3.73 kapattık ve karanlıkta alnus aldı..
Alnus demek..
Bir noktada nusret ağa demektir..
Hayırlısı diyorum.ytd.
Printable View
3.73 kapattık ve karanlıkta alnus aldı..
Alnus demek..
Bir noktada nusret ağa demektir..
Hayırlısı diyorum.ytd.
Nusret aqa kim hocam
https://i.hizliresim.com/5qcyavj.png
4.47 call
valla sasanın bile kötünün en kötüsü olan bilançoya ve 11 milyar lotu oldu gu halde tavaan yapıyorsa .............. zoren ne yapar.....:)
yazdıgım günden beri gidiyor hay maşallah
Benden bu kadar..
Bir ANZ denemesi daha başarısız ve hüsran!.
Can çıkar, huy çıkmaz☹
Kalanlara bol kazançlar diliyorum👋
(Şişe cam’a ekledim)
Al-sat tut değildir.
taban yapmayanın da taaaaaaaaa.......Ahlaksız.
ben gecen cuma gunu fılan cıkmıstım 4,31 leri gorup 4,25 te takıldıgı gun berekt versın yıne corbanın yanında yemekte verdi..... ama yine takimbe..
Ek 30588
isterlerse hemen tavanlarlar ama..istemiyorlar gibi :)
ONUR-ŞEREF yok.para çokkkk.paranında seninde taaaaaaaaaa.....................AHLAKSIZ
Her ne kadar perukluya hakaretler etselerde geleceği parlak olan bir hisse. Nerden mi biliyorum. Hisselere fisildayan bir dostum var. En azından ben öyle görüyorum onu. Yatirimx CEO su zati şahaneleri. Geçenlerde #Zoren in detaylı bir analizini paylaştı Yatirimx sayfasından. Temel teknik vs. Herşeyiyle mükemmel bir analizdi. Sebeb ve gerekçeleri ile birlikte. Buradan tekrar ellerine emegine sağlık demek isterim. O analizden sonra (yaklaşık 1ay oldu) portföyü mun %70i ile giriş yaptım bu hisseye. Herşey ,herkes yanilabilir lakin temel ve teknik eninde sonunda hakkını verir. Kendisine tekrar teşekkür etmek isterim analizlerinden dolayi.
Tüm malını 3.54 kademesinden satmaya çalışan küçük yatırımcının dramı...Böyle boş boş kademe şişirmeler ne hikmetse hisse belirli bir fiyattayken çok oluyor sonra bu tarz şişirmelerden eser kalmıyor...
Ben bu gönderiyi atarken kademeler kalkıp tekrar sihirli rakama geri döndü, 3.56 ya gitti sonra tekrar 3.54 döndü, dön baba dönemelim ...
https://i.hizliresim.com/noxkaps.jpg