyor
2.65 dolardan .76 dolara, şirkette önemli hiç bir değişiklik olmadan.
bu kadar temeli guzel ama.sahipsiz bir de bucim var
Ondan da var :))