Grafik bakıyorum. Ama böylesi testere bile yapmadan net bir fon çıkışı olduğu sürece teknik olarak sadece saatlik, günlük dipler kırıldıkça haftalık aylık diplere bakılır. O zaman da ekran izlemeye gerek kalmaz.
Printable View
Amerikan endeksleri sefilleri oynuyor bu akşam yine. Adamlar sata sata bi hal oldular. Bizde de çoğu kağıt baş aşağı gitmek için bahane arıyor. Endekste 2 gündür 2400 üstüne atamıyor. Amerikadaki hava bize de sirayet ederse yandı gülüm keten helva
Özür dilerim. Teknik analiz kısmını sizin için kast etmemiştim sizden alıntılayınca o manaya geldi.
Dolar tl yükselişinden fırsat ben bu düşüşün gapi kapatmak için fırsat olarak kullanıldığını düşünüyorum.Malum bu işi yapanlar Miço konuşmasının içeriğinden de bence haberdardı. 2 günümüz var.Cuma sabahı belki durumlar biraz normalleşmiş olur.
Dolar tl de yine ortalamalardan çok ayrıldı yine malum gün olduğu gibi ilginç günlerde olabilir.
Bu yabancı satışı hayra alamet değil...Mecbur beklicez...Ama hoşuma gitmiyor...Dip aramıyorum artık...Teknik meknik dinlemeden satıyorlar.Uv beklentim değişmedi..Ama can sıkıyor
Alıcılar hakkında yorumunuz var mı?
https://i.hizliresim.com/114rs7y.png
Alıcılar sen ben ahmet mehmet :(
Aselsan sövülecek değil övülecek bir hissedir...
Evet çalışmak lazım ; 24 ortalama ile 75m hisse , 1.800.000.000tl yapıyor.
Algılamak için ; 112.500.000 Usd yapar.
Ne para var bu Ky'de , kesinlikle haklısın. Millet öğrenmiş bi Ky ne olsa ondan biliyor.