Kurucu ve imtiyazlı hisselerdeki topyekun hareket ilginç değil mi?
Printable View
Kurucu ve imtiyazlı hisselerdeki topyekun hareket ilginç değil mi?
Hey masallah .gemi demir almış .sefer başlamış.
Marslı neye yorarsın bu gelişmeyi
İşkurun varsa derdin var.iskurun yoksa daha büyük derdin var..👽👽👽
neden ilginç geldi .bankanın 1991 yılın da kurucu sahiplerinin olmadığı veya olamadığı genel kurulda kurucular aleyhine karar alıp onların gözünün yaşına bakmayınca ilginç değilmiydi.bilgi amaçlıdır yatırım tavsiyesi değildir.HEEE topyekün artış için dediyseniz AYRI :)))
Bende o zaman İŞKUR yoktu olsada birşey değiştiremezdim gibime geliyor, şu anda aleyhimize birşeyler yapabilirler ve benim elimden yine çok birşey gelmez, o yüzden keskin konuşmaya gerek yok. İlginç hareket için son 2 yılda günlük 3 hissenin tavan hareket günlerini inceleyin niye dediğimi anlarsınız.
31 martta yapılacak olağan genel kurula aramızda daha önce katılan yada katılmak isteyen var mıdır?
Merkezi kayıt kuruluşundan mail geldi konu ile ilgili fakat işlemleri tamamlayamadım. e-yatırımcıya üyeliğim vardı fakat
e-imza ve egks programı hakkında yardım edebilecek var mı acaba?
(e imza) Bilgi Teknolojleri ve İletişim Kurumunun web sayfasında (http://www.tk.gov.tr/bilgi_teknoloji..._imza/eshs.php) ilan edilen yetkili servis sağlayıcılara başvurulması
gerekmektedir
(egks)Ortağı olduğunuz şirket yetkilisine başvuru yaparak sisteme kayıt yaptırabilirsiniz.bilgi amaçlıdır yatırım tavsiyesi değildir.
son tahlilde silkeleme yapılıyor. ağaçtan düşmeyenler mutlu sona ulaşır.:halay:
Yarın ekonomik reform paketi mi açıklanıyordu:bravo::bravo::yahoo::yahoo::cool::co ol:
nebo58 slm.
İlginç bir gün oluyor. Erdoğanın ekonomik reform paketi haftalardır iş bankasına yorumlanıyor işkurdan 4 işlem gerçekleşiyor. Bugün sabah işlem olmadı ne atr ne btr nede kurda işlem olmadı. Marslı beg yorumunuzu alabilirmiyiz
Kamudaki araç tasarrufuna umarım uçak ve saray satarak başlarlar.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Hiçbir gelişme yokken söylenti yokken neden 500bini gördü çok enteresan
Marslı kardeşim sanırım 2 yıl öncede biz bu forum üzerinden konuşmuştuk. O zamanda aynı bu heyecanın ve sanki olay bitmişçesine konuşmaların vardı. Bende seninle aynı fikirdeyim. Bu iş bitti bence ama benimki kendi fikrim. Şimdi sana soruyorum seninki kendi fikrinmi yoksa duyum aldığın birşey varmı? Sanki duyum almış gibi konuşuyorsunda ondan sordum.
Sabır acıdır meyvesi tatlı.bizde tatlıyı severiz.sofradan kalkan kaymaklı tatlıyı yiyemez.🤗🤭🤗
Belkide hükümet tarafından bu iş kapandı kültür bakanının TTK ve TDK payının zaten hazineye aktarıldığını açıkladıktan sonra hem hiçbir ses seda olmamasıda bunu gösteriyor malesef
KENDİN YAZDIĞINA KENDİN DE İNANDINMI :) HANGİ PAYLAR AKTARILMIŞ yani bilerek mi yazıyorsunuz arkadaşlar aktarılan para birikmiş değerlendirilmek üzere aktarılan yinede ttk ve tdk ya ait para olarak kalacak bir nevi para kullanımı bilgi amaçlııdr yatırım tavsiyesi değildir.
Ben turizm kültür bakanı açıklaması olduğunu söylüyorum sen kendi yazdığın felan diyorsun
Ne tatlısı abiler. Buradaki beklenti hepimizin sülalesine ziyafet demek:) İnşaAllah
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
bu sofra halilibrahim sofrası kalkılırmı hiç.:halay::halay::halay:
Siz ne diyorsunuz beyler sülalem babayı alsın. Bu para sadece benim. Kimseye zırnık yok. Hepsinin canı cehenneme :)
MARSLI dayı İŞB yede bi el atıver.
Üç hissede kasıtlı baskı var.istedikleri satış gelmedikçe fiyatı baskılayıp silkeleme ye ve ky nın elinden almaya çalışıyorlar.500den peynir ekmek gibi alınırken bu günki 455 e satanın aklı nerdey di.
aynı durum işbtr içinde geçerli. 50 bin liralara peynir ekmek gibi satılıyordu şimdi 42 bin liralara satmak için sıraya giriyorlar. baskı baskı nereye kadar elbet yerini bulacaktır.
Hissedarların buluşma noktası
https://twitter.com/Destekbtratrkur?s=09
Bekleriz 🙋*♂️