Abey full işlem tehlike
Demedi deme
Printable View
Petkime tavanda bi balyoz vurayım dedim ama sinek ısırığı gibi geldi. :oleyo:
Buralar felaket tellalı dolunca adam size para kazandı rmi? Borsa dan anladığını sananlar gitsinler misket oynasınlar..1 Nisan yaptı pala ABD swap piyasası ni açtı
21 milyon tavanda net alıcı yürü be petkim
Aynen işc ve akbanka gelenleri hüpletip çektiler aşağı.
maske üreten sanayi üreticisini sağdan solluyor:kahkah:
[QUOTE=alenichev;4296046]Neyim var neyim yoksa hepsi ile short anasını satayım.
Alacaksan al.[/QU
Paranın mına koyacaksın gün senin günün olacak sevgili dostum.
tarlalarımı satıp maskemi üretsem acaba:)
Olan gene küçük yatırımcıya olacak.Malı yıkmaya başladılar bile.Bu millet akıllanmaz
tek anlamı var. yabancı borsa istanbul'u gözden çıkartmış. masayı dağıtmadan kalkmayacak.
Aleni dostum sinirle is yapma. Şortlayacaksan gene şortla ama usul usul, belini incitmeden.
TV de küçük ülkeler ABD hazine bonolarını satmasın diye SWAP hattı açıldı diye konuşuluyordu.
8.70 sasa nisan vade şort...
Cüzi miktarda ama, malum kağıt roller coster gibi...
yukardan 107500e goturup stopu...vobu kaldırmadı sonra 10 dakkada 800p vardı spotta ogleden sonra cok tehlıkelı olabılır...ceredıt ıle merry takıp edın
BORSA oyun oynanacak FORUM'larda fikir verilen bir yer değil sen dedin çıktı sen dedin düştü diye bir şey yok en uygun yerden alım yapmak var yada yapamamak var az biraz daha sabredin uçan kaçan bir şey yok her şey ayağımıza gelecek.
Borsa tarihinin en büyük 5 spekülatörlerden biri geçen gün genel kurul Hazirun cetvelinde gördüm .
Cezası var diye yurtdışında işlem yapardı hep
hisse.net kullanarak iPad aracılığıyla gönderildi
hadi...kayip balik memocanlar...1 nisan!..
petrol dipte...bugunde dipte...endeksi kaldiran tuprasla gaza gelirsen..gaz cekmis bally ci cocuklar gibi gezinirsin yarin...
Adam Halkb ile THYAO da dakika da cizdi hepsini geri verdi
İnsallah bütün hisseler taban olur. Borsa coker :)
105.650 flat. Çok belirsiz hareketler yapıyor.
RTE nin aklından geçen memur maaşlarıni düşürmekti galiba ama ben maaş düşürmeyeyim siz bağış yapın dekontu gönderin bu baskı onun baskısı
Gün sonunda çok kişi ütülebilir
Agresif hareket bekliyorum
Tüm kamu ve kamu ile iş yapanlar bağış baskısındadir. Yapmayanlar KHK ile ihraç edilir gibi
Petkimde tavandan short açan bi deli ben varım. Tavandan short açınca heyecandım. 150 bin lira daha teminata para ekledim. Yarında tavandan short acarım belki diye.
İBB nin hesabına bloke koymak demokrasi nin artık araç olduğunu gösteriyor her yola başvuracaklar
Bankalar alocı geldikçe düşüyor. Garan endeksi tutmak için alttan aldıklarını burdan çıkıyo galiba. Bu pala beyin bırakmadı.
Pala'nın %6 alacağı var bunu bir gün gerçekleştirir eksi olarak