Sercan abi
- eksi kaç olursa bugün düşmüş dersin abi ?
Printable View
Sercan abi
- eksi kaç olursa bugün düşmüş dersin abi ?
Bakalım bugün PGSUS tan kazanabilecek miyiz. Hedefim 52.5 - 53 lira vadeli icin.
47 lira şimdilik dip olmus gibi. Bir de spot ile arasında halen yüzde 2.5 luk fark var ve vade sonu yaklasıyor.
Benim tahtaya transfer etsek bi ay yeter aslında, her eve lazım
yok ki şüüüle tanıdık bi sipek
115.525 1/10 cort
115.475 1/10 daha
Dünyada tekiz galiba. 97.600 yani 5 günlük ortalama üstünde ralli modunda olan bizden başka borsa var mı. 5 günlük ortalama üstü ralli modudur :)
Usdtry mayıs vade 7.0250 short
THY şansını denemek isteyen varsa tahta orada:)
Tavsiye etmem ama:ok:
115.450 2/10 daha cort ve 1/10 da 475 ten etti 5/10 cort ort 115.475 le
5/10 daha 115.475 ten etti 10/10 cort çok hızlı kapatılacak...
Serco bak bu mantığın doğru bana görede , oyun stratejimde bunu kullanıyorum ,
Dipten DOW %50 yukarı fibo yapmış , Bıst dipten %38 yukarı fibo yapmış .
Günlükte 50 günlük basit ortalama geçilememiş.
Buradaki sistem tamamen gizli el üzerinden dönüyor , büyük oranda yabancı yok , tahvildede yabancı sınırlı ,Açığa satış yasak ,
Günlük %10 bile öyle ayarlamışlarki ince işçilik mevcut.
Ayrıldığımız nokta 2 yerde belirsizlik bu kadar fazla iken uçuk
rakamlar kısa vade için havada kalır., diğer ayrıldığımız nokta DOW 2. salgın vs ile bir tur daha satış yerse 15.000 konuşulursa Bıst de 70.000 konuşuruz benim düşüncemde bu şekilde.
Spekulatif kucuk hisseler yuzunden Teknik analizde BIST100 yerine Bist-30 uzerinde calismak daha yararli gibi gorunuyor.
Altına fena girişiyorlar.
Bu pariteyi aşağı alabilir.
Spot hisseleri sattım hepsini nötr bir portfoy var suan, azcik dolar kattim portfoye
Altın inanılmaz hareket ediyor. 10 dolar alabildim 1 dk da. Muthis pullback yaptı
Şuan kritik seviyedeyiz, tepeden 3bin puan sınırında, verirse boy verir vermezse tepeyi yeniler
bilen malı götürür.
hadi bakalım Pambuk eller tuşa
1aylik maaşımı aldim çekildim.. pala bey e teşekkür... Ben form ahalisini uyardim sabah.. ons sada sira gelecek diue Yukarda var
SM-G610F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Dolar TL de 6.98 yandı
Gerçekten çok diri ve dik duruyor
Bakalım 6.99 yanacak mı
115.475 ortalama kalan 5/10 cortum 115.375 ten flat 114.850 ye 1/10 lonk girdim pasife...çıtır hep çıtır..ekran kapanır bir sürü.çok sıkıcı...