Bugün de maşallahın şu ortamda çok iyi durdun. Tüm hisseler %4-5 düşmüşken bravo.
Printable View
Bugün de maşallahın şu ortamda çok iyi durdun. Tüm hisseler %4-5 düşmüşken bravo.
Burayı neden bos bıraktınız.Yoksa kustunuzmu.onceden hedef 4 hanelı rakamlar ıdı şimdi üç hanelı rakamlar hedefımız
YTD
Olsunda JANTS gıbı hıssen olsun
tam toparliyorken faiz indirelim diyor ve piyasalara son darbe. dolares 8,80 i gordu vay be ölmüşüz ağlayanımız kalmamış
Erbos bizi geçti gitti sıra inşallah pazartesi bizde bürüt bitiyor bakalım faydası nasıl olacak.
91 92 ler yanarsa hızlanabilir güzel duruyor
95.00 dakı satısları goren satmaya basladı
El değiştirsin,maliyetler yükselsin iyidir iyi..
Benım en cok korktugum elımdekı hıssenın tavan tavan gıtmesı .Her gun 1-2 puan artarsa fıatı sındıre sındıre cıkmıs olur.
Ben tavan tavan ıstemıyom.
Jants ta ozellıkle ıstemıyom.Bunla ben resmı nıkah kıydım bır yastıkta kocayacagız.
Agustos den beri beraberım bunla.
Ocak ıtıbarı ıle elımdekı 500 lotun malıyetı 8 lıra
Ocak ayından once baska aracı kurumda oldugumdan malıyetımı tam bılmıyom
brut takas bunu etkilemiyor galiba. brutten cikti ama tik yok
Eksi kapanış olmadıgı sürece sorun yok.....
Bu cıvarlarda biraz oyalayıp daha yukarılara gitme ihtimali yüksek
Oyalamada 88.5 ve 85.20 arası uygun olabilir tabii endeksinde çok düşmemesi lazım
Ekleme yapacaklar veya yeni alacaklar varsa acele etmesin ve kademeli alım yapsın ufak ufak aşagılara salınacak gibi
Noldu yine kayboldu millet...
84 leri bekleyin ve izleyin vermeye devam ediyorsa 80 ve 76 sırada....
Kapanışı görmeden aman ha 92 ve 93 üzeri kalmadıgı sürece
Gelip gelmiyecegini ancak izliyerek görecegiz ama öncelikle 86.65 i izliyecegiz sonra 84.90 gün içi görmesi degil kapanış görmeliyiz pin atması önemli degil diyelim kapanışta gördük ne olur olursaen kötü 78 görülme ihtimali olur benim şahsi düşüncem 84 ve 88 arası kapanışlar ve sonrası yukarı hareket tabii diger olasık içinde alım yapabilmek için nakit bulunduruyorum yukarı hareketin başladıgını 92.5 geçilip 95.35 üzerine atıp kapanışlarda anlıyacagız
At şunu artık 90 üstlerine ne oynadın birader
Al sata zorlama bizi kaç gündür 5-6bini almıyorum
100 üzerine de çok rahat atar aslında da bistte can yok, yerli ile oynuyor, yanlız uzunda hiç sıkıntı görmüyorum. orta ve uzun vade hiç dokunmadan beklemeyi düşünüyorum. Çünkü endeksin bu haline göre birçok hisseye göre iyi duruş sergiliyor. 70 i aşkın ülkeye ihracatı var. Elbet ülkede işler yoluna girerse çok daha iyi yerlere gidecek..
Artı kapasa bugün yeterli yarın için
Kapamadı yarında oranlar eşit yarın ola hayrola
Gün 86.75 ve üzeri kalabilirse belki bir şeyler olabilir
84.65 altı sakat
Genel olarak düşüş var karda olan pozisyonlar iyi degerlendirilmeli ve risk anlaşına göre hisse oranları gözden geçirilmeli ortam sakata gidiyor gibi....
84.70 üzerinden durmalı
Böyle vermeye devam ederse düşüş dahada sertleşir çıkışlar tepki olarak kalır 82.75 altında işler baya sakata gelebilir dikkatli olmakta fayda var....
pismanliksin jant
Avrupa Amerika eksi haftaya BİST’te şelale mevsimi başlar artık ytd
Düşüş ne kadar sert olursa tepkide o denli sert olacaktır
78.50 son kale tuttu tuttu aceleci ol.amak lazım...
Dolara bakılırsa akşam üstü pis verecekler gibi endekse
borsa batacak bu gidisle. uzun ayi donemi geldi galiba. dolar tek
guvenli yatirim olmus