Amıcalar sanki hisse kaçıp gitmesin diye 62,63 ve 64 e takoz koymuşlar. 50K lot(((
Printable View
Amıcalar sanki hisse kaçıp gitmesin diye 62,63 ve 64 e takoz koymuşlar. 50K lot(((
birisi delirdi micarim size dedi sattı… :)
Ben değilim kanka:whistling:
Bu hafta 8 üzerine çıkarmı. Bilanço ne zaman.
bilanco 22 subatta,8 üzerine atarmının cevabı bende yok... :) yıllardır atamadı belki bu sene atar...
inşallah atar yıllardır ömrümrümüzü yedi...AMK hissesi.
hosgeldin patinajaa… :)
herkes birer doz Xanax ı nı alsın aksama hazır olalım...AMK.
bugünkü işlem hacmi de suanda 3.000 lerde cok şaşırtıcı...
Yahu alış kademelerine toplu 10K mal yollasan taban olacak, satışlardada 200K dan fazla mal var, ne ucube kağıt bu yahu🙈🙈🙈
Eskilerin yorumu var mı ne olur
koca gün gecti işlem hacmi 25.000 adet (bende taktım işlem hacmine kac gündür)
bu islem hacminin bu kadar dusmesi beni yine korkutmaya basladi...600.000 ler bir anda yok oldu.
Yabancı takas oranı hafifçe atmış bu akşam itibarıyla, oran 24.33 tür.
Son günlük pastayı paylaşırsanız seviniriz:)))
Mala bagladı yine...alışkınız gerci bu hareketlere,düşmediği sürece en moral bozmuyor.BİZİM'de 28 subatta;"TİRE"de yaşanan bugünkü hareketin yasanacagını beklemekteyim.Tabi bir ali cengiz olmaz ise yine...Bu yorum tamamen kendi görüşümdür.Lütfen kimse bu yoruma gore alım satım yapmasın.Kavga etmeyelim...Herkese iyi haftalar.
Uzun bir süre sonra güzel bir haftalık kapanış oldu...
https://i.hizliresim.com/oXNQqX.jpg
Geçen haftada ki takas artışlarıdır;
Emeklilik Fonları +139K
Citi +85K
Doçe +35K
İyi akşamlar kanka)
Bu Frenkler hisseden çıkıyor mu yada topluyorlar mı anlayamadım yahu, var mı yorumu olan KY:notr:
herkese iyi haftalar, işlem hacmi iyice yok oldu AMK.neler oluyor arkadaş...
arkadaşlar bir el atın herkes kumarayı bozsun 3-5 alım yapalım yukselecek zaten birisi ele vermezse tabi …:)
Grando millete sebep olma bence, benim tavsiyem kimse almasın çünkü bu eşekten bir halt olmaz diye düşünüyorum. Tavsiyem yatırım tavsiyesi değildir.
Kanka selam, kar açıklanmış sanırım, biliyor musun?
İş Batırım 12,25₺ hedefle al raporu vermiş, herhalde çıkamadı kağıttan😆😆
Vergi dairesine geçici gelir beyannamesinde bulunmuş.Yıllık kâr 32.5 milyon olarak görülüyor.
SM-J730F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yarın uçar mıyız kanka😆😆
Yada beklenti bitti diye çakarlar mı aMIcalar🙈🙈
haklisin sanirimm,pardon dusunemedim...genelde yazarimm yazdiklarim kendi yorumumdur diye...iki mesaj oncesinde belirtmistim.her yazdigimiz da belirtmekte fayda var.arkadaslar yazdiklarim kendi yorumumdur.lutfen kimse yazdiklarima gore al sat yapmasin...yatirim tavsiyesi degildir.
Resmi açıklama KAP ta kanka, oraya bakabilirsin.
gordum simdi tesekkurler
https://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/740686
Bilanço kötü dedin bu seviyeye düştün. Bilanço düzeldi. Görelim bakalım ne olacak.
eksi de actı,gercenten şaka gibi...AMK...YTD...
7.20 düzeltmesi normal düşer demiyorum gelirse üzülmemek gerek... spk bilançosunu beklerim mali durum için..
Lenovo P1a42 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bu hisseden bir cacık olacağını sanmıyorum, dolar grafiğine bakarsanız anlarsınız, blançoya yada tekniğe göre hareket etmiyor, KY eline vermekten başak amaçları yok. YT değildir.