Besin değerinimgözardıbedersek dediğin doğru
Printable View
günaydın herkese iyi seneler.
Günaydın ve İYİ Seneler TÜRK MİLLETİ:byr::byr::byr::byr:
Şu siyasiler olmasa dünya nasıl olurdu acaba?:he:
MB nın her sabah saat 11 de açıklaması gereken KUR DÜZEYİ kaldırıldımı ? bilgi varmı ?
2021-12-31 Günü Belirlenen Merkez Bankası Döviz Kurları ve Altın Fiyatları (Saat 11:00)
31/12/2021 11:27:20
2021-12-31 Günü Saat 11:00 için Belirlenen Merkez Bankası Döviz Kurları ve altın fiyatları:
öviz Kodu / Cinsi Birim Döviz Cinsi / Saflık Derecesi Alış
EUR/TRY 1 EUR 15,0986
USD/TRY 1 USD 13,3557
GBP/TRY 1 GBP 18,0089
Altın/TRY 1 gr 995/1000 779,33
Altın/TRY 1 gr 1000/1000 783,25
Erdoğan: Üretim, istihdam, ihracat tarafında işler yolunda gidiyor
Erdoğan: Bu süreçte önümüze sıkıntılar da çıkıyor, döviz kurundaki dalgalanma ve fiyatlardaki fahiş artış, aldığımız tedbirlerle dalgalanmayı önemli ölçüde kontrol altına aldık
Erdoğan: Yılbaşından itibaren kurun bu hafta başındaki gibi makul bir seviyede istikrar kazanacağına inanıyoruz
Erdoğan: Şu ikiliyi unutmayacağız, güven ve istikrar
Erdoğan: Kur üzerinden ülkenin ve milletin felaketi pahasına haksız kazanç sağlama niyetinde olanlar bunun bedelini ödemek mecburiyetinde kaldı
Erdoğan: Vatandaşlarımızdan açıkladığımız pakete uygun şekilde tasarruflarını kendi paramızda tutmalarını, tüm işlerini kendi paramızla yürütmelerini istiyorum ve tavsiye ediyorum
Erdoğan: Faizlerin düşük, kurun istikrarlı ve yatırımların arttığı bir ortam inşa ediyoruz
Erdoğan: Amacımız hem iş insanlarını hem de vatandaşları 1 ay, 6 ay, 1 yıl, 3 yıl sonrasını görebilecekleri güven ve istikrar iklimine kavuşturmaktır
Erdoğan: Döviz kurunu yatay seyre geçirme ve altını sisteme kazandırma sürecini ne kadar hızlı yürütürsek, enflasyonu ve fahiş fiyat artışlarını kontrol altına alma mücadelemizde elimiz o derece kuvvetli olur
Erdoğan: Kurda yurt içi talepten kaynaklanan oynaklığı azaltacak tedbirler aldık
Erdoğan: Faiz sebep, enflasyon neticedir
Erdoğan: Buna inandığımız gün başarılı olacağız
Erdoğan: Bizim değerler silsilemiz var, buna inanıyorsak, batının kapitalist mantığı ve anlayışı ile hareket edemeyiz
*Erdoğan: İsrail'e bakın, ABD'ye bakın, faiz nerede enflasyon nerede, gelin batıya, Almanya, Fransa, buralarda enflasyon nerede faiz nerede
Erdoğan: Kendi ülkemize bakıyoruz, en yakın çevremizde bile bazı dostlar, arkadaşlar faizle hareket etmenin gerekli olduğunu savunacak duruma geliyor
Erdoğan: Bu can bu tende oldukça faiz sebeptir, enflasyon neticedir
Erdoğan: Vatandaşlarımızdan ve iş dünyamızdan ülkemizin tarihi atılımına destek vermelerini istediğimizi bir kez daha ifade etmek istiyorum, bu ülke, bu devlet hepimizin
Erdoğan: Döviz kuru üzerinden bize silah çekmeye kalktılar bunu beceremediler, bizim silahımız daha güçlü
Erdoğan: Dövizden kendi paramıza ciddi dönüş başlamıştır
Erdoğan: Yastık altında tutulan 5 bin ton altının ne kadarını ekonomimize kazandırabilirsek ülke ve millet olarak gücümüz o derece artacaktır
BİST dolar bazında ucuz be yawee diyenler nerede...toz olup gittiler.. malı verdiler yerlinin eline.
Seans kaçta kapanıyor bugün?
Borsa İstanbul tarafından alınan karar doğrultusunda Vadeli İşlem ve Opsiyon Piyasası’nda yılın son işlem günü olan 31.12.2021 tarihinde akşam seansı yapılmayacaktır.
Bu gece yarısından sonra benzine 55 kuruş, motorine 1 lira 10 kuruşluk bir zam bekleniyor.
yeni yılınız kutlu olsun...
Çin modeline uygun çinçin şarkısıyla, hem 2021 i uğurlayalım hemde zamları kutlayalım... :oleyo:
https://www.youtube.com/watch?v=zvuFH1-AkcA
Her şey gönlünüzce olsun. İyi seneler.
İyi seneler
Redmi Note 9 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Dışarısı yağmurlu.
Dikkat edin.
Şiddetli zam yağmuru sağnak şeklinde yağıyor.
Hayırlı uğurlu olsun vatana millete.
Doğal kazıkada gelmiş.%25 vay anasına.
180 TL geçen ay öde elektiriğe bu ay 400 TL ve enflasyon sebep.
Buda Faizdir fetva benden.:Sad:
Bistte Hisseler bu durumda sudan ucuz oluyor.
Dolar bazlı zirveler için seçim şart.
Seçim isterik.:):rules:
Mazoıt
Benzin
LPG
Elektrik
Doğalgaz
Harçlar
Köprüler,Yollar
YTD
Param çöpe gitmesin diye, Tüpçünün piyango biletini almadım...
Lakin, aynı çete ,gece yarısı elektrik,gaz faturalarına zam yaparak, cebimden daha fazlasını çaldılar..!!
Sizin yazacağınız faturaya , Kaşemi basayım,emi..
İyi seneler cafe
Bahtsız aladdin :he:
19 yılı da yok saymış...
https://files.catbox.moe/zvls24.JPG
Ne zam ama ben böyle bir zam hatırlamıyorum.
Onlar konuşur
akppartisi yapar.
Tek gerçek doğruları.
Neler neler gördük.
Yalanda dünya liderliği
Tüik de en kral yalancı
Günaydın TÜRK MİLLETİ:byr::byr::byr::byr:
Aklınızıda koruyun.
Yeni yıl zamlarla geleceği belliydi.
Bakın emekliyede en baba %20 yaparlar bence
Ve hala nankörde demeye devam ederler.
Zamları etkileyen 3 yada 5 faktör var.
Akaryakıt
Elektrik
Doğalgaz işyerlerine 5 aydır zam yapılıyor.
Harçlar(Kamu zamları)
Otoyol ve Köprü geçişleri
EEEEEEE
Hangisi %36 dan az arttı?
Enflasyon düşecekmiş.
Faiz harammış.
:kahkah::kahkah::kahkah::kahkah:
Kafayı yedim.
Delirdim.:yahoo::halay::party:
Bir günde böyle bir artışı hiç bir hissemde görmedim olmayan hisselerde de görmedim.
Keşke hissemin birinde bunu göreydim yahu.
Alkol ve tütün var ona geldi sıra