Sn.propoli değerli açıklamanız için teşekkür ederim.
👏👏👏👏👏
Printable View
Sn.propoli değerli açıklamanız için teşekkür ederim.
👏👏👏👏👏
ASELSAN yabancı oranı 13 Kasım 2023 % 29,79. 10 Kasım 2023 % 29,76.
Fark % 0,03. (Kaynak İş Yatırım).
Şirketi protesto ediyorum. Bu hisse adam gibi yükseltilene kadar ne kap haberi ne haber ne olum haber paylaşırım ne de tek kelime olumlu yazı yazarım. Ha ortaklık baki kimsede yanlış anlamasın.
Şu grafiğe bak. ya yatırımcı mecbur mu para kazanmak için bollinger üst bandda satacak orta bandda alacak.diyorlar ki neymiş USD kontrol altındaymış. ASELSan tahtasından daha fazla kontrol altında olan hiçbir varlık yok bu piyasalarda.
Bu işi yapan yanında kıyısında köşesinde etrafında olan her kim varsa gerçekten topunuz finans cahilisiniz.....
ASELSAN yabancı oranı 15 Kasım 2023 % 29,76. 16 Kasım 2023 % 29,89.
Fark % 0,13. (Kaynak İş Yatırım).
ASELSAN yabancı oranı 17 Kasım 2023 % 29,87. 16 Kasım 2023 % 29,89.
Fark % -0,02. (Kaynak İş Yatırım).
Bugün ortalama 45.60 tan epey sattım, daha fazla çıkarsada artık nasip ne yapalım.
işin ilginç yanı, peyder pey satış yazıp sattıkça, her satışımın ardından fiyat aniden yukarı çekiliyordu, en nihayetinde anladığım, robot piyasadaki tüm hisseleri sayıyor, ve bu hisselerin nereden ve nasıl hangi aralıklarla hareket ettiğini görüyor biliyor, gün içinde de duruma göre kendi elindekileri kum yığınları gibi oradan buraya çevirip elekten geçiyor bu esnada biz gün içi hareket görüyoruz, aslında gerçekleşen bir elinde diğer eline dağıtırken diğer satıcıların durumunu kontrol edip gözden geçiriyor, bu kontrol neticesinde yeni pozisyon ve fiyat belirliyor.
Böyle pir piyasada robotlara karşı para kazanmak imkansız, en iyi para kazandığım zamanlar kaos zamanları oldu en belirsiz kriz zamanlarında nakitte olmak piyasaya girmek için en karlı olduğum anlar olmuştur.
Ülkemizde sağolsun idarecilerimiz sayesinde en istikrarsız kaosa krize en açık ülke olduğundan her yıl rahatlıkla %50 potansiyelli 3-5 fırsat sunuyor.
ASELSAN yabancı oranı 17 Kasım 2023 % 29,87. 20 Kasım 2023 % 30,10.
Fark % 0,23. (Kaynak İş Yatırım).
"Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kızılelma’nın son testlerinin yapıldığını belirterek, "Tabii burada ASELSAN’ın üzerine de düşen bir yük var, kamera üretimi." dedi."
Bu cümle iktidarın Aselsana bakış açısını gösreriyor, oldukça küçümseyici ve yok sayıcı, aselsan sadece kamera üretmiyorki,
Benim bakış açım ise, aselsan olmasa enişte anca teneke kutu üretmiş olur.
ASELSAN yabancı oranı 21 Kasım 2023 % 30,23. 20 Kasım 2023 % 30,10.
Fark % 0,13. (Kaynak İş Yatırım).
Yarın temettü ödemesi var sanırım sms atmış banka
Hissebaşı 8 kuruş hayırını görün.
ASELSAN yabancı oranı 21 Kasım 2023 % 30,23. 22 Kasım 2023 % 30,57.
Fark % 0,34. (Kaynak İş Yatırım).
https://www.ensonhaber.com/3-sayfa/y...terine-giriyor
Memleketin güzelliği için paylaşıyorum. Yoksa bu hissede yapılan işlere hala kızgınım. Kimsede yanlış anlamasın ortaklık baki.
Asels teknik analizi
https://www.youtube.com/watch?v=OrUOMS_S5bU
ASELSAN yabancı oranı 23 Kasım 2023 % 30,44. 22 Kasım 2023 % 30,57.
Fark % -0,13. (Kaynak İş Yatırım).
Bence ülkenin en değerli şirketi sasa vs değilde aselsan olmalı.
Tam borsayi anlatıyor
https://fb.watch/oxURMco6Mh/?mibextid=Nif5oz
SM-N970F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Dünyada ne kadar çok kaliteli katıhal fizikci varsa aselsan tamamını toplamalı nanoteknoloji, iletkenlik, dayanıklılık, mercek gelisimi vs vs tamamı onların alanı. katihal fizikçiler başta kamera sistemleri olmak üzere bir çok alanda aselsani bir numaraya taşır.
ASELSAN yabancı oranı 23 Kasım 2023 % 30,44. 24 Kasım 2023 % 30,36.
Fark % -0,08. (Kaynak İş Yatırım).
Eski gözbebeğim Aselsan'a geçen hafta döndük her zaman bende yeri başka herkese hayırlı kazançlar. Ytd
Yapılan işlemler tamamen sırf yatırımcı bunalsın isyan etsin malı teslim etsin üzerine.
Uzun süredir mal taşıyan biri olarak ben bu kağıdın olumlu ilerlediği kanaatindeyim. Dolar/Enflasyon endeksine göre istenileni vermese de bölünme oncesi fiyatına oranlanırsa 100 tl civarlarında seyrediyor. Son 2 haftadır belli aracı kurumlar ciddi mal aldı ben her ne kadar yabancı alışına çok inanmasam da emeklilik fonlarına ciddi mal gittiğini düşünüyorum. Bu endeks gore diğer kağıtlar ciddi yol almış iken aselsanın az prim yapması her ne kadar insanı yorsada en azından kafamı yastığa koyarken bu kadar önü açık ve sağlam bir hisseye sahip olduğumu düşünüyorum. Ekran kapatılıp ihtiyac dısı sermaye ile yatırım yapılırsa ileridede üzmeyecek. Ayrıca aselsan öyle 1-2 kendini bilmez spek in çevirebilieceği bir tahta değil , her türlü noktaya ulaşabilen gruplar sarmalı yön veriyor hisseye. beklentisi ve kendisi güzel olan tüm hisseler maalesef sabırtaşı.
ASELSAN yabancı oranı 27 Kasım 2023 % 30,41. 28 Kasım 2023 % 30,42.
Fark % 0,01. (Kaynak İş Yatırım).
Sn Junge belli oldu götürecekler. Ama nereye kadar herkesin bir fikri var kendine göre tabii ki. Bu kadar sabır gösterip bu fiyata kadar gelmişken iyi bir kazanç gözetmek lazım. Şüphesiz topluyorlar. Bakalım nereye kadar gidecek ??. O nokta da iyi düşünmek lazım bu sefer.!!!( Kendi adıma konuşuyorum)
Bu aralarda savunma sanayi dışında bir sözleşme haberi KAP'a düşse fena olmaz,arkasına alır rüzgarı eser gürler belki
Aselsan eskiden yaşadığımız ralliyi inşallah tekrar bize yaşatır. O dönem 1 yıl burası şenlik yeri idi. O dönemden bu zaman 'a kadar Aselsan da bekleyen iyi bir Aselsan yatırımcıdır. Ytd
ASELSAN yabancı oranı 29 Kasım 2023 % 30,48. 28 Kasım 2023 % 30,42.
Fark % 0,06. (Kaynak İş Yatırım).
ASELSAN yabancı oranı 29 Kasım 2023 % 30,48. 30 Kasım 2023 % 30,41.
Fark % -0,07. (Kaynak İş Yatırım).
ASELSAN yabancı oranı 1 Aralık 2023 % 30,57. 30 Kasım 2023 % 30,41.
Fark % 0,16. (Kaynak İş Yatırım).
Aselsan ve Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanlığı Savunma Sanayii Başkanlığı arasında 556,7 milyon TL ve 30,3 milyon dolar tutarında sözleşme imzalandı.
Söz konusu anlaşma, İnsansız Hava Araçlarında (İHA) kullanılmak üzere Elektronik Harp Sistemleri'nin geliştirilmesi, üretimi ve entegrasyonu kapsamında sözleşme imzalandı.
iha işinde acayip büyüyebiliriz.
Merhaba Değerli Forumdaşlar,
Sizce Bist100 bu yılı nasıl kapatır?
Size uygun aralığı seçip, oy kullan butonuna bastık mı tamamdır.
Oyumuz memlekete millete hayırlı olsun.
Ayrıca bu başlıkta günlük Bist100 Kapanış tahminlerine katılım hepimize açıktır. Buyrun.:.
https://www.hisse.net/topluluk/showthread.php?t=57694