1250 k dan net14k para kazanır yılsonu faizler bu hızla kaç olur onu da hesaba katarsak net15k güzel para. bence tabi.
Printable View
Kimseye yatirim ve doktor tavsiyesi vermeyin.
Syg,
350k$ dolar al 1250tl'ye, üstüne de 150k$ kredi çek ya da eşten dosttan topla, ABD'de EB5 yatırımcı vizesine başvur.
Başlat abicim kendi işini artık
https://i.ytimg.com/vi/eG0CYlkhAKw/mqdefault.jpg
Aktif Bank ile işim olmaz . Ancak hem %14,30 faiz ile bağlamak , hem de hafta sonu faiz işlememesi çelişkidir.O zaman böyle bir orandan bağlamamış olursunuz.
Böyle bir şey olamaz.
Faiz hafta sonu işler ve haftanın ilk iş gününde faiz hesaba geçer. Hafta sonunda alım-satım olmaz. Hepsi bu.
Uc ay 90 gundur, hafta sonu ve tatilleri cikarirsaniz, 2 ay kalir.
Bono'larin kazanclari konusunda boyle sacma bir mantik olabilir mi ?
Hangi ilin pazarı?
Ben İstanbul'da bir Çağrı Market şubesinden 4.99 TL'ye aldım.
GDO'lu olması bana pek mantıklı gelmiyor çünkü domatesin geni ile oynayacak olsam rengini kıpkırmızı yapardım.
Pembe renk insanda olgunlaşmamış fikri oluşturuyor ve bu pazarlama açısından riskli.
Pardon 3.99 olacaktı
Yoldaşlar bu Vakıfbank 216k ya 12.75 halden anlayan 12.50 verdi.bi anormallik mı var anlamadım.yok öyle 14 -15 mevduat diyor.
Vakıftan geçen hafta en yüksek kaç oran alındı?
SM-G950F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
hafta baslangıcı bankaların internet oranlarında bir degisim yok ..3 hafta sonra hareketlenir buralar 15 ve ustu gelir bilanco baglama ile..duruma gore 3 aya kadar baglanır .
Arkadaş lar bu hafta yoğun calisicaz.oran paylaşımları önemli.oranlarinizi bekliyoruz.
Bugün rodeo oran paylaşabilecek var mı ?
Vakıfbank internet bankacılığı eft limiti nedir acaba?
İngbank turuncu ne zaman arttırir geri kaldı... Üzme bizi yapabilirsin ing..
dual
Odea max 14.40, burgan max 14.60, burgan yeni hesap 14.75 duz mevduat 32-50 gun, burgan yeni para swap 14.80.
İşbank online subede Akfen Değişken Faizli 3 ayda bir kupon ödemeli %3,47 faizli bono mevcut, %10 stopaj ve 10 Haziranda yenilecek (yükselecek) faiz oranı ile sepet yapanlara alternatif olabilir.
ne kadar dogru bilmiyorum ama yeni uyeliklere bile sorun cikariyormus ve kabul etmiyormus ing etruruncu..
bu da demek oluyor ki hedef mevduata ulastilar ve bu saatten sonra artirmalari zor..
Bende garantiden e turuncuya gectim.Su an garanti 13.75 bile veriyormus duyduguma gore :)
Hangi bankaya gecsem kurutuyorum..Garan 11 veriyordu 1 ay once eturuncu 13..
simdi garan daha fazla..
Vakıfbank bile pazarlıksız 13.50 veriyor.ing geride kaldı
Rodeo Temmuz vadeye %14.40
Haziran vadeye %14.15
kabul edilmedi. Günlüğe geçildi.
kgf kredileri noldu doydumu yavasladımı son rakam nedir aceba
"e-turuncu yeni müşteri kabul etmiyor" diye bir şey yok. Benim hoşgeldin sürem doluyor, MT sürekli "eş-dost getir oraya aktaralım seni, hoşgeldin faiziyle devam et" diyor. Yalnız hoşgeldin süresi 1 yıl değil 2 ay bayadır. Hesap 1-2 günde açılır, hoşgeldin faizi aynı gün işlemeye başlar.
Akbank %4
Finans %4
Fiba %4.25
Burgan %4.5
Yapıkredi %3
Bu finans'ın %4'ü pazarlıkla mı? Kendi sitelerinde böyle bir oran bulamadım. Bana da verirlerse bağlayabilirim. Yalnız şubeden %4 verip enparadan 2.8% verme hıyarlığını yapmaları hiç hoş değil.
acaba bu forumda kaç tane banka çalışanı var?
Vakıfbank Çanakkale şube 14.5.
YKB online işlemler 32-92 gün 13.50 olmuş.
gecen hafta 13.30dan baglamıstım.
vakıfın hoşgeldin faizi 13.50.. forumda yazılanlara göre 500k üstüne 14.50 ye kadar çıkıyor..
ama önemli olan dönüşler.. dönüşte ne kadar kırıyor.. geçen selka yüklü bir miktara 13.40 ı zar zor aldığını yazmıştı..