Pasta için bugün nötr diyorum.
Printable View
Pasta için bugün nötr diyorum.
Sabah 55 bandindan 40 lara geri cekilmesini benim gibi tradecileri avlamak icin😁 kullandığını tahmin ediyorum.YTD
Grafigimiz tıkır tıkır isliyor.endeks 100 bine dayansada palanin acelesi yok😁bu biraz sıkıcı olabilir.yarınki kapanış 55-65 bandinda gerçekleşebilir diye tahmin ediyorum olmaz duzeltme yaparsa benim acimdan surpriz olur.ayrica endekste 100 bin dalya derse cokdaha iyimser bir hava oluşur.YTD
Teb yatırım %41 değer artış potansiyeli ile takip listesine ekledi saat 17.00 'da.Teb yatırım akbank, bimaş,kafein.kozal ve vkbnk yi ekledi....Yani şöyle düşünün diğer eklediği hisselerin derinliğine ve piyasa değerine bir bakın ve kafein in nasıl farklı durduğunu göreceksiniz.
TEB Takaslarda ikinci kim malım kotu derki dicem😁ama onuda demiyecek sekilde on iki aylik beklentiside 10.47.TEB in tavsiyeleri benim acimdan bir anlamı yok.kaldiki bir yıllık 10.47 rahmine bu tahtaya ne yabancı nede BY yuklenmemistir anlamı çıkar bu beklentiye benim acimdan.YTD
***KFEIN*** KAFEİN YAZILIM HİZMETLERİ TİCARET A.Ş.( Esas Sözleşme Tadili)
Kapta yer alan ve saat 18.17 de verilen bu haberin hiç mi kıymeti harbiyesi yok ki kimse bahsetmemiş ve millet hissenin pastasından böreğinden bahsetmiş.
Şirketin sermaye tavanının yükseltilmesi acaba bir sermaye arttırımının habercisi olamaz mı ?