Mimkin değil doğru hisseyi bulamazsın, hisse aldım battım, vob yabtım paraları katladım.
Benim bugünkü kumarım biter :he:
Adios
Printable View
Tren kalkıyor atlayın diyor işte spotçulara
Pd/dd si 2 lere dayanmış bankalara Yabancı kamyonla gelecek ,uçacaz evelallah
:evil:
akşamı bi görelim gün içi volatilite yanılmasın
yaz rallisi yokmuydu ?
dün öyle bir yazı görmüştüm burada...
https://www.bloomberght.com/hissede-...oktada-2354298
Hissede alım-satım üzerinden işlem vergisi çalışması nihai noktada
Vergi dairesine menkul sermaye iradı vergisi için beyanname vermek şeklinde değil,"Hissede alım-satım üzerinden işlem vergisi " düşünülüyormuş.
Bloomberg yada Reuters’ın, ismin açıklamak istemeyen bir yetkiliye dayandırarak manipülatif haber yapması için, ismini açıklamak istemeyen bir yetkilinin gerçekten var olması gerekmiyo
borsadaki oyun planıyla alakalı bu manipülatif yayınlar
yalnız güzel spekulasyonyapıorlar..alenen devlet ky yı seviyor:)bi devlet kalmıştı sevmeyen mehmet şimşek bankof marilinch, hans merkez herkel jon tony hepsi üstümüzden geçıor maşallah...
ooowww
51--63 gelmiş...
garanti yatırım braw :bravo:
https://i.hizliresim.com/dd7ub7b.jpg
tabi canııııım... dip burası... bu grafik burdan döner :kahkah:
Manipülasyon bir kişinin ya da grubun durumu ya da farklı kişileri kontrol etmek amacıyla, yalan söyleme, yanlış bilgi verme, baskı gibi yöntemler ile duyguları ve tavırları değiştirmeye yönelik davranışların tümüdür. Manipülasyon insanların düşünce, davranış ve kararlarını etkilemeyi amaçlar.:
:hn:olarak açıklama bekliyoruz reutersa açıklama yapan kimse yukarda belirttiğim şekilde piyasayı manipüle ediyor ama kime anlatıyoruzki herşeyi yine siz bilirsiniz bu bilmişlikten buralara geldik zaten
Flaş flaş son dakika haber
İsmi sır gibi saklanan yetkiliye canlı tilifunla bağlanıyoruz.
https://youtu.be/1LQjaSaarE0?si=G7Uyz2Dq3vqqhMfO
ama endek te çalkalama saat 15: 000 kadar devam eder.......
yoklama çekildiği için devlet de bir şey demiyor...yoksa, kim o ismini açıklamak istemeyen dersin, kan alırsın.
neyse, 1000 1 ya da 10 binde 5 gibi bir işlem vergisi olursa iyi olur, robotlar, bofa ve çetesi biraz etkilenir...makineleri biraz daha yağlamak zorunda kalırlar, hiç bir etkisi de olmaz, bir hafta sonraya unutlur gider. hacim de kayda değer oranda düşmez...sadece aracı kurumları biraz satarlar, hepi topu bu olur
Dayı vobcular kar etmiyor borçlu kalıyor merak etmeyin kazanana vergi cikiyur olanı kaybedene enayilik vergisi yok...
Memedabi üüüyle ise biz vergiden muafız, pala düşünsün en çok o ütüyor
Bence vergi gelmeli biz elimizde dekupaj ile saatlerce güneşin altında kivraniyoruz emme bu işi ne olacağını bilenler tuşa basarak cep telefonundan günde milyonlar kazanıyor ..
Adaletsizlik niye çünkü adam ne olacağını biliyor...
Bir emek yok. Diğer teknik analizciler zaten batak teknik analiz diye birşey olduğunu saniyurler
bu iş yalanlana kadar biraz izliyelim viopta...
şimdi alırsın şakkadanak vergi koyduk derler taban gelir...
Bu vergi konusu çok abartılıyor bence. İstenmeyen bacağa vergi koyabilirler. Yani satış bacağına. O da yüzde 1-2 yi geçmez diye düşünüyorum. Yada zaman dilimlerine göre azabilir hatta sıfırlanabilir. Bu kadarlık bir vergi de borsa ya etki etmez düşüncesindeyim. Yoksa kardan yüzde 25 30 falan vergi sanmıyorum.
Son dakika | Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Meral Akşener arasında sürpriz görüşme! Gözler Beştepe'de...
Vergi işinde yabancı yatırımcıya bişi çıkmaz.
yerli olaraktan biz de şerbetliyiz. bişi çıkmaz.
haliyle bişi çıkmaz gibi geldiğinden şişmende tepkiye mi oynasam kine.
sarı kutular... DİP ÇALIŞMASI
https://i.hizliresim.com/qnvrag4.jpg
bakın üçüde aynı
sonrası açık mavi üzerinde kalıp, tahtayı yukarı kestirme
neden piyasayı alma değilde, tahta kestirme deyorsun derseniz
pistinizin vadelisi 1 milyon yüz altmış bin gayme etmez... ancak sırtından şortçu dökmeye çabalamadır
ha onu yaparken afilli ayunun biri şortuna ilave yapıyorsa.... (1164--1166 aralığı yukarı geçilemiyorsa )
dip çalışmasını yapan yavriler, 1156 nın kırılması ile birlikte birbirlerini ezer
NOT: grafiği şimdiden koydum ki ''iş yatırım ve garanti'ye... İZLEMEDEYİZ'' mesajını verelim... erkenden satmaya başlasınlar
şimdi asmasam 17:00 de başlayacak... 1 devre kesecek... neye yeter
şimdiden başlasın, 1 kessin... açılsın sonra bi daha :kahkah: :drunk: :dvr: toptan tahsilat olsun
yalnız çıtak sabah beri 3 kez 640-650'den döndü. Bir kez daha denerse kayışı fena koparırlar. Bir anda 11.800 lere basar bu.
Şimşek in konuşmaları KAP ekranında var fakat televizyonlarda yok.
Bu da ilk defa oluyor.
MIATK ve ONRYT hariç
2 milyar para çıkışı var
Dayucuğum maşallah sende herif gibisin her dalgayı yakalamışsın :he: benim ikinci turum, buldozer gibi geçicem
Bazı sorular gelmiş dün attığım güncel graf üzerinden görüşümü belirtteyim.
yukarki graf 3.45 tepe bölgemizde çoşku veren ykbnk satış hikayesi ile başladı teknik olarak o zamanda paylaştım 3.45-3.20 ara destek 3.17-3.10 kanal formasyon hedefi diye paylaşımda bulunmuştum.
bugun itibari ile 3.16 gördük bu graf göre daha aşağısını bekliyormusun diye sorular geliyor .
2.45-2.50 kalkış tepe 3.44 6 ayda pıst 100 tl bazlı %53 dolar bazlı %40 getiri elde etmiş teknik olarak bunun bir düzeltmesi olması normal ben grafladığımda ortada hiç bir haber yoktu ama teknik olarak oyun kendini belli ediyordu teknik önden haberler arkadan gelir hikayemiz gerçekleşti.
takip ettiğim bant dolar bazlı 3.10-3.11 bandı tl bazlı 10050 denk geliyor.O yetkili gözlerinden ışık saçacak yeni icat borsa için çıkarmazsa tl ve dolar bazlı formasyon hedefleri düzeltme için yeterli olduğunu düşünüyorum .
çok değişik karar çıkarsa üzerine gri listeden çıkamazsak 3.04-2.95 dolarlar aşağıda takip ederim