Bu tip hareketlerle KY ye yükseldiği gibi sat algısı da oluşturmak isteniyor olabilir. Ben biraz daha aşağı salmasını bekliyorum ama bunu bugün yapmayabilir halihazırda 3 gündür aralıksız düşüyor.
Printable View
Aynen katiliyorum.bu bir ay hareketler sikabilir.Git gel ler olacak ama hedef değişmez.4.40 altına gelmediği sürece sıkıntı yok.orta vadede kazandıracak bir hisse.ytd
çok ama çok bekletecek ben söyleyeyim de kimse ucuza aldım demesin, bir an gelir arkasından bakılır ama çok bekletecek bence...
-
ohoo,
sen 4.30 lara gelince de öyle demiştin, 5.70 oldu ?
susuyodun..
şimdi 4.40, yine veriyosun kötü havayı.
sen açık açık söyle bakiim, spek misin ??
:oleyo:
7 de görüşürüz spek abi. - ))) ver kötü havayı girmesin kimse
çok kötü oldu çok şey oldu ne oldu bişey ama ney ? ııı,
nako arazisi :oleyo:
o değilde şu KDV eskisi gibi %1 olaydı iyiydi:)
şuraya yazıyorum, en az nako arazisi kadar eminin ( :kahkah: )
bu kadar yılın sonunda, bu sene içinde bu hisseye 7 liradan alıcı bulmazlar ise N-eşek ben oliim :)
metro alım gösterip gösterip karsıdan veriyor gibime geliyor tam itler bunlar ya
NMB Üstadım duydu haberi gidiyorrr
şimdi de 4 kademe düştü, demek ki karı realize ettiler:)
Sonra hemen basiverdi klasiikkkk
4.29 da bekliyoruuuzzz
Cehennemin dibine gitse de kurtulsak, yatırdığım paraya gram acımam artık yeter ki birisi çıkıp nugyo battı desin..
MI 5 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bakın 2 hissem var 100 bin kardayım. Bu oçtan 2012 den bu yana ekmek yemedim. Hep ekmeğimi yedi. 2600 lotu 4 yaşındaki oğluna veririm genede bu ... Vermem. Bu kadar kansızlık olur mu be diğerleri ni satayım 10 bin yapcam. Benden alınca çıkaracaksa...
LG-H870 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
şirketin piyasa değeri şu an 89 milyon USD, komedi gibi...
topla topla bitmedi sat sat bitmedi al sat al sat manyak olduk.
Patron - Galip - bir baska grup ve biz ky arasinda dev bi mucadele var. patron 1 dolar mi hissen hala ?! Iyiymis.
Sabır iki üç ay ekrana bakmayın sinirleriniz bozulmasın ama hedef büyük.ondan tahtada buyukler Çarpışıyor.ytd
Biz hedef beklemeyiz hedef veririz. Burası nugyo vadisi herşey yalan lotlar gerçek. Şimdi 4.50den alıp 4.54ten satıp kazandıklarımı harcamaya gidiyorum sağlıcakla kalın[emoji12][emoji481][emoji481]
Neşeniz daim keyfiniz bol olsun...
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Takas nasil
Tacirler hala veriyor açığa hem de
Kim aliyor peki
Yatırım finans almış güya. T2 de girmek lazım virman var mı yok mu tacirlere
Grafiklerde pu varmış. 4.4 da patlarsa 3.8 e kadar yolu varmış. Milli tank işini fnss almışmış. Bu hareketler silkelemeymiş. Başka duyum ve yorumlar var mı acaba????
5 nisan 2018 haberi;
http://www.trthaber.com/haber/ekonom...ir-359040.html
:)
Seni görmek ister nugyo canım, Umman’a gel Umman’a [emoji1][emoji1]
Sent from my iPhone using hisse.net mobile app
Haberin sonunu okumamışsın NMB Üstadım. Ülkemizdeki önemli bir ihalede önde olan bir firmayiz diyoo
Artık anlayın lütfen o firma bu firma değil yıllardır tüy bitti dilimizde yazmaktan, sen yapma bari hocam!!!
Sent from my iPhone using hisse.net mobile app
Bol Şanslar.......:kalp:.......iyi hafta sonları olsun.:cck:.....:wave:
şu yazıların üzerine tıklayın linkler var :
buradan formu doldurun :
YARIŞMA >>> KATILIM LİNKi
buradan da doldurulan form sonucu liste var hem sizin hem de rakiplerinizin.
İZLEME >>> TAKİP LİNKi
nugyo topiğine yarışma linki atıyorsunuz yarışmada nugyo yasak ?
komik komik işler :)