Anlasildi bugun ucus var
Ters indikatorler oyle diyor 😀😀😀
Printable View
Anlasildi bugun ucus var
Ters indikatorler oyle diyor 😀😀😀
Aciliyoruz nefesi iyi biri kamet getirsin
Bugunun parlayan hissesi alkima bakin
Devre kesecek
Tcd yi tasiyor resmen
Saat 10 da rus heyetle gorusme baslamis
Toplanti aciklamasini bekliyor
Bu toplantidan olumsuz aciklama cikmasi mumkun degil diyor analistler...
Ytd
P.tesi gunu 3000 tl lik ykt aldim.p.tedi ons yukseldi.sali ons dustu.3000 tl de.70 tl ilk gun zarar yazdi
25 k lik slmayi dusunuyordum iyiki almamisim.
296 k portfoye öst de 90 tl gunluk geliyo
3 k da altin fonda gunluk70 tl gidiyo
Gulermisin aglarmisinASUS_X007D cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
TGA fonu ciddi yükselmiş bugün %0,4527
Yay fonunun aft den daha az dusecegini ongormustuk ama son 2-3 gundur tersi oluyor. Aft daha yumusak dusuyor yukselirken de daha sert yukseliyor. Bu durumun aciklamasi Yay in nasdaq en cok dusen teknoloji hissselerden portfoyunde daha cok bulundurmasi mi acaba ?
4 - 26 şubat arasındaki duruma bakıyorum fonlar açısından borsa yaklaşık 8.000 puan geri gelirken TTE fonu %8.22 artıyor buna ek olarak TCD -4.95 ile en çok kaybettiren fon oluyor.
Hayrani ustadim siz kacirmissiniz
Biz dun aksam bu konusmalari yaptik
Bir arkadas ziraat altin fonu getirisi eksi 3.32 dedi
Gulmek geldi
Hatalidir dedim
Bakti dogru dedi
Altin yuzde bir bile dusmemisken bu fonun bu kadar dusmesi aciklanamaz...
Bende 10k afo almistim allahtan o eksi 1.81 de kalmis
Tca Fondan son bir günde çok büyük çıkış var. İlginç işler dönmüş, Pörtföy değişikliği 350.428.678,62 / 169.258.763,75 / -51,70
Büyük düşüş bu nedenle sanırım Altının yüksek volatilitesinde düşüşte satış yüksekten alış.... netice - 3,33
al sana sanal pişmanlık
Olumlu bir şey çıkmadı galiba.
https://twitter.com/foreksturkey/sta...090117120?s=21
Sent from my iPhone using Tapatalk
Hadi hisse ve değişken fonları anladık da borçlanma fonlarına ne oluyor, kimisi eksi getirip duruyor, kimi yerinde sayıyor, ppf alsak daha iyiymiş. osd, krc, tpf, ahu eskisi gibi değiller artık.
Ya risk alıp hisse ve değişken miktarını arttıracağım ya da ppf ye geçeceğim kafam rahat olacak.
Petrol fonu için ne zaman uygun olur, ne dersiniz?
doğrudur çöp üstadım o gün ki -3 üzeri düşüşün tepkisi üzerine yazılmış ama sonraki günler arayı açıp kara geçmiş fakat bu yanıldığınız ve size kanıp dünya zarara girenler olduğu gerçeğini değiştirmiyor. bunu kabullenmeniz zaten beklenmiyordu her zaman ki gibi
8 postluk sayfada 5 postu işgal etmenin başlığı takip edenlere büyük bir saygısızlık olduğu gerçeğinide değiştirmiyor.
Atışmanızı gidin özelden yapın , sohbet türü paylaşımlarınızıda fon cafeden yapın .. Kaçıncı uyarı bu ..
Web yanlış hatırlamıyorsam burak elindeki malları boşalttı. Piyasa düşerse mal almak için fırsat kolluyor. Boşuna ayı, boğa piyasası dememişler. Aslında bist düşüş için direniyor. İlk iyi haberde gaplı açılış yapacak. Sabırla bekliyoruz. Paranın gidecek yeri yok. Altın fonları bir ayda aldığını üç günde veriyor. iyi haberle ons fiyatları geriler. Dolar artışı durur. Hatta biraz gevşer. Bekliyoruz. Moral bozmak yok.
Osd cuvalladi
Ahu direniuo 0.0333 geliyodu 2 gundur
Oda 0.0291 e dustu pff ye yaklasti
Altin fonu aldim ykt.ilk gunde zarar yedik
ASUS_X007D cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
ahu yine diğerlerine göre iyi de hiç işe yaramıyor gerçekten de ppf gibi oldu.
altın fonlarına mı gireyim dedim ona da güven olmuyor, belki uzun vade düşünmek gerekiyor.
nereye el atsak fayda etmiyor, şimdilik biraz daha beklemek en iyisi herhalde ben de anlamadım bu nasıl iş.