Ben 2260 dan sanmıştım tekrar girmeyi düsünyorum patron satışı varmış biraz bekleyip öyle girecem
Printable View
Ben 2260 dan sanmıştım tekrar girmeyi düsünyorum patron satışı varmış biraz bekleyip öyle girecem
İnşallah bedavaya alırsınız!Böyle bonkör işi bilen bir borsacı varken 18000den 14.000den satmayıp 7.200 ort ile satan varken sudan ucuza da alırsınız.Meritor Cumminse satılırken bunu da satsaydı keşke en azından daha az zarar görürdük!Yerli ve milli dedik acemiliklerini şirkete güvenenlerin üzerinde gösterdiler.
"Ne zaman savaşacağını ve ne zaman savaşmayacağını bilen kazanır." Biz yanlış zamanda savaştık kâğıtla!
Bak şu miskilim şirketi alsaydı ya Egeen!!!
https://i.hizliresim.com/107ldmj.png
BDY grup
BDY Group Yatırım A.Ş.
Ehlibeyt Mah. Ceyhun Atıf Kansu Cad. Ata Plaza Kat:12 Çankaya/Ankara
info@bdygroup.com.tr
BDY Group Yatırım A.Ş.
Ana Sayfa
Kurumsal
Hakkımızda
Başkanın Mesajı
Vizyon & Misyon
Değerlerimiz
Kariyer
Faaliyet Alanları
Sürdürülebilirlik
Yatırım
İletişim
Türkçe
BDY Grup Yatırım A.Ş.
Kurumsal:
Hakkımızda
BDY Group ve grup şirketlerinin temelleri, 1970 yılında Mehmet Emin BADAY tarafından Mardin’de atılmıştır. Akaryakıt istasyonu işletmeciliği ve lojistik faaliyetleri ile ticari hayatına başlayan firma bugün grup şirketleri ile birlikte Lojistik ve Madencilik sektörlerinde hizmet vermektedir.
Ticari başarılarla dolu yarım asırlık geçmişi ile BDY Grup, bugün Türkiye’nin önde gelen grup şirketleri arasında yer almaktadır. Bulunduğu sektörde daima lider ve söz sahibi olma vizyonuyla hareket eden BDY Grup, müşteri odaklı, kaliteli hizmet anlayışıyla büyümeye devam etmektedir. Dürüst, ilkeli ve karlılığın özünde itibarlı olmanın geldiği, gelecek nesillere hem maddi hemde manevi bir miras bırakabilecek, bünyesindeki tüm çalışanları ile aile olmayı başarabilmiş bir yapı ile bulunduğu her sektörde en iyi olmayı amaçlamaktadır.
Yazıklar olsun senin gibi şirkete!
Borsada gerçek yükseliş başlamadan bu manyak bedelsizlerde başlamayacak anlaşılan. %65 düşmüşsün daha ne olacak sıfırlayacan mı deyyus? Temmuz veya ağustos da çıktı çıktı çıkmazsa kasıma kadar bekleriz.
tera girdiği her kağıdı şahlandırıyor bir egeene girmedi 4 alıp 4 satmış
diptesin işte at artık bir haber!Haber dipte gelir derler!
https://m.youtube.com/watch?v=sLPwVPBUI-Y
Kime sitem etsem kime kırılsam
Ne derdim dediğimde taşlanıyorum
Kime sitem etsem Kime kırılsam
Ah derdim dediğimde Taşlanıyorum oy oy
Var olan gücümle dünüme sarılsam
Bir fayda etmiyor yaşlanıyorum
Var olan gücümle ah dünüme sarılsam
Bir fayda etmiyor dayı yaşlanıyorum
Yaşlanıyorum oy oy Yaşlanıyorum
Ömrümün baharı soldu Yaşlanıyorum oy
Alın dünya sizin olsun ben gidiyorum
—
Kış geldim dünyaya kış mı bitecek
Bir türlü bahara ulaşamadım oy oy
Dışarıda ne fırtına ne de bir boran
Ne bir yağmur yağıyor da ıslanıyorum
Geçen yıllar hızlı birbirine eş
Kahretsin galiba yaşlanıyorum
Geçen yıllar hep bir Birbirine eş eş
Kahretsin galiba Yaşlanıyorum oy oy
Ömrümün baharı soldu yaşlanıyorum oy
Alın dünya sizin olsun ben gidiyorum oy oy
https://m.youtube.com/watch?v=Wo3uer6qA5w
icraat göstersen iyi olacak!
https://i.hizliresim.com/9l2wqhd.PNG
Ege Endüstri ve Ticaret A.Ş. , ticari araç ve özel araç uygulamaları için diferansiyel kovanı ve süspansiyon sistemi komponentlerini geliştirmekte ve üretmektedir.
50 yılı aşkın tecrübesi ile Amerika, Avrupa ve Asya 'da ikamet eden dünyaca ünlü OEM 'lere; yenilikçi yaklaşım, rekabetçi tutum, sıfır emisyon progralarına destek veren hafif ve yüksek performanslı ürünler ile hizmet etmektedir.
Ana ürün gamı içerisinde diferansiyel kovanı, ilave dingil, körük taşıyıcı, treyler dingili, kaldırılabilir ilave dingil vardır.
Ege Endüstri halka açık bir şirkettir. Hisselerinin %64' ü Bayraktar grubuna (www.bayraktar.com) ait olup %34,67'si BIST'de işlem görmektedir.
Ege Endüstri , İzmir – Türkiye'de iki fabrika ve 500'den fazla kalifiye çalışanı ile yer almaktadır.
Uluslararası kalite sistemleri IATF 16949, ISO 14001, ISO 45001 ve ISO 27001 belgelerini almaya hak kazanmış, aynı zamanda müşteri özel onay programlarınca da ödüllendirilmektedir.
Kâğıt dağınık toplamak için baskı var diyordu höstaddlar ama patron carttt deyü satıverdi ya binlerce loru bu fiyattan.. Nöreceksiniz şimdi ne diyeceksiniz pabucumun höstadları ?? Bu endeks düşerken direnç gösterecek diyordu ters indikatör ama bilakis endeks yükselişine nötr her zamanki gibi..
Moral bozmayıp mutlu olalım çünkü F/K mızı yükseltmiyor İvedik efendi, evrene mutluluk yayalım, her yerden y(alıyoruz) ki daha büyük zararlar edip mutluluğumuzu katlayıverelim.
atsınlar şunu endeksten dowda işlem görsün Türk Borsasına ayak uyduramıyor:kahkah:endeks yüzde 3.5 artıda bu 3.5 atıyor kazarak tavan tavan giderim diye:)
Ikinci elliye yeni fabrikamızda merhaba!
Ben katıksızım diye bağırmaya başladı yine CEO. YTD
Gene verdi patroncuk???
Hisse küfür edilince çıkmıyor sakin olup nedenlerini sorgulamanızı tavsiye ederim. 6 ve 9 aylık bilançoları görmedik !.. Büyük olasılık spek bezdirip malı sattırmak istiyor. Burada bazı çığırtkanlar da speğin borusunu çalıyor. Sebep sonuç inceleyen yok . Siparişleri takip eden yok. Ama satın havasında olan arkadaşlar çok.
Hayırdır bu satış neden diye soracak SPK yok ki? YTD
Hiç sanmıyorum patronun mal sattığını bana nasıl sattığını yazabilir misin Kubilay gerçekten çok merak ettim. PAtron nasıl satıyor nereden alıyor nasıl bildiğinizi soruyorum. Ben bu fiyat bedava diye alım yapıyorum . 7000 - 7050 arası bana uyar !..
Dip Not : Ben patron oplsam 2000 bedelsiz açıklatdım 32000 TL ye götürür çakardım neden 7000 TL den vermek için can hıraş tahtaya baskı kurayım ki ? Mantığım almıyor ama 70000 TL den alırım o ayrı mesele .
Ha gayret az kaldı😂
Global mal satıyor Bir başka yerden de başkası alıyor, onun patron olmadığı ne malum ? Global ın malının PAtrona ait olduğunu nereden bildiğini de sordum ? Kısaca patron tahtada yok olsa da bedava vermeye neden razı olsun sorusuna cevap veren de yok . Patron bedava mal satmaz . 2030 a kadar sözleşme yapan patron malı neden satsın arkadaş mantıksız cümleler bunlar.
EGEEN Bilançosu için Ekime KAdar beklemek lazım !..
6980 TL den bile alırım bekliyorum Spek !..
Deprem mi oluyor Scherim !..
Kap attı ben sattım diyede.
Borsanın artı 5.5 yaptığı bir günde bu kadar malı bu fiyatdan satan bir patronun, harbi katıksız ahlaksız ve hırsız olması lazım, ama zaten biliyoruz öyle olduğunu, daha niye uğraşıyor bygeorge sen bilirsin. YTD
Bu piyasada malı satan kim acaba?
KAçma Spek daha Garpuz kesecehidik !..
Çok sığ almaya alınmıyor satan oldumu garip fiyatlara iniyor.
Patron satıyor olsa kap atmak zorunda değilmi?
Böyle bir günde bu endekste bu kadar mal satana SPK bir müeyyide uygulamazsa her kim olursa olsun yazıklar olsun!Ülkene bu kadar mı düşmansın!!!
Filozof, senet almak helal, satmak haram mı oldu, hayırdır. 😆 adamlar olmayan senetleri payları satıyor. Bu en azından olanı satıyor. Bu arada egeen sermaye değiştirmeden fiili dolaşımı %35 den 50-55 lere getirebilir. Mantıklı olur. Satılabilir paya dönüştürme, sonra bir kurumsala vereceğim diye kumsala serer senetleri.
Boyle bir gunde bu hareketi yapmak ancak gozalti pazarindaki bir hisseye yakisir.
Hala bunu yapani savunmak ve yapilanda iyiniyet bulnaya calismak manidar.
Bu hareketi yapan tam bir vahsi, tam bir pislik, tam bir firsatci, tam bir uc kagitcidir.
ula bula bugunu buluyorsa hesap kitap yapmis bir suzmedir.
Tam bir kumpasa dusmuzuz de haberimiz yok.
Hala ikinci ceyrek ucuncu ceyrek olmadi son ceyrek diye avunanlar ve algicilar var.
Yahu konmordato ilan eden veya konkordatodan cikan sirketler bile egeen hareketlerini yapmiyor. Ayiptir gunahtir.
CPH2125 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi