yani gedik oyle bir geldi ki alıp hızlıca yukarı çekecek CİGERİNİ SOKECEK dedim ???
Printable View
yani gedik oyle bir geldi ki alıp hızlıca yukarı çekecek CİGERİNİ SOKECEK dedim ???
zaten bir sirket tarımdan nasl zarar ederki anlamam yahu mahalle aralarında bile sut satıcıları koylerden sutu 1.5 den alıp 2.75 e vatnadasa satıyor keza et fiyatları olmus 40 lira ....zarar etmek mumkun degil yani ben bilancolara inanmıyorum ...endeks 60 000 kende sktas bu fiyatlardaydı endeks 104 000 sktas hala bu fiyatlarda ..hala toplama yıllardır kayhan ailesi doyamadı birturlu bakalım ne zaman yeteri kadar topladılarında iyi haberleri pes pese gondrecekler
Anladığım kadarıyla bilançoya güvenmeme nedeniniz, yönetim giderinin sermayenin %62,5 seviyesinde olmasıdır.
Bu yöntem ile bakarsak Konya çimentoda yönetim gideri 14.043.868 olmasına rağmen sermaye 4.870.440 seviyesindedir. Yani yaklaşık %287 seviyesindedir. Bu düşünce ile bütün bilançolar yanlış olmuyor mu?
endeksten cok geri kaldık 2.05 lerde olmalıydık dun 40 000 lot alan niye aldı o zaman anlmadım
1.97.........
tahtayı bozmak icin almıs demekki boyle ruh hasatları da var memlekette 97 gor kalkacakken yine asagıya ver yahu kademelerin hepsi zaten senin malın tahtacı bayatladı artık bu numaralar noldu hesapta direnci yine gecemedin dimi burayı okuyan bekcilerinde vardır sonra ona gore isle yapan gomlekcilerin endeks olmus 105300 sen daha persembe 104 000 endekste gordugun 2 liraya yetisememisssin
Hisse çok baskılı .......bence patron baskılıyor...
Patron sen verecen biz alacaz...senin hissende bizde kurşun bitmez...zira hissene senden daha çok güveniyoruz...şirketini iyi biliyoruz...ne yapacagını az çok biliyoruz...haaa sendede paranın bitmeyeceginide biliyoruz...hadi vermeye almaya devam