300 pivan karlan.
gomisyonu düş,
50 tl kar.
bereket versin. :he:
dolarla ikili yapınca marcin tepesine çıkarttı beni,
ondan kortum da sattım.
hazırda sadece 9 kolordu savaş alanında.
Printable View
dolarda da happy hour bıttı heralde... mb yıne ucuzdan verdı saolsun...
leşşşşş diyebilir miyiz?
bekliyoruz...stoplandıklarımın intikamı...
https://i.hizliresim.com/pu3iek.jpg
yoksam oyun planım belli.
121 bin bır gısım,
119 bin ikinci gısım,
116 bin 3 gısım savaş alanınadan çekilecek.
şu an dax ve dow'daki harekete göre geri çekilip taze longları stoplattı.. yön belli.. :cool: YTD..
Neden düşüyoruz olumsuz haber mi var ?
>>>>>
10 Eylül 2020 Perşembe - 16:54 | Son Güncelleme : 10 09 2020 - 17:01
Milli Savunma Bakanlığı, NATO Askeri Komite Başkanlığınca bugüne ertelenen Türkiye-Yunanistan askeri heyetleri arasındaki 'ayrıştırma usullerinin' ele alındığı teknik toplantının NATO karargahında devam ettiğini açıkladı.
Doğu Akdeniz için kritik toplantı NATO karargahında devam ediyor
NATO tarafından bugüne ertelenen Türkiye ile Yunanistan askeri heyetleri arasındaki teknik toplantı devam ediyor.
Milli Savunma Bakanlığı tarafından toplantıya ilişkin yapılan açıklamada, "Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile NATO Genel Sekreteri Stoltenberg görüşmesi sonrası yapılmasına karar verilen ve NATO Askeri Komite Başkanlığınca bugüne ertelenen Türkiye-Yunanistan askeri heyetleri arasında 'ayrıştırma usullerinin' ele alınacağı teknik toplantı NATO karargahında devam etmektedir" denildi.
Kaç gündür 300 puana sıkıştı bu yaa
Gece seanslarında +1,000 plus makaslara da alışıldı hazır zati..
natoda bizim toplantının sonucu hala çıkmadığı için mi geri çekildi acaba.
endeks bugünü 110 bin üstünde kapatsın tekniği bozmasın yeter. yarında yukarı devam ederse iyice albenili olur.
yok yarın aşağı verirlerse yine ezik moda devam...
Takırda Fakırda...
Müccdeee...
yurtdışı gevşeme zayıf kaldı, bist kapanışta güzel artı olacak gibi.. yazıyordum tam dışarısı gevşedi, karanlık oda kanlı geçecektir.. ytd..
bu inişi sevmedim.
121 bin
bu gün mü?
Aktifler dahil kademelere de alışlar girdik..
En kötü fiyat alışlarımız olmakta artık ama ayıB0Lmasın, kırmızı bölgelere mahsus tabi..
Orti 121X'lerr..
bugün bizde bankalardaki haraket bu toplantı yüzündendir. öyle gitti geldi ama yine tutunamadılar.
bankalarda da halk işc vakıf biraz günlükçülere para kazandırdı. ak ve garan güniçi atlayanlar yine yaya kalmıştır.
dün tüpraş ve petkimle sıkışan trendi yukarı kırdılar bankaları geri çekerek dengelediler.
bugün tüpraş ve petkime çaktılar bankalarla 110 bin üstünde denegelemeye çalıştılar.
tırışkadan haraketler...
dolarda mb ve kamulardan baska satıcı yok... gecen haftanın dataları da acıklandı, yine gommusler 5 mılyar dolar daha net rezervden...
sıfırlayıp batırıp anahtarı teslım edecekler yenı gelecek yonetıcı kadroya, bız s.ct.k sen temızle kolay gelsın dıyecekler... bakalım pıyango hangı hukumete vuracak...
şimdi a haberdeki başlığı görebiliyorum....
Dolarda büyük düşüş... :he:
Amerikada yaşan büyük pandeminin ekonomideki yarattğı etkiden kaçmak isteyen büyük sermaye güçleri Avrupa kıtasının en güvenilir ülkesi Türkiyenin para birimi olan TL yi tercih etti....
Gerçekleşmiş emirlerin hepisi bile..
...
Dönüle Dowar.. Dön.
TriumpH stylA.. Buruklin NivYork USA
seans içi ne olacak diye düşünmekten aklım gitti. dün vakıfı 4,08 den almıştım 4,15 den verdim 4,20 ye gitti acayip işler oldu.
sonra baktım sanki gidecekler hangi bankaya atlasam diye bakınıp dururken 5 dklık macdlar bozulmaya başlayınca dedim alma bekle..
günü nakitte kapattık yinede ayılamadık :)