yakındır hocam sizide patron adamı ilan eder zatı muhterem... aman fazla yazmayın :)
Printable View
Sy frecell hocam , birkaç sorum olucak
1) zamanında yaptığınız FAİZ hesabı en son bıraktığınızda 2.30 du bugüne uyarlarsanız kaç TL oluyor.. Bunu zamanında tutturduğunuz için size soruyorum.
2) Çağrı olacağını da zamanında bildiğiniz için yerel mahkeme sonrasında DANIŞTAY dan ne karar çıkar saygıdeğer hocam... Tüm davalar kazanıldı diyip atıyordunuz ya o yüzden size soruyorum...
3) Bu güne kadar herkesle ilkokul çocuğu gibi İDDİALAŞIYORDUNUZ, hala bu huyunuzdan vazgeçmediniz, görüldüğü üzere iddialarınız sonucu ne olmuş oluyor...
Ya arkadaşlar neyin pesindesiniz
GT-I9500 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Çağrı olacak bir şekilde
GT-I9500 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Sadece bazı şeylerin netleşmesi için perspektifler oluşturmakta çalıştım ama yatırımcı yandaşı bankacı flnans uzmanları herseyi kayırçtsoz şartsız reddettiler:)
Yani bir şirket yönetimi için niyet başka değilse üç yıllık bir dilimi içinde
şirketin değerli varlıklarını üç beş kuruşa icradan kaybetmesi mi yoksa iskontolu yeniden ipotek tesisi yapacak şekilde reflinansmanlar bulması mı,
veya
varlıkları icrada en kelepire kaybetme yerine bu varlıkları icraa koşullarını gidererek en verimli şekilde satabilme koşulları oluşturma oluşturma mı daha tercih edilir?
Üç yıldır şirket aleyhine gelişen bu koşullarını giderecek hiç bir olanak yoktu veya yoktur demeye çalışanlara, madem öyle ( madem şirket icramda böyke kayıplarla eriyip batıracaksa) birilerinin yönetimi ısrarla elinde tutmaya çalışmasının anlamı nedlr, GK de yönetimi yatırımcılara bıraksınlar bakalım neler oluyor neler olamıyoru görelim
Peki bu netleştirmezler whatsapp grubunda kimleri rahatsız edebilir acaba?