Getirdigi ve devam edecek sponsorluklara verdigibparalara bak yeterli
Printable View
Acilen brüt takasa alınması lazım hissenin çok cıvıttı bunlar...@Spk
Selamün aleyküm güzel insanlar . Teknik bakıldığında ilk direnç 33xx görülüyor şayet devam ederse onun üstündeki 35xx. Direnç kırılmaz ise 29xx görülüyor gibi. Herşeyin hayırlısı. Ama devam edermi etmezmi bunu biz bilemiyoruz. Bunu köydeki Maymunları alıp satanlara sormak lazım :-)) .. Ama sportif hisselerde büyük abilerden öğrendiğim. Sağı solu belli olmuyor herşey olabilir. Ama bazen nerden nerede geldi nerden nereye düştü düşünmek istesek bile bilinmiyor belirsiz. Bu yüzden herşey hayırlısı inşAllah , umarım herkez kazanarak çıkar ve Allah aç kalmayacak kadar ve kudurmayacak kadar versin kuluna..Yatırım tavsiye değil sadede fikrimi paylaşıp sesli düşündüm. Allah herkesin gönlüne göre versin. Vesselam
M2012K11AG cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
FENER de taşınan açık 148 bin lot belliydi yukarı sürecekleri!
https://i.hizliresim.com/t039nk0.PNG
Fenerimize bu sene bir uefa kupası yakışır,şampiyon olamadık ama uefa kupası şampiyonluktan daha değerliSM-G980F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
21.05.2021 16.29.03
Galatasaray Kulübü Başkanı Mustafa Cengiz, teknik direktör Fatih Terim ile yola devam etmeyi düşünmediğini söyledi. -AA
Bu haberden sonra tavana yakın olan bütün sportifler de şelale başladı!
Eee noldu şimdi, niye döndü ki tavandan ? Daha 100 tl. olacaktı ! Hatta uzayda bekliyorduk biz onu [emoji3]
SM-J810F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Adama da helal olsün, sabahtan 17.00 ye kadar 670 milyon tl. çevirdi
SM-J810F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Taşınan Açıklar FENER de 237 bin lot taşınan açıklar yukarı sürmeleri normal!
https://i.hizliresim.com/msa90uq.PNG
Taşınan Açıklar da FENER de 290 bin lot taşınan açık gerçekleşmiş 42 bin lot taşınan açığa piyasada ödünç bulamadılar görünüyor, tablo 16.49 itibariyle silindi,
https://i.hizliresim.com/wh4jf3x.PNG
Fenerli hissedarlar uyudu galiba .NO COMENT .
fener topiği kapalımııııııııııııııııııı
Uyuyan yok aslında . Tahminim herkes bekleme moduna geçmiş görülüyor. Zaten daha önce dediğimiz gibi hisse 33.xx 2 ayağa 2 yukarı seyrediyor. Bekleyelim görelim önümüzdeki direnç kırılma noktalarinda. Sabır hayata başarının yarısıdır beklemesini bilene ... Kendi fikrimi paylaşıp sesli düşündüm. Herkez kendi aklını kullanarak hareket etsin. YTD Vesselam.. M2012K11AG cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Kripto para guzel hikaye...
:halay::halay:... Tatarrrrrrr.. Çaylarrrr..,!!!!
İyice saçmaladı spek artık, bakkallarda Fener sakızları satıcaz deseler yine tavan yapar bu hisse...
Yarın 36,6x direnç duvarı var ama üstüne atarsa yukarıya doğru yol alır inşAllah. Ama yarını beklemeniz gerekir. Kırmaz ise gene 35xx ve 33xx gibi düzeltmeler yaşanabilir. Bakalım yukarda ayar çekenler nasıl istiyorlar bekleyelim sabredelim görelim. Ne kadar umutlu olmaz işlemde çünkü liglerin başlamasına daha çok var.
Ama belki sağ gösterip sol vurmak isteyenler olursa kim bilir. Herşey olabilir sportif hisselerde..
Çayımı demledim mis gibi çukur dizisi bitti zaten şimdi Fenerbahçe'nin dizisini seyredecegiz gibi geliyor bana bu önümüzdeki şampiyonlukta ne olursa olsun kesinlikle şampiyon olma parolası kaçarı yok ne pahasına olursa olsun.
Şahsi fikrim tabiki bana göre. Herkes kendi aklını kullanarak hareket etsin. Yatırım tavsiyesi kesinlikle değildir. Vesselam
Hacımlı guzel bır tavan oldu.
Kım verdiyse aldı tahtacı
!!! bakalım devamı gelecekmı..
Bankalara olan borç yapılandırması tamamlanmış..
. Flama oluşunca pozisyon almıştım. İyi oldu. Guzel yükseldi. Flama hedefi 44 civarı ama gider mi bilemem. Bence farklı bir hikaye var. Çünkü 23 e indiği anda soluğu 35 ye aldı. Tekrar 31 e indi . Ve bir daha bu bölgelere gelmez inşallah
Ne oyun yaptilar be yaw. Sen ligi ucuncu bitir. Son dakka samp dahi kacsin. Spor un olu sezonunun baslangicinda uc dort ay hareket olmaz diyen tecrubeli yatirimcidan mali topla sonra alim firsati vermeden 30 kusurlere cek. Enteresan son iki yildir sporlar karakter degistirdi. 10 kusur sene takvim hesabi ile dakik hareket eden hisseler tamamen rastgeleye bagladilar. Arkadas demiski herkrs nerede. Nerede olacak bu zamanda kim spor hissesi aliyorduki?
Kesinlikle Spor hisseleri karakter değiştirdi ve bu Ali Koç ile oldu diye düşünüyorum. Hayatimda ilk defa Haziran'da spor hissesi aldım. Her sene Nisan mayista satar, Eylül Ekim'de alırdım. Ve spor hissesi bu kurala uyardı. Fener de başka bir hikaye mi var acaba. Bekleyip Görelim neler olacak
%80 oldu 1 aylık yükseliş , Spk resmen uyuyo...
Maşallah diyelim arkadaşlar nazar göz olur
Çayımı demledim mis gibi ohhh yarasın. Bekleyelim görelim filmin ve dizinin sonunda suçlu , suçsuz , katil , iyi , kötü hangisi çıkacak.. Ky mi spek efendi mi.. azimle ve sabırla bekliyorum hisseleri mi yolun sonu nerede acaba diye.
Buraktepe abi ne diyorsun . Bu sene o sene olurmu dersin , yada koç efendiye gene şampiyon yapmazlar mı ayar cekerek.
Yada o sene bu sene mi acaba d*****n kuyruğu kopup Fenerbahçe'yi Şampiyon yaparlar mı. Tahminin ne acaba merak ettim güzel abim.
Şimdiden cevap için teşekkürler. 2 seneden beri al sat al sat yapa yapa en son maliyet 30 dan elimde hisse alıp beklemedeyim.
Dostum bi lig baslasin Ali nin soylemlerini gorelim. Tahminleri yapariz yine. Suan icin gorunen ayni tas ayni hamam. Yalniz daha evvelden fiyatlanmadi dedigim dava tazminatini fiyatliyor olabilir. Daha evvel Savas’lada bu konu uzerinde forumda konusmustuk hatirlarsaniz. Egerki tazminat davalari baslarsa hisse daha tutulmaz. Kacan balik buyuk oldu kendi adima. Sizlerin kazanmasida beni ziyadesi ile sevindiriyor. Kimse kalmadi spek tek basina kazaniyor diye dusunmustum. En azindan azda olsa yararlanan dostlar olmasi sevindirici.
Aliko dangote 'nin Türkiye'den takım satın alacağı ve Fener'e 280 milyon dolar verip sponsor olacağı haberleri var Twitter'da. Belki adamın haberi bile yoktur ama olursa hisse kent gibi olur.ytd:):):)):)
Aliko: Afrika'nın en zengin iş insanı serveti: 25 milyar dolar
Hisse bu prıme rağmen çok sağlam duruyor.. Ve bu fiyatlar böyle devam ederse dip seviyeler olacak.. Yakında duyumlar ne kadar doğru çıkar göreceğiz.. Ama ben olumlu taraftayım.
Darağacında bile olsam son sözüm fenerbahçe..!!!!
13 Ocak .2021 ve 7 Nisan 2021 noktasına geldi maşallah.. Bakalım bundan sonra neler olacak.
Yukarı kırıp kalırsa akşama kadar inşAllah o zaman 43.2X -43.3X yere kadar sonraki ilk durak olur grafiğe bakılırsa 12 Ocak 2021 seviyesi.
Bakalım düzeltme olacakmi ufak ,sonra yolumuza kaldığımız yerden devam edecek miyiz inşAllah.
Bakalım büyük para babaları ne yapmak isteyecek. Her zaman ki gibi çayımı demledim sabırla bekliyorum Fenerbahçe'nin büyük hikayesinin yeniden yazılışını..
Aziz ve yukardaki Hemşerim dediği gibi dar ağacında olsak son sözümüz Fenerbahçe..
Bu sene o sene olurmu acaba artık bırakın açın yolumuzu , önümüze atılan taşlar , yalanlar , cirkeflikler , komplolar ve bütün festalıkları..
Asla yatırım tavsiyesi kesinlikle değildir. Herkes kendi aklını kullanarak hareket etsin lütfen.
Vesellam
Fenerde 2 flama vardı. Bunlardan Birisi lig bitince 22 den 35e giden yani direk uzunluğu 12 TL olan flama... 2. Flama ise Eylül ayında baslayan 15ten 54 e giden yani direk uzunluğu çok çok uzun olan flama. Fenerimiz ilk flamayi kırdı.Burada kopuş direnç üzerinde sert ve hacimli olur.flama hedefi 45ti. Ama bizim için önemli olan asıl flamaydi. Ve dün onu da kırdı. Ve bugün inanılmaz bir şekilde geri dönüp tam 37.46dan onay aldı. Adam nakış gibi işledi. Yeni alım yapmam buradan ama elimdekileri bekleyeceğim bakalım neler olacak. Ytd...
:halay::halay::halay:.....!!!....
Halay başı tatarrr...... Tatara selam.. Yola devam...!!!..