Hah... Mustafa amcasi biliyormus, o getirir artik kızımızın Bizansa hediyesini!:kahkah:
20-01-2019, 03:08
MedwiG
Alıntı:
Originally Posted by reha kaya
Heee... Valla öğlenden sonra 1:30 gibim, erkenden gidilecek firina, cayi, sucuğu, yemesi, içmesi, geğirmesi derkene saat 3 olacak, yahu!:agla:
Saat 11’de kalkmış , duş almış ve kahvaltı yapmış olmalıyım :yes: 12’de organize ‘de olmam lazım iş sebebiyle :agla:
20-01-2019, 03:10
MedwiG
Alıntı:
Yeminlen, bu dediğiniz rakam, nedir ne b. yarar bilmiyorum?:notr:
Kafede saatlerce tarih profesörlüğü yaptınız simdi boyle mi diyorsunuz ? Hani Reha Kaya’nın sıfatları saymakla bitmezdi :notr:
20-01-2019, 03:12
reha kaya
Alıntı:
Originally Posted by MedwiG
Kafede saatlerce tarih profesörlüğü yaptınız simdi boyle mi diyorsunuz ? Hani Reha Kaya’nın sıfatları saymakla bitmezdi :notr:
Eğitimcilik varmıydı o sıfatların icinde, bir de babalık sıfatı!:notr:
20-01-2019, 03:14
MedwiG
Alıntı:
Eğitimcilik varmıydı o sıfatların icinde, bir de babalık sıfatı!:notr:
Tarihin en derin yerlerini anlatan Reha Kaya not bilmez mi ? Hem onda öyle sıfatlar vardırki Bim, A101, Migros üçgeninde hepsini gözetir hepsine ekmek kazandıracak kadar bilgi ve deneyim sahibidir :bravo:
20-01-2019, 03:16
MedwiG
Alıntı:
Originally Posted by guneysu
senden de bu beklenirdi, anlasan şaşardım.. :kahkah:
Hem bilmesine ne gerek var , belli ki güzel bir durum doğrudan hediyeyi hazırlaması lazım :yes:
20-01-2019, 03:17
reha kaya
Alıntı:
Tarihin en derin yerlerini anlatan Reha Kaya not bilmez mi ? Hem onda öyle sıfatlar vardırki Bim, A101, Migros üçgeninde hepsini gözetir hepsine ekmek kazandıracak kadar bilgi ve deneyim sahibidir :bravo:
Yahu ben ilk mektepdeyken notlar 5 üzerinden verilirdi, orta ikiden terkim, orada da galiba 10 üzerindendi!:yes:
Ben ne bilirim, yuz numarayı?:he:
20-01-2019, 03:18
guneysu
Alıntı:
Hem bilmesine ne gerek var , belli ki güzel bir durum doğrudan hediyeyi hazırlaması lazım :yes: