İlk 7 içinde olmak ümidiyle üstad..
Printable View
İçimizde şeytan yok. içimizde acizlik var, tembellik var. İradesizlik, bilgisizlik ve bunların hepsinden daha korkunç bir şey; hakikatleri görmekten kaçma eğilimi var.
Sabahattin Ali
Yurt dışı endeksler normal bizde normalız sadece klasik cuma satışları oluyor..Dirençimiz olan 1443 e yaklaştıkça kar satışları gelmesi normal.
Hisselere bakarken özellikle DÜŞEN KIRILIMI yapan hisselere öncelik verilmeli diye düşünüyorum.
Bu düşen kırılımı yapan bir kaç tane yazayım.KOZAL-KORDS-CEMTS-GSDHO-KOZAA-KNFRT-FONET....ASLA YTD.
Mümkünse ıeyho yorumu alabilir miyim? Çok fazla düştü. Durumu ne olur?
Çelik hocam derhl hakkında bi yorum yapabilir misiniz.
Bu TRILC hakkında ne düşünüyorsunuz.
Bugün yüzümü güldüren hisselerim ALKIM-KOZAL-CEMTS-FONET YTD.
Esma Hanım hayırlı akşamlar.SANKO nun brüt takasa geçmesini fiyat açısındam nasıl değerlendiriyosunuz acaba.Size zahmet bir de POLHO yu yorumlarmısınız rica etsem.
KOZAL 123 artık destek oldu önünde fibo 0.50 (127.3) fibo 0.618(133.8) rakamları takip edilmeli.MA 55 126.60 üzeri hareket hızlanabilir.Düşeni kırmış ve birçok ortalamanın üzerinde duruyor.Ağrı /Diyadın deki rezevlerin açıklanması bekleniyor.Süpriz bir rezev açıklanırsa hareketlenme olacağı muhtemel.2020/12 üretim 8.3 ton altın ,2022/2023 üretim hedefi 15.0 ton.Altın ons , döviz kuru ve üretim artısı olumlu gelişmeler. Hayırlısıyla OV tutmaya karar verdik.Tüm bunlar Kesinlikle YTD.
POLHO bugün MA 14 seviyesi olan 3.35 takılmış.MA 8g (3.23ve Tılson 3.20 üzerinde kapanış yapmış.3.23 ü destek olarak takip ederek buralardan toplanabilir.Celik hocam dün dikat çekmişti bazı gelişmeler olabilr diye.240 dak ta görüntü gayet güzel görünüyor.Gelecek hafta daha yakından izlenmeli.
SANKO 12.96 ve 12.43 seviyelerini destek olarak takip ediniz.Brütte olan hisse spek istediği şekilde at koşturabiliyor.Sığ bir hisse derinliği olmadığı için çabuk kalkar ve iner.tahmin etmek zor.Tillson 13.54 üzerine yerleşebilirse rahatlanır ve önü açılır diye tahmin ediyorum.Kesinlikle YTD.
Borsa kolay değildir, borsa çok zordur.Özellikle yeni gelen arkadaşlar bunun bilincinde olmalılar.Kendilerini yetiştirmeliler.
Verdiğini hatırlamayan ve aldığını unutmayanlar,güzel insanlardır.
-LAEDRİ-
Heyacanla bekliyorum hocam
Süper olur hocam. Kendi adıma minnettar olurum
Hocam telegramda listede varmıyım acaba [emoji4][emoji4]
Çok teşekkürler Esma Hanım.Sağolun.
Tebrıkler bol kazanclar Esma hanım ayrıca borsadakı tuk KY lere
Benımde yuzumu gulduren hısse Esma hanım
JANTS Pztesı satacam artık bu kadar strese dayanamam
KOZAL Hedefım 200.00 YTD
KRONT Hedefım 150.00 200.00 bandı YTD
OSTIM bugun uzdu bıraz saglık olsun 6.00 yı gorene kadar devam YTD
KUTPO bugun ucundan hayal kırıklıgına ugradım tavan beklıyordum. Yolumuz 100.00 olacak YTD
Az da olsa yararlandım hocam sağolun. Ov olarak chainlink e geçtim. Yorumunuz olurmu acaba. Her ne kadar riskli bir piyasa da olsa kriptolardan borsadaki zararı çıkardım. Hisselerde beklemeye devam yinede sabırla. Paylaşım yapan herkese de teşekkür ederim emekleri için.
cümleten hayırlı geceler
celik hocam hayırlı sabahlar. hafta sonu telegram işleriyle ilgilnecektiniz kolay gelsin. beni de listeye ekleyebilirseniz çok sevinirim
Herkeze hayırlı tatıller. Yenı haftaya gırecegımız gun bol kazanclı gunler dılerım
Celik Hocam, telegram icin + olarak beni de yazarsaniz sevinirim.
Iyi hafta sonlari
SM-A750F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Hocam telegrama eklermisiniz.
çelik hocam kriptolarda beğendiğiniz varmı hafta sonu için xrp değerlendiriyorum şuanda paribudan işlem yapıyorum
SM-M315F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
*Kibirliyle dost olma: Hal bilmez, ahval bilmez, gönül bilmez; üzülürsün.
*Ukalâyla dost olma: Çok konuşur, boş konuşur, kem konuşur; üzülürsün.
*Namertle dost olma: Mertlik bilmez, yürek bilmez, dost bilmez; üzülürsün.
Şeyh Edebali
(Omerhankrm dan alintilandı )
"PMI verileri" sektörlerin yönü konusunda iyi bir bakış açısı sunar. Bu veri, hangi sektörlere talep olduğunun göstergelerinden biridir.
https://twitter.com/omerhankrm/statu...352029698?s=19
MİPAZ 4.93 destekle izlenebilir 5.12 üzeri rahatlanir. Düşeni kırmış.
KORDS a cuma günü düşen kırılım ın onayı yaptı. Yukarı doğru ivmelenir diye düşünüyorum.
CEMTS 15.40 üzeri rahatlanir izlemeye devam. YTD
sokağa cıkma yasağı var ben dedim herkes borsa çalışıyordur ama kimse yok benden gayri :)
chztry 3.928 aşağı kırmadıkca cok sert yukarı yükseliş bekliyorum ...an itibari ile 3.959 YTD
Buradayız hocam sizleri bekliyorduk😊
Telegram çalışmasını tamamladım 1 kaç kişi ekledim daha gelen olmadı :) :)
borsa çalışacak hal kalmadı sayın çelik, endeks öyle bir yerde ki, "trend nereye" sorusunun cevabını daha bulamadık.
"trend nereye" sorusunun cevabını bulmadan, hisse bulmak çok zor bizim için.
sizin en azından sisteminiz var, duygusuz bir sistemden çıkan sonuç daha güvenilir şu an için, biz duygularımıza yeniliyoruz, endeksten korkuyoruz (ilaveten dış borsalar da zirvelerde şu sıralar, bir düzeltme yerlerse bize de yansıyabilir).