Yatırımcı ilişkileri, bilgi taleplerinde de çok göz doldurmuyor, test edilmiştir. Umarım, en kısa zamanda bu serkeşlikleri düzeltirler.
Printable View
Yatırımcı ilişkileri, bilgi taleplerinde de çok göz doldurmuyor, test edilmiştir. Umarım, en kısa zamanda bu serkeşlikleri düzeltirler.
bir çok hisse dibi boyladı
aynı oranda ucuz kalmış, ama daha çok gelecek vaat eden bir hisseye geçmek de mümkün
ilk çeyrek bilanço demişken hatirlatalim
2025 ara dönemlerde enflasyon muhasebesi uygulamasinı iptal ettiler.
sene sonunda ne olacak? ona o zaman bakacağız. o gün akepede rüzgar nereden eserse.
Yarın bu Tüsiad olayından dolayı Koç hisseleri cartayı çeker mi dostlar?
selamlar iyi haftalar.
tahminim bedelsizden sonra açıklayacaklardır temettüyü kafa karışıklıgına neden olmamak için. ha hbk nın tamamını verse ne olur bu bilancolar ile ayrı ama yinede boş geçmez.
ben 2026 ilk çeyreğe kadar unuttum elimde ne var ne yok :)
Bir puştluk var ama ne Bofa satıyor aynı grubun bankası Yapı kredi satıyor nedir bunların dertleri..
892₺’i görcek bilanço göndermedi. Gelecek beklentileri de 892₺’i hak etmiyor BENCE.
Ne hammallık yaptık ya.
Baz etkisi ile ilk çeyrekten itibaren geçen senenin üstünde kar marjları görmeye başlayacağız. zaten kaçan kol gibi kaçtı.2-3 ay daha sabredip görelim ne olacağını
Bu hisseyi bu hale getirenlere Fmax tır arka dingili girsin.
İstanbul barosu başkanı ve 10 üye hakkında tutuklama kararı verilmiş. Bas aşşaaaa borsayıu
https://www.milliyet.com.tr/gundem/s...istemi-7316487
Tadı tuzu yok
Ya parası pulu bir nebze abi.
Ülkede mutlu mesut insan kalmadı her gün gözaltına alınanlar kayyum atananlar.
Ne olacak bu işin sonu merak ediyorum kimse ölümsüz değil...
Tahtayı Vanet tahtasına çevirdiler Allah aşkına hareketlere bakın.
Rahmetli Mustafa koç gitti sonra dikiş tutmamaya başladı bu devran.
İş adamı isen siyasete futbola bulaşma abi uzak dur..
yok , bunu bitirdiler
Beyler bunun derdi ne fikri olan var mı ?
Temettü açıklanmaması mı ?
Bedelsizi mi bekliyor ?
Hükümet yüzünden mi ?
Abd nin Avrupaya uygulayacağı vergi mi ?
Asenanın dansözlüğü bırakmasımı? nedir arkadaş bu baskı ya.
Yatırım ilişkileri ne bir mail atayım en iyisi Temettü ne alem de acep..
Tuv turk kaybeden Doaş bile daha iyi tepki veriyor...
Borsa'da yatırımcı azaldı, halka çok sayıda arzlar ile yatırımcının elindeki paralar çekildi. Şirketler hisselerindeki halka açıklık oranını kesinlikle azaltmalı. Bunun tek yöntemi de hisse geri alımı. Aksi halde şirketlerin piyasa değerleri de eriyor, yatırımcının birikimleri de eriyor. Acil bir şeyler yapılması şart. Sadece SPK tedbirleri ile olmaz. Şirketlerin de kendine göre yöntemler geliştirmesi gerekiyor
Ayrıca son 5 yılda bu hükümetin yol vermesi ile borsa ayağa düştü.
Geçen birisine kayın biraderin ne iş yapıyor hala kazakistan devam mı dedim?
Yok abi bir plazadalar istanbulda, 3 arkadaş tahta yapıyorlar dedi.
Yani eli yüzü düzgün kimse artık Türk borsasına giripte madara olmak istemiyor
Ama hiçbir şey, ne kötü mod nede iyi mod ilanihaye sürmüyor
Ben hala alım yönünde devam ediyorum açıkcası.
Sonra pişman olmamak adına.
Stratejist selçuk gönençler'in yorumunu dinledim, ne derece doğru tahmindir bilinmez tabiki. 3 hafta daha sıkın dişinizi diyor yatırımcıya. Sıkıyoruz bakalım oramızı buramızı, yapacak başka da bir şeyimiz yok zaten.
https://x.com/apara_tv/status/1894718896302596544
Ttrak,Kochol,Tuprl,Arçlk tepkilerine bakın birde bu uyuzun tepkilerine bakın :oleyo:
An itibariyle bist30'un kontrolmatik ve tofaş sonrası en kötüsü...
Pes...
ben 3 te 2 sini sattım bugün
yoksa hasta olacam
faize yatıracam, biraz dinlenmek şart
sayın alonzo, hayırlı olsun,
amatör bir yatırımcı olarak temettü ve bedelsiz son düzlügünde iken, bilanço koç holding içerisinde en iyi bilançoya sahipken, zaten anlatmamama gerek yok , siz benden daha iyi biliyorsunuz otosan'ı,
masada oturmak uzun vade kazanç için daha iyi gibi geiyor,
hürmetle,
teşekkürler, benim üç senede froto da gördüğüm olay şu:
özellikle düşüşlerde herkesten önce düşmeye başlıyor. endeks arkasından geliyor. sanıyorum yarısı amerikalılara ait olduğu için , yarısıda koç a ait olduğu için her iki taraftan gelen olumsuz haberleri önceden fiyatlıyor
2. bir konu: eğer bir haber bekleniyorsa kesinlikle insider trading yine günler öncesinden çalışıyor. bakınız romanya fab satınalma öncesi, bakınız bedelsiz açıklanması
şimdi 2 gündür borsa uçuyor. ama arkadaş yerinde sayıyor , hemde ne satış yiyor
Altında muhakkak bişey var
Ama ben sınıra dayandım . biraz dışarıdan izleyeyeim, kötü bişey varsa yeni kayıpları karşılayamam. 1/3 ü duruyor
Ayrıca hükümet Koç un üzerine oynuyor. Çinlilere yeni teşvikler verecekler
sayfa 351
13 kasım 2024
fiyat 950..
bu kadar olumsuzluga ragmen 1150ye kadar da gitti.
göstere göstere...
çıkmak isteyenim çıkmasına da fırsat verdi.
daha ne yapsaydı?
görmek isteyen gordü, görmek istemeyen kafasını kuma gömdü.
çinliler geliyah diyenler bile topuklari neticelerine vura vura kaçtılar.
Bilanco aciklayan temettusunu de acikliyor,bu zaten kansere baglamis milletin eline bi kac itenek lazim onu da cok goruyor,sabah thy de temettusunu acikladi