103.350 den flat diplerdeki lonk emirlerim duruyor. Başka işlem yok onlar gelirse gelir.
Printable View
Hazine kagidi ve mortgage alacakmis. Gecen hafta da aliyordu zaten. Yukselis bana gore son cirpinislar.
O kadar dedik buralardan kısa açılmaz artık... Ülkeler her yeri paraya boğarız her diyorken, borsalar da neredeyse 100 de 50 düşmüşken uzuna geçmemek aptallık olur. Sabah 99600 ve 99300 aldığım uzunları 103200 den verdim ve tam 3 kez 103200-102700 arasında kısa ve uzun pozisyon olarak alsat yaptım... Son olarak 103200 den kısa yaptım ve 102700 e alış girdim... Düşmeyeceğiz tamam, bu çok açık... Ama testere yapacak bir süre... Değerlendirmek lazım. Değil mi arkadaşlar [emoji23][emoji23][emoji23]
bakır fiyatları 2016 dip fiyatında..burdan destek geldi..ne kadar devam eder-etmez bilemeyiz ama 2009 fiyatına kafayı takarsa %38 düşme potansiyeli var..bunun borsalara yansıması da benzer olabilir..
virüs değilde normal bir kriz olsa buralrdan tepki olması normaldi..
ama virüs tepkiye izin vermeyebilir..
Fed belliki bir sok etkisi yaratmak istemis. Hani hastaya elektrik soku verirler ya oyle.
Gecen hafta 700 milyar dolarlik paketin icinde 500 milyar hazine 200 milyar mortgage idi ve piyasalar ters tepmisti ama bugun tam tersi hareket oldu.
Çok güzel bir gündü gerçekten
😊😊😊😊
bakır vadeli 2.48 destek diye analiz yaptık keperse borsalar satar diye 2 ye kadar düştü ve abd kepti.. ve şu an 2.10
tutmazsa 1.30 a kadar destek mestek yok..
temelde şöyle analiz yapılır..garanti bank ucuz demeden yani..:party:
bu alınan önlemleride abd takmazsa kimse kurtaramaz serbest düşüş olur..%38-40 düşme potansiyeli var..
Artı gap olur diyenler var dı !!!!!!!!!!!!!!!!!! gerçek olursa cortcuların içine kurt düştü .............
https://www.youtube.com/watch?v=lXvOdV9UYjk
Hafta sonuna Vurkaç lönglerim bile
Kar ile kapatıldı
Sabah aldıklarım okkalı kar ile kapatıldı daha ne olsun
Kuş gibi hafifim vura kaça vura kaça ralliyi beklemeye devam
90 bin üstü kapanış şık olur
virüs tepkiye izin vermiyor-vermeyecek sıkıntı burda..çünkü sürekli artan bir hızla ilerliyor ve bunun yansıması da aynı oluyor..
o yüzden destekler çıt çıt kırılabiliyor..
aşı bulundu vs. haberleri bu yüzden..çünkü virüs tekniğe bakmıyor ama borsalara tepki de lazım..zor durum
Akşam 19:00'da ne açıklaması ya
şimdi niye açıklamıyorsun
bunlar var ya tam bir hırsız
saat: 19:00'da deki
1 milyon ölümüz var.
yarın darbe yapacağız
yada deki
aşıyı bulduk 1 milyar sipariş var 5 katrilyon dolar nakit aldık.
benim umurumda olur mu!!!!!
bu nasıl bir kafa ya.
borsa kapansın ki.
biz çıkaralım kağıtları millette salak alsın hepsini sabahta biz dipten veririz millete.
Allah belanızı versin
5 para etmezsiniz.
hırsızlar sürüsü
devlet sırrı sanki
elin hristiyanı yahudisi sizden daha fazla cenneti hak ediyor
hırsızlar
Bence agnostiklerde cenneti hakediyor. [emoji846]
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Ne olumlusu Fed ekonominin komada olduğunu teyit etti.
inanmayıııın almanya çok kötü durumdaaaa
cool takılıyorlar coollllll. :)
1 hafta sonra almanyayı tanıyamayacağız
Bu shortlar 92k (vadeli) e kadar tutulur aslinda. [emoji3][emoji41]
borsa yukarı ralliler yaparken ne deniyordu..borsa gün içi düzeltmesini yapıyor ve günlükte sat durumu olmadan zirvelere gdiyordu..
hah işte..şimdide benzer ama tersi durum var..:) gün içi tepkiyle aşağı ralliye devam..bunu da yalancı aşı haberleriyle yapabiliyorlar
cocuklar eylendiyseniz...pisti bosaltalim...
gene yeniden...
kedi katili geldi...
sağlık bakanı ne açıklayacak acaba saat 19.00 da? normalde açıklamaları gece yapıyordu saat 22.00 den sonra falan...bugün bilim kurulu toplantısı vardı 13.30 da...orada alınan kararları açıklayacak muhtemelen...belki piyasa kapansın diye mi beklenecek acaba? bilemiyorum ben kıllandım...
ama vadeli açık olacak saat 19.00 da...
bunlar yeminle insan hayatını düşünmüyorlar
hep goy goy
götü nasıl kurtarırız derdindeler
çeksem bütün bakanları desem ki hepinize 10'ar katrilyon dolar sadece her gün bin tane ölü olsa bile 10 tane ölü var diyeceksiniz.
adamlar üstüne de yalarız abi derler
iğrenç mahluklar
vatandaş namına ne yaptınız ya
50 bin tl makam mevki maaşı alacağınıza diyin ki vatandaş evinde otursun benim maaşımdan kes 10 kişiye maaş bağla.
600 millet vekili * 20 bin tl = 12 milyon canlı cash para harcadıkları da cabası
bize tek çözüm evde kalın
.ikti,rn lann..
Akbank,30 Nisan'a kadar olan anapara, faiz ve taksit ödemeleri talep olması halinde mevcut koşullarla 30 Haziran'a kadar ötelenebilecek.
endeks30 vadeli saaatlik .....
düşeni zorluyor
[IMG]https://i.hizliresim.com/syqEr5.jpg[/IMG]
Hastalıkla ilgili pozitif haberler gelmeye başlıyor. Bakalım bir sonraki durağı neresi olacak. Tedavi gelecek mi ?
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Almanya ve Fransa ikisi de birbirinden beter durumda
İnanmayın eko tivinin bit yavrularına
Kısa bir süre sonra mızrak çuvala sigmadiginda görürüz
Cool takilmak neymiş :)
.
SON DAKİKA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
FED SONU AÇIK ALIM PROGRAMI AÇIKLADI
https://www.youtube.com/watch?v=5MmyWUU4Dm8
doları 6.5 altına basmalıydı. Bistte alımda ciddiyse.