Ben m.ö.nün ne zamandır alım yaptığını bilmem.
Ama o kadar yatırım yapıp bekleyen biri çok kar yapmadan hisseden çıkmaz diye düşünüyorum.
25 krlardan toplasa bile en az 2 tl den aşağıya satmaz. Ytd.
Printable View
Ben m.ö.nün ne zamandır alım yaptığını bilmem.
Ama o kadar yatırım yapıp bekleyen biri çok kar yapmadan hisseden çıkmaz diye düşünüyorum.
25 krlardan toplasa bile en az 2 tl den aşağıya satmaz. Ytd.
Sabah ola hayrola..09:55 ESEM Show başlar...Taban-tavan. Bu hissede ya hep ya hiç var. Herkese bol şans...
bakiyorum, esem cikisi sahipleniliyor..oyle bisey yok belki 5 kere grafik attin herseferinde adamlar geri teptirdi , milletin parasi sifir oldu..diger kagitlar giderken yuksek maaliyetliler belki tutani oldu ama cogunun elinden malini aldilar..sonucta sen attigin yazi turanin herseferinde gelen yazi olmaz elbet turada gelir. iste gozaltinda grafik budur. adam eseme haberi hazirlar gondermeye senin attigin grafigi eger burayi okuyorsa gorur haberi bile erteler. iste o yuzden gozaltinda grafik olmaz derim. nitekim esemdeki periyodik yukselis 1 yildan fazla rotor yapmistir..yani yine soyluyorum gozaltinda ki kagitlar biraz kafa kaldirinca hemen kosar adim gelip grafige yuklenme en azindan cikis yapacaksa onun onune gecme ihtimalin beliriyor. ben patron yada tahta sahibi olsam bu grafigi gorsem once yaniltmak ve son musterileride dokmeye calisirim. iste olay budur..yoksa oyuncuda hep ayni oyunda hep aynidir.. saygilar..