puhahhaaha
banada hep gurtlusu denk gelmiş, pala allem etti kalem etti kakaladı, way arkadaş yok büüüle bişii
tüylerim diken diken
normalde 95binlerde olmamız ilazım, nasıl fiyatlama bu arkadaş
Printable View
Altın onsun eline vermişler :kahkah:
golden.......374e verıolar.....mıllet dolar bozup altın bozup konuta baglayacak kım....parası olanlar ......fakırde karnını doyurmaya calıssın.....baktılar parayı vermeyle olmuyor para gerı donmuyor.....kredı verelım barı en azından yarısını alırız....dedıler
Bist - Gold ons şort devam .....
Şortçu başı olduk iyi mi ? :kahkah:
Arkadaşlarım bunu yapmayın... İlk zamanlar her zamanki mantık çerçevesinde havayolu şirketlerine inanılmaz olumsuzdum ama hiç ummadığım ölçüde para kazandım pegi ve THY longlardan.
Olağanüstü bir dönemdeyiz. Klasik fikir ve yöntemler başarısız bu dönemde.
Hele inat hem normal hem de böyle zamanlarda öldürücüdür. Gidiyorsa gidiyor neden çerez oluyorsunuz serefs... speklere??
Vadeli ve varant gibi kaldiracli ürünler hisse değil.bekleyemezsiniz...beklememelisiniz...
Vob ta en iyi satıcı Diğer
15 binin üzerin de diğer eklemiş bugün
Valla burda bütün profesörler şortta yakalandı bu pala neymiş ya:))118 lerden beri şortluyo millet.
25 şhort hakkım var daha bakalım ne olacak sonucu yazarım burdan bizde yalan yok inanmayan varsa iddaaa açık biraz zarar çıkartalım bari
Yahu bu ne iş olaylar olaylar düşer dedik sattık spotu sallamıyor, şimdi birde olaylar bitince olaylar bitti diye yükselir ver elini şikago...
Ama hala short açmıyorum. Önce zirveyi bir görelim. Göstergeler hala bekle diyor.
Lenovo P1a41 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Telefondan bir çok şeyi yapamıyorum ve doğru bakamıyorum sonuç dediğiniz şekilde çıkıyor
Cevap yazan arkadaşlara sizin vesile izle cevapta vermiş olayım
Diğer mesele Ekgyo bugünkü kapanış fiyatımı düşüş yeri diyorsunuz
Ben bu yükselişin müteahhit ler ve yandaşlar tarafından yapıldığını düşünüyorum krediler ile takas yapılacak bu yükselişle 2 tl yi biraz geçer belki bekletir ama düşecektir devletin spek kağıdı paranın döndüğü yer
dow
saatlik
burası geçilmedikçe yön aşağı
https://i.hizliresim.com/z73ecg.png
Akşam seansında da pala şort indiriyor
Turizm ve Sanayi verdikleri kredilerin durumuna göre patronlar ile anlaşacaklar al hisseni bende sana destek vereyim sat beyaz eşya veya tatil finansmanın hazır gibi
Ama kısa vade bozkurtum işin sonu çok berbat olacak borsa 150 binde olsa 6 aylık çıkış 1 ayda eriyecek
Borcun gani gani
İşsizlik gani gani
Yolsuzluk gani gani
İhanet gani gani
Demem o ki
Balon şişsin sonunda patlayacaktır