alemin ayısı bi ben miyim benden başka yok mu ayı aramızda endeksi cortlatacak :oleyo::oleyo::drunk::drunk:
Printable View
alemin ayısı bi ben miyim benden başka yok mu ayı aramızda endeksi cortlatacak :oleyo::oleyo::drunk::drunk:
VAR ABİ 3 TİP AYI VARSA en kibarına iman eder ve itaat ederiz.
Resesyon ayılarını ve kesin batarız ayılarını sevemiyorum,
kibar ayı lütfen ..gel her neredeysen
perşembe DEVRE Mİ KESER diyorsunuz ???
Şimdi O güzellenen PRKME tahtasını anlatayım size belki bir tane ders alan çıkar;
Bu hissenin ismi Park Tekstil di önceleri sene 1998 yurt dışına çıkacağım iki sene .Dedim alayım bir hisse hep al sat yaptığımdan kaybediyorum.Bu süre zarfında nasıl olsa satamam böylece kazanırım.Ortalamam 0.90 kuruş civarı .2000 senesinde geri döndüğümde hisse 0.84 kuruştu.Laznet edip sattım.Dünya kadar beklentisi vardı.Tabi benim satmamla birlikte yalan olmasın bir sene içinde 60 tl yi gödü.
Geçenlerde yine 5.50-6 arası tam yine beklentiler uçmuş dedim biraz alıp bekleyeyim.6 ay kadar sonra 5.80 den ancak satabildim.Bir senedir buralarda debelendi.Allahın kulu hissede kalmayınca yine roket
Dow tahminim 66055
hele şükür aksiyon geldi..
:drunk::drunk:
hocam sormayın kendimce bisiler karaladım temel de düzeldi son aylarda yatırım fonu almıs her kimse her sart var o kdr alım verdi almadım dedim bugun alırım o da artı 8 açtı valla cok gidecek bu inceleyiniz bu prkme yi
Almanya baskanı güzel seyler soyluyor piyasa toparlandı :)))
Mevcut durum
https://i.hizliresim.com/8j3umln.PNG
longları kapadım..safer ayına dün itibarı ile girmiş bulunmaktayız..pek yukseldiğini görmedim bu ayda borsanın ..ha bitek damat istifa etmişti ordada şortta batmıştı çoğu vıobcu.....
bende tereddütdeyim ama geçen hafta yakaladığım avı sindirdim ...
bugün ava çıkayım dedim kuyruğu kaptırdım an itibariyle kardan da olsa -yüzde 1.9 yedim(şimdilik gün uzun) ...
not: pozisyon 1 banka short 1 banka long şeklinde (maksat eğlence olsun)
y.t.d.
Saçma sapan hareketler yine, ne olduda piyasayı %1,20 yükselttip çizip attın.
POT-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Nasıl yani, burada iki dakka da ne olucağını kimse bilemez. Cuma günü beş dakkada beşiktaş yabtıysa yine yapanbilür.. hadi olm pala bastır bebişim. :drunk:
Sistem alda vites artiriyor. Ala ala bir hal olduk :)
sizde yoksunuz sayın tarkank....
ilk 10 daki ayılar belli...
ocak ayı, şubat ayı ,mart ayı, yoksun işde abi zorlama:)
y.t.d.
Taşınan Açıklar da artış var, xBank da açıkcılar oldukça iştahlı! THYAO EREGL AKBNK GARAN İSCTR YKBNK HALKB SAHOL PETKM taşınmış,
https://i.hizliresim.com/4urz5le.PNG
Pala paraları katlasın bak bakalım bu vade bitince şır şır veriyomu vermiyomu tarkank abi :)
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Avrupa'da marketlerin rafları boş.
halkbank tavanlara doymuyor hedef 50 :)) ytd
winter is coming hey yavrum hey siz da alıp durun :oleyo::oleyo::drunk::drunk:
eksi kapatırmış :drunk::drunk:
garan da ne sorun var da kitlemiyorlar
acayip bir piyasa olduk çıktık
siz ayı esintileri beklersen borsa her gün tavanke :))) maalesef carsamba da care olmayacak gibi
7 aylık ihracat %19, ithalat %41 artmış
shortçulara çuval formasyonu ÇALIŞTI...
GÜNLÜK BIST100 SİSTEM
YÜKSEK ENFLASYON DÖNEMLERİNDE long/flatlerde harika kazanç olur.. günlük ne zaman sat verir ,bilinmez.alt sistemler de al da.
sadece buna bakarak al deyince bıst30 dan farklı sektör 5 hisse alsan....ve sat deyince poz. kapatsan...uzun zamandır bakmıyordum..bir baktım..üzüldüm..neler kaçırmışım..
https://i.hizliresim.com/qvcdkhq.PNG
bırakacam bu ayılık işlerini gidecem danışmanlık şirketi kuracam :oleyo::oleyo::drunk::drunk: