Hayırlı uğurlu olsun hepimize...
BLA-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Printable View
Hayırlı uğurlu olsun hepimize...
Hayırlı ve uğurlu olsun , sanki rüyada gibiyim , emeği geçen herkese sonsuz teşekkürler.
23.10.2013 de başlayan tünel kazma işimiz, bugün ışığa kavuştu. 04.02.2021
Hayırlı uğurlu olsun.
Hepinize hayirli olsun arkadaslar...
Tüm gerçek yatırımcılara ve senelerin çilekeşlerine hayırlı bereketli olsun.
Sağlıklı ve güzel günler dileğiyle ...
Daha önce hissede olmadığımı belirtmiş idim. ECZYT ne kadar etkiler bilmiyorum ama sizi direk olarak etkilediği için adınıza sevindim. Hepinize hayırlı uğurlu olsun, hak ettiniz. Borsa fırsatları iyi değerlendirenlere, bunca çakalların arasında iyi bir mecra. Artık bu karar başka hangi hisseleri etkiler onu araştırmanın vakti .Sağlıklı kalın.
ŞUNU EKLEMEYİ UNUTMUŞUM.
https://www.youtube.com/watch?v=SRNQ...rcanCamc%C4%B1
Tüm paydaşlara hayırlı olsun.
Hayırlı olsun. Şimdi bize ne kadar kaldı kesintilerden sonra..
ATU-L21 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Tüm Paydaşlara Hayırlı Uğurlu olsun.Öncelikle En umutsuz olduğum olduğum
zamanlarda yazılarıyla herkese umut olan Başta Cool arkadaşımıza ve diğer paydaşlara
teşekkürü borç bilirim.Selamlar.
Hayırlı olsun #TURGG😀 ciler🤑🤑
Şimdi en önemli soru, kesintiler sonunda ne kadar arazisi kalacak? Şirketin borsa ederine bu ne yönde etki edecek?
Tavan serisi yapar mı?
Sent from my iPhone using Tapatalk
Hayaller güzel ancak piyasa değeri 1.500.000.000 TL olmuş.Dikkat etmek lazım.
Disardayim hic bakamıyorum. 200 altına düşmüş. Beklemiyordum. Hayirlisi bakalim
SM-G950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bende vedalaştım geride kalan paydaşlara bol kazançları olsun
Güle güle harcayın.
Bende hala deli cesareti var.. Devam
ATU-L21 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
anlık takas rica,tşk.
Nasıl aşık olduysak 5 yıldır hisseye satamıyoruz karar vermek çok zor beklemek daha iyidi keşke imar çıkmasaydı diyor insan [emoji1]
LG-H930 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Takashttps://uploads.tapatalk-cdn.com/202...6412e342f2.jpghttps://uploads.tapatalk-cdn.com/202...6d84c1912d.jpg
LG-H930 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
satan arkadaşlar güzel günlerde harcasınlar inş.
200 altında kapatmayalım yahu :(
Eksiye verdiler hadi bakalım
Redmi Note 8 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
twitter hüstaddlarıı gibi 5-6 tavan beklentim yoktu ama eksi kapanış da beklemiyordum. yapacak bişi yok.
yeter ki ibb den dönmesin. gerisi benim için şimdilik pek önemli değil.
imar çıktığı sürece gerisini ben değil ,şirket düşünsün . hayırlısı bakalım.
iyi tatiller herkese . kaç kişi kaldıysak :):)
Sermaye Piyasası Kurulu kararı uyarınca devreye alınan Volatilite Bazlı Tedbir Sistemi (VBTS) kapsamında PEGYO.E ve TURGG.E paylarında 08/02/2021 tarihli işlemlerden (seans başından) 22/02/2021 tarihli işlemlere (seans sonuna) kadar brüt takas uygulanacaktır.
Brüt takas gelmiş, hayırlısi olsun.
İyi birşey mi acaba?Redmi Note 8 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bugün tahtanın ağzına ...,merrilyn linch
Investung ve twitter da çok atlayan olmuş eczacılara ve turgg bakalım ne kadar dayanacak bu yeni oyuncular. Brüt belki de ilk defa iyi oldu .
Turgg
8 Şubat 2021
Düşük 181
Salla kavonozu .Kapak şu an bizde .Temiz havamız var.
Gidin bir çölden 100 tane kırmızı ateş karıncası yakalayın. Daha sonra bir başka topraktan 100 tane siyah karınca alın ve bunların hepsini bir kavanozun içine koyun. İlk başta hiçbir şey olmayacaktır. Daha sonra kavanozu elinize alın, oldukça şiddetli bir şekilde sallayın ve tekrar yerine koyun. Kavanozun içinde bir anda karıncaların birbirlerini öldürmek için savaştığı bir kaos ortamı göreceksiniz. Kırmızı karınca bunu yapan düşmanın siyah karıncalar olduğunu düşünürken siyah karıncalar bu kaosun nedeni olarak kırmızı karıncaları görmektedir. Oysa çok iyi bildiğiniz üzere kaosun asıl nedeni sizin ellerinizdir. O nedenle günümüzde gerek sosyal medya aracılığıyla gerekse de başka ortamlarda normalde hiç tanımadığınız insanlarla tartışacak ya da kavga edecek bir duruma geldiğinizde kendinize hep şu soruyu sorun lütfen. Kavanozu sallayan kim?"
eczyt güçlü duruyor. onu tavana çekerlerse biz de brütü hasarsız atlatırız diye düşüyorum.
Tahtacı gerçek kimliğini ortaya koyacak fırsatı buldu artık. Meydan onun...
Ohaa yine son dk şovu yapmislar
SM-G950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yıllardır gördük. Milletin elinden almadan gitmeyeceğini hep gösterdi. Şimdi de aynı taktik. 1 lot için tahtayı yakar.