Ziraat yatırım hesabından, iş günleri 18den sonra kendi fonları ve anlaşmalı kurumlarınkiler görülebiliyor.
Printable View
Evet bana tefas adet yetersizdir uyarisi
Cikiyor bir aydir getirisi iyice ama
Alamiyoruz.
3 ay kadar once portfoyun yarisi
150 k lik vardi az ekmek yemedik osd den
Sonra bozuldu sattim.simdide yok
Osmanlidaki memur ancak sizin alis aninizda satan.kisi olursa alabilirsiniz demisti. Kim satarki
ASUS_X007D cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Doyum.noktasina geldi sanirim
sp virüs öncesi seviyeye geldi sayılır.
sp açısından virüs olayı an itibariyle bitti. onca kopan fırtına 3 ay da sonlanmış oldu.
ZPE yatırımcı sayısı spkya göre anormal bir hareket yok gibi.
https://i.hizliresim.com/MKxjrt.png
Ziraat bankasi internet şubesi veya mobil şubeye şifre ile giriş yaptıktan sonra, yatırım-fon alış kısmından ziraatın kendi ve anlaşmalı diğer kurumların fonlarının saat 18den sonra güncel fiyatlar görülüyor. Ziraat bankasında yatırım hesabınız yoksa göremezsiniz. Anlaşmalı kurumlardan biri, mükafat pörtföy, bu kurumun fonlarınında 18 den sonra ziraat hesabindan güncel fiyatlar görülebiliyor. Bir diğeri de qinvest olması lazım. Bunlar benim tespit ettiğim.
Hazine ve Maliye Bakanlığı, DİBS takas ve saklama hizmeti için Euroclear Bank ile anlaşmaya varıldığını açıkladı.
Bakanlığın duyurusu şöyle:
"Devlet İç Borçlanma Senetleri’ne (DİBS) takas ve saklama hizmeti verilmesi hususunda yabancı merkezi saklama kuruluşu (YMSK) Euroclear Bank ile mutabakata varılmıştır.
Euroclear Bank saklama özelliği ile yurt dışı yerleşiklerin; TL, dolar, euro ve altın cinsi Türk tahvillerine erişim sağlayabilme kabiliyetleri artacaktır."
Bu ne anlama geliyor arkadaşlar
Herkese günaydin
Pazartesi ve sonrasina dikkat uyarimizi 3 kere yaptiktan sonra inşallah pozisyonunuzu ona gore almissinizdir
Herkese bol kazanclar 😀
Telefondan bakiyorum
Basit bi yolla anlatiyorum herkes anlasin diye.. investingden nasil asagi kestigini gorebilirsiniz teknoloji endeksinin
https://imgyukle.com/i/yft8Rt
Endeks 12:30 'dan sonra 109.200 üstüne atarsa rahatlar biraz ama atmazsa düsüs derinleşebilir
Hisse fonlarinda olanlar dikkat..
Benden bugünlük bu kadar..
Bu arada gitmeden son bi uyari yapayim
Bizim usd/tl icin ..
Biz brezilya reali ve güney afrika randini kıstas aliriz usd /tl icin .. güney afrika dün yardim icin imfye başvurdu..
Nasd** endeksinde hala asagi kirilim gorunmuyor teknige gore..
https://imgyukle.com/i/yf7uQe
Kvba :
08.07.20 artis + 0.16
12.08.20 dusus - 0.06
16.09.20 artis + 0.05
07.10.20 artis + 0.03
17.02.21 degisim yok
SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Turkey 5y CDS 439.635
yabancı girer yakında ... ytd.
Altın yönünü yukarı çevirdi. 🚀🚀🚀
Aman hangi kirayi aliyorsaniz icerigine dikkat edin icerikleri cok daginiktir kira sertifikalarinin. Genel olarak bugun dususler vardi ama hepsini kontrol etmek imkansiz lutfen ben aldim diye siz de almayin kontrol edin bazen hatiri sayilir eksiler bile yazar kira sertifikalari
SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi