Binbir gece misafirim olacak kısmetse
Printable View
Binbir gece misafirim olacak kısmetse
deli oğlan akıllandı sonunda sayın kardeşim ya tavan ya taban yapma ..usul usul akıllı:) git artık 125 dip fazlada panik yok..allahtan ertelenmiş 15 marj.. bunun sağı solu belli olmaz...
b [emoji106] [emoji2] [emoji6]
kitle kardeşim tavana.. haydi beton... hedef..2xx ....kim tututar seni...( kar marjı %15 olursa) coşarsın. yüzümüzümü güldür artık.. bak marsall nerelere gelmiş....tavana satış yazdık almadı.. hayret 1 saat var agırlığı azaltalım biraz dedik almamış tavandan....izleyelim bakalım....sorun yok pazartesi veririz sayın spek........ arkadaşlar tavan görüyom bizimkiler satılmadı.. ne kadar bekleyen var tavanda sayın batık.. bi numara çeviriyorlar gene...almış sonunda...
151.20 de 212. 151,30 da 6095 satıcı var
Tavan değil şu an...gitsin de, ister tavan tavan gitsin,ister yürüyerek....bunun tavanlarında pek hayır yok...
An itibarı ile 7024 adet alıcı var...her gün tavanda 70bin bekleyen görmek dileğiyle...
20 gün daha devam etsin
Eyt"den emekli olayım
Tuzu kurudan,kentten neyimiz eksik diyecem
Ama diyemiyorum
Bi haber bizi 1001 gece masallarına yolcu eder
Hadi patron tam zamanı
Aslında onlardan okadar fazla hikayemiz varki. Sermayemizin azlığı, lot sayimizin azlığı, şirketin iş potansiyeli kanal İstanbul, kentsel dönüşüm, otoban yollar. Köprüler. Elindeki arsa, tesisler, techizatlar... Ama birşey varki 10 senedir yatırımcısına yaptıkları. ???
Kâr yok kâr
İnşaatın full iş yaptığı yıllarda
Çimento betonun yok sattığı yıllarda bile zarar yazdı
İki defa çeşitli illerde arsalar sattı
O paralar bile iç oldu
Biraz düzenli kâr yazsaydı
Zaten ölüsü 500 ederdi
Zaten zaman kar yapan değil zarar yazan lardan yana, şartlar A dan Z ye 🛰🛸🚀 gitmesi için çok uygun o yüzden bende şartlarımı uygun hale getirip uzun zamandır takibimde ki yere gelip pozisyonumu aldım hayırlı olur inşallah. 🏙🌃🌌 herkese binbir geceler dilerim.
bol kazançlar.. 150 geçemiyor görüntüsü... dinlen biraz.. 2 kere devre kesti aman ceza gelmesin.. usul usul...bi oyun yapmada. sabah- 5 di buna şükür geri gelmede..cment çok sessiz primsiz hatırlarsanız bi ara kafa kafaya idi birleşecek diyorlardı.. piyasaya hisse sürüyor herhal yılbaşın%5 açıklık oranını yakalaması lazım ondada oyun büyük aman bize dokunmasın da:)
tavana kitleyecekte 164 döndü naz yapıyo . yine dellendi:)
buyurun cenaze namazına 151.. isteyene hemen veriyor yarın sopa var anlaşılan...yarına bırakmadı 148..:) ulan son dakka tavan beklerken .. sağ gösterip sol vuruyor.. ..
ver bakalım ne olacak 142 kadar geldi sayın turkuaz sizin dediğiniz 143 geldi bakalım ne olacak... verdiklerimi almam daha aksiyon yeter yüzde elli yeter.. kafamdaki fiatta gelirsen fullerim portvöyü
Artıya geçmesin diye yırtınıyor sanki
Evet sahsi düşüncemdir artiya geçmeye niyeti yok 145 verdim almadi gözü iyice aşagıya dikti bakalim nerede durulacak
sayın emre1310 yalan söyleyecek halim yok yarısını 150 sattım burada paylaşmak istemedim bence yanlış olur ama yarısı duruyor ben fikirlerimi söylüyom.. bakın şuan 137 yani geri gelecegi malum dedim. yukarı gidecek mi deyim yani bile bile bence dedim.aşagı 145 di o zaman.. 10 yıldır takiptedim haa bu beton biraz sonta tavan yapar bilemeyiz spek amca ne derse o kagıt sahipsiz kademe gören arkadaşlar görüyor üstlerde altlarda boş istediği gibi at oynatıyor bu kagıtta beklentim büyük bırakmam peşini zaman zaman trade ediyom daha öncede yazdım 137 lot kaybettim al sattan herkeze bol kazançlar....
40xx lerde girmistim bu kagida guzel kar verdi son donemde
https://www.youtube.com/watch?v=Acb5600Ryfk
ahhh beton ah..
Unutmana yardımcı olalım mı?
Bi kağıda asla taban yaptırtmıyorsan o en değerli kağıttır. Bunu unutma.
ah ah .okadar kolay değil.
ömrümü yedi ömrümü.
https://www.youtube.com/watch?v=x-Y5GlpQews
Asıl hareket seneye gözüküyor.
125.7 verdimi ben alamadım vermedi devre kesti 126.5 gene vermedi kim alıyo bunları.. alavere dalevere.... birazdan tabandan alırız neyse :)
Kağıt hacimsiz düştü, tahtanın kağıdın sahibi küçük yatırımcıyı dökmek için yaptı, hedefi büyük okyanusa çıkanın dalgasıda büyük olur, haftaya tahtacının yönü belli eder %25 düşüş oldu zirveden yatırım tavsiyesi değildir..
aynen doğru söylüyorsunuz küçük yatırımcı gelmesi zor bence elinde olan hariç maliyeti düşük yatırımcılar hariç daha da dökmek için düşürür mü bilmek olanaksız ben her kademeden almaya çalışıyorum.. ama grafikçiler daha sarkar diyorlar.. bencede dip %25 düşmüş dediniz daha nere düşecek.. dandik kağıtlar tavan yaparken...ama buralarda daha bekleticek gibi..
hızlı başladık haftaya kitle tavana özledik bugün rahat geçirelim...
Maşallah güzel başladık perşembe günü bürüt kalkıyor son günü, hedefimiz belli
153,90'dan döndük, bakalım nasıl yapacaklar...
ulen spek yaptın yapacagını 140 veriyor istediğin kadar...135 ..137. alamadık ama 140 üzeri istegin kadar veriyor.. niyetin nedir.. utan ya daha aşagı mı yapacan...ayıptır. perşembe bürüt bitiyor geçen bürüt bittiğinde eksi ye geçmişti...
sayın turguazın dediği gibi ömrümüzü yedin be almıyorda 144.9 yazıyor hemen indiriyor gene almıyor yazıklar olsun..kardeşim oyalar dedik yok ya taban ya tavan kumar gibi yakında tek fiat gelirse yandı gülüm keten helva....gözü aşagıya dikti dedim arkadaşın biri sen sattın ya ohh diyo yok kardeşim yarısıyla trade etmeye çalışıyom. buradan aşagı olmaz diyom nafile.. beceremiyom.. akıllanmadım 140 yakın lot kaybım var.. masa her zaman kazanır mantığı
burutten çıktı sevinsek mi üzülsek mi artık aşagıya veriyorlar.. günlükçü gelmesin diye..valla geleni yakarlar tavan da olur taban da ama planı vardır spekin dediğim gibi oyalar artık mehter marşı.... tavan tavan git kimse gelmesin aşagıda mal kaptırırsın:one: bundan bugün hayır yok...artı kapatması süprüz olur önümüzdeki maçlara inşallah...bugün taban yapmazsa inşallah verdikçe veriyor ver allahım ver:) sinirden gülüyom artık....
https://www.tradingview.com/x/LH2zFaRj/
günlük...136.80 altında kapatmasa iyi.
orayı kanal direnci olarak görebiliriz.
altında kapanışlar ilk tirende kadar taşıyacaktır.
tabi bence.
Kartonsan beklenen bedelsizi verdi.
Darısı betonzelere...